Kısmet olursa yakında 32GB 3. nesil iTouch alacağım. Şu an sony nwz-b133f + Sennheiser MX360 kullanıyorum. Genellikle rock metal ağırlıklı parçalar dinlediğim için tavsiyeniz bu yönde olsun. Not:Bu arada mx360 bile benim kulağıma zor oturuyor yani kulağıma kolay kolay kulaklık oturmuyor.
Kulakiçi kullanır mısınız? Bir de bütçenizi söylerseniz daha sağlıklı öneriler gelir.
http://forum.donanimhaber.com/m_38081059/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38081059 Bu kulaklığı satıyorum, bu fiyata mükemmel bir kulaklık. Detayları "thetrooper00" dan öğrenebilirsin, bu arkadaşın bu konulardaki bilgisini bilmeyen yoktur heralde, kendisinin haberi var durumdan, kulaklık hakkında gerekli bilgiyi verecek size.
mykt'nin teklifini dikkate al bence. Kullandığın kulaklıktan sonra ilaç gibi gelir
Gerekli bilgileri dediği şahıstan alabilirsin. Onun ilanındaki Esmooth ile karıştırma yalnız, fiyat farkından da anlayacağın gibi mykt'ninki biraz daha üst model
Kulakiçi pek kulağıma oturmuyor diyebilirim , bütçem ise 30 - 80 Tl arası. Şimdilik ksc-75 'i gözüme kestirdim ama bakalım...
merhaba dostum senı msne beklıyorum ,, su anda onlıne ım
bu arada sende bursadasın bende ,, elden alıp dınleme ımkanında var aynı zamanda ,,
dılersenız asagıdakı lınke bakabılırsınız , ve sızın ıcın touchla beraber satmıs oldugum kulaklıgı kullanan bı kac arkadasın yorumunu buraya koyuyorum
butun yorumları asagıdakı lınkte gorebılırsınız ,, sıze touchla ılgılı 4 tane yorum koydum onlarıda okuyabılırsınız
ılgılenırsenız bana cep telefonumdan daha hızlı ulasabılırsınız ,, cebıme cagrı yada mesaj atmanız yeterlı ben sızı ararım ve butun sorularınızı cevaplarım ,,
Yahya abiyle gerek msn gerek telefon ile sürekli konuştuk mdr-ex85 sağlam elime geçti kalitesine söz gerekmiyor ipod touch ile iyi bir çift oldular hatta kulaklığın kılıfi ipod kılıfı oldu ufak bir problemi Yahya abiye bildirmemle biraz kestirdim ardindan uyandigimda 3-4 arama gordüm sorunu unuttum :) kulaklık isteyen arkadaslarima tavsiyem olucak surekli.
150 - ) holapsp isimli üye
bende ı pod touch ım için aldım bu kulaklığı gerçekten çok iyi bir kulaklık. yahya ben sağ olsun çok ilgili alakadar bir satıcı herkese tavsiye ederim.
175 - ) red a!ert isimli üye
hızlı bir alışveriş oldu...kulaklığın genel kalitesi gerçekten yüksek ama benim gibi bass ağırlıklı dinlemeyi sevenler pek hoşlanmayabilir onu da söyleyeyim(=ben dengesiz bass ağırlıklı dinlemeyi severim bu kulaklıkta ise herşey dengeli ve kaliteli rahatça alabilirsiniz.. kılıfı da beklediğimden büyük çıkti ipod touch ıma bahaneyle kılıf olmuş oldu(= teşekkürler
183 - ) ElfenLaid isimli üye
bugün kulaklık elime ulaştı. kulaklıklar hakkında çok derin bir bilgim yok ama kulaklık beni tatmin etti. genelde rock ve punk tarzı müzikler dinlerim ve bassların kulağıma güm güm vurması çok hoşuma gitti.ipod touch ımla güzel bi ikili oldular ve şunu söyleyebilirm ki verdiğim 55 tl ye sonuna kadar değdi. (bu arada ben ex 085 modelini aldım) ama bence burda daha önemli olan yahya abinin kişiliği. kendisi çok ilgili bi satıcı. kendisi ile konuşmadan önce azda olsa şüphelerim vardı ama kendisi ile konuştuktan sonra kafamda hiç bi soru işareti kalmadı. oldukça da düşünceli biri havale masrafı fazla olmasın diye beni ptt ye yönlendirdi kulaklığın yanında verdiği hediyeler de cabası. kısaca kendisine sonuna kadar güvenebilirsiniz.
Sennheiser Mx760 tavsiye ederim kulak içi istersen. Ya da Yuin Pk3. Thetrooper00'dan Yuin i temin edebilirsin. Bende de Touch var. Sennheiser'den gayet memnunum. Sesi açıldıkça daha sağlam bir kulaklık oluyor.
Kanal tipi tavsiye edemeyeceğim çünkü kullanmadım ve sevmiyorum. Fakat Creative Ep 630'dan olabildiğince uzak dur. Touch ile birlikte rezil bir ses veriyor. Çok pişman olabilirsin. Tabi ses kalitesi algısı görecelidir. Bu kadar görecelilik fazla olsa da :)