Şimdi Ara

ipod touch hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorularımı kısa ve öz bir biçimde sorucam lütfen cıvıtmadan cevaplarsanız çok sevinirim.

İpod touch 4.nesil 8gb 430 tl sizce fiyatı iyimi yani alınırmı?
    İpod touch 5.nesil i beklemek istemiyorum ama kafamı kurcalayan soru oyunlarda bir kasma olurmu birde ekranı yan yatırdığımızda ekranda renkler solarmı?Bir sürü video izledim bir türlü aydınlık getiremedim olaya iphone4 le karşılaştırmış adam videoda ip4 siyah gösterirken o mavi gösteriyor siyah bölgeleri siz kullananlar böyle bir durumla karşılaştınızmı varmı yokmu ciddi ciddi soruyorum acil erkenden alıcam onun için ciddi bir şekilde cevaplarsanız sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 430 TL iyi fiyat.Bence 5. nesil almalisin,sahibindende falan vardir Bilkomda getirecek yakinda.Soyledigin sorunlarin hicbiriyle karsilasmadim 4. nesilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır alma sakın. Kaç yıllık cihaz 5'i bekle demedi deme.
  • sıfır ise alınailir ama 2. el ise geçen sene 32gb 450ye sattım haberin olsun. Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Hayır alma sakın. Kaç yıllık cihaz 5'i bekle demedi deme.

+1 katılıyorum bekle biraz sonra pişman olursun
  • Ben 4.nesil 8b olan modeli 250 TL'sına satıyorum yüzüne bakan yok.
  • bekle .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    iPod Touch 4.Nesıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır modelde, 5 nezaman gelir.Bu ay sonu falan gelirse süper olur açıkcası ve bir merak ettiğim kısım da 8gb olucakmı ondan yani en düşük fiyatı kaç olur sizce?En düşük fiyatı 650yi geçerse hiç alamam o yüzden bu çok ucuz geldi.Bunu bu senelik alırım diye düşündüm seneyede onu. ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

430 TL iyi fiyat.Bence 5. nesil almalisin,sahibindende falan vardir Bilkomda getirecek yakinda.Soyledigin sorunlarin hicbiriyle karsilasmadim 4. nesilde.

Teşekkür ediyorum en azından videolardaki daha düşük nesiller olabilir.Millet nekadar dolandırıcı olmuş adamlar videolara düşük modelleri koyuyor birde yok işte iphone4ün retinası bundan yüksek falan diyorlar sanki millet gerçeği öğrenemicekmiş gibi bir sürü karşılaştırma videosunda yok ışığını kısıyolar diğerininkini açıyolar sonra bunun ekranı kötü bununki süper falan filan dolandırıcı dolu etraf yada kendilerini avutuyolar xD tekrar teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için.
  • Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Arkadaşlar sorularımı kısa ve öz bir biçimde sorucam lütfen cıvıtmadan cevaplarsanız çok sevinirim.

İpod touch 5.nesil i beklemek istemiyorum ama kafamı kurcalayan soru oyunlarda bir kasma olurmu birde ekranı yan yatırdığımızda ekranda renkler solarmı?Bir sürü video izledim bir türlü aydınlık getiremedim olaya iphone4 le karşılaştırmış adam videoda ip4 siyah gösterirken o mavi gösteriyor siyah bölgeleri siz kullananlar böyle bir durumla karşılaştınızmı varmı yokmu ciddi ciddi soruyorum acil erkenden alıcam onun için ciddi bir şekilde cevaplarsanız sevinirim.

Yan yatirmak dediğiniz yandan bakmak galiba. Yandan bakinca ipod touch 4un ekrani mavimsi gozukuyor doğrudur. Iphonela ayni ekran yok. Yanılmıyorsam ips özelliği nedeniyle iphone ekranı her açıdan aynı gözüküyor fakat ipodda bu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Arkadaşlar sorularımı kısa ve öz bir biçimde sorucam lütfen cıvıtmadan cevaplarsanız çok sevinirim.

Yan yatirmak dediğiniz yandan bakmak galiba. Yandan bakinca ipod touch 4un ekrani mavimsi gozukuyor doğrudur. Iphonela ayni ekran yok. Yanılmıyorsam ips özelliği nedeniyle iphone ekranı her açıdan aynı gözüküyor fakat ipodda bu yok.

teşekkür ediyorum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.