Şimdi Ara

iPod Touch Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu konuda bilgisizim o yüzden burada danışma ihtiyacı hissettim. Yakın zamanda iPod Tuch ( büyük ihtimal 4. nesil olacak ) almayı planlıyorum. Fakat kafamda bazı sorular var. Aradım ama çok tatmin olamadım. Problemler şöyle :)

Şimdi bu aletten e-kitap okuyabilir miyiz düzgünce, sayfayı sürekli kaydırma ihtiyacı hissetmeden? Hangi formatta okuyabiliriz? 4. nesile iOS 6 yükleyebilir miyiz? JB yapılırsa versiyon yükseltme falan sorun olur mu? iPhone'da çalışan uygulamaların hepsi bunda da çalılır mı? Veri aktarımını USB kanalından mı yapabiliyoruz? Bir de internette bi yazılımdan bahsetmişler, tüm programları ücretsiz indirebilen. Var mı böyle bişey gerçekten? Yada öyle bi işlem var mı ücretsiz yazılım elde etmek adına... Teşekkür ederim.

Ayrıca bu multimedya özelliklerine sahip başka aletlerde varsa ( max. 350 TL ) önerileri dinlerim.

İyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1Y071N -- 14 Ekim 2012; 20:11:38 >

• Yok mu cevaplayacak birisi
  • max 350 liraya ipod touch 4. nesil bulmazsin bi kere.ios 6 alicak.jb sorun yaratmaz.her seyi free indirmekte mumkun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350liraya canavar gibi 4.nesil bulursun ama 8gb bulursun daha ustu icin biraz daha butce lazim
    forumun 2.elini takip et orda var baya touch 4.nesil
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

350liraya canavar gibi 4.nesil bulursun ama 8gb bulursun daha ustu icin biraz daha butce lazim
    forumun 2.elini takip et orda var baya touch 4.nesil

Bende ikinci el bulabilecegini kastetmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak sıkıntı yok buldum o fiyat aralığında. 8 gb yeterli gibi görünüyor şimdilik. Ama uygulamaların vs. boyutu ne kadar ortalama olarak ona göre yetmeyeceğine kanaat getirirsem bütçeyi de artırabilirim gibi. Aklıma bi soru daha geldi şimdi, ipod üzerinden dizi/film izlemek istesek hangi video formatlarından indirmemiz gerekiyor yaygın olanlarından?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    4. Nesil iPod Touch video inceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.