Şimdi Ara

Ipod Touch için olan silikon kılıfların fiyatı ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir siteden silikon kılıf buldum güzele benziyor 12 lira. Bu fiyat iyi mi? Mediamarkt gibi mağazalarda ne kadar bu ürünler?

• Link?
  • Kusura bakmayın lütfen ama böyle bir konuda başlık açtığınız için sizi takdir(!) ediyorum.

Yardıma ihtiyacınız olabilir ancak bunu mevcut başlıklardan birinde dile getirerek rahatlıkla giderebilirsiniz. Ki bakıyorum, ürünün performansından ziyade fiyatı ile ilgileniyorsunuz. Bunu internette satış yapan birkaç yer ile karşılaştırarak rahatlıkla yapabilirsiniz. Toptan almayı düşünmüyorsanız 5-10 lira arasında da büyük fark göremiyorum ben.

Tekrar özür diliyorum ama gereksiz bir başlık maalesef. Forum düzenine uymadığını düşünüyorum. Alınmayın, kızmayın lütfen... Yalnızca tekrar düşünmenizi istiyorum üzerinde.

• 12 lira tabiki iyi bir fiyat ama ne tür bir kılıftan bahsediyoruz? Marka vs.

Şu linke bir gözatın.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=60&type_produit_id=225&m=-1&pmin=0&search=ipod%20touch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 20 Şubat 2010; 23:09:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36
    Kusura bakmayın lütfen ama böyle bir konuda başlık açtığınız için sizi takdir(!) ediyorum.

Yardıma ihtiyacınız olabilir ancak bunu mevcut başlıklardan birinde dile getirerek rahatlıkla giderebilirsiniz. Ki bakıyorum, ürünün performansından ziyade fiyatı ile ilgileniyorsunuz. Bunu internette satış yapan birkaç yer ile karşılaştırarak rahatlıkla yapabilirsiniz. Toptan almayı düşünmüyorsanız 5-10 lira arasında da büyük fark göremiyorum ben.

Tekrar özür diliyorum ama gereksiz bir başlık maalesef. Forum düzenine uymadığını düşünüyorum. Alınmayın, kızmayın lütfen... Yalnızca tekrar düşünmenizi istiyorum üzerinde.

acil cevap almam gerekiyordu direk başlık actım bencildim haklısınız. ancak kişisel yorumlar benim için önemli. elmasepeti gibisitelerde ipod için her sey pahalı. ben de dhdekilerin bildigi baska kaynaklar vardır diye dusundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 20 Şubat 2010; 23:56:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.