Şimdi Ara

iPod Touch 'ın Beğenilmeyen, Yönleri ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wi-fi özelliginden bahsedersek öyle her yerde wi-fi bulunmuyor ülkemizde sadece cok sınırlı alanlarda kullanabiliyoruz. ha diyelimki wi-fi olan bir yer bulduk düzgün çekmesi için bir kere yakınında olmalısınız bu bir ikincisi fazla yogun olmamalı ve asla full cekmeden interneti kullanamıyorsunuz.ya bence ipod touch hiç böyle işlere bulaşmıcaktı sadece düzgün bir müzik çalar olarak kalmalıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuzey_16

wi-fi özelliginden bahsedersek öyle her yerde wi-fi bulunmuyor ülkemizde sadece cok sınırlı alanlarda kullanabiliyoruz. ha diyelimki wi-fi olan bir yer bulduk düzgün çekmesi için bir kere yakınında olmalısınız bu bir ikincisi fazla yogun olmamalı ve asla full cekmeden interneti kullanamıyorsunuz.ya bence ipod touch hiç böyle işlere bulaşmıcaktı sadece düzgün bir müzik çalar olarak kalmalıydı.

Sinyal Yüksek olmadıgı durumlarda bağlanamıyormuyuz :s ?
  • forevır aypad taç
  • quote:

Orjinalden alıntı: zentroviç

itunes la fotoğraf atınca hafızasındaki tüm fotoları silip sadece o an attıklarınızı yüklüyor, her seferinde aynı şey..ya da ben daha çözemedim,hafızadaki fotoları koruyup yeni foto yüklemeyi.

Eğer atacağın tüm resimleri bi dosyaya koyup onun içinde resimleri ekler/çıkarırsan, itunesdan da o dosyayı gösterirsen bu sorunun çözülür. Ya da bazen soruyo sileyimmi diye dont remove dersen üstüne yükler resimlerin
  • wi-fi gayet güçlü çekiyor, ben eve yaklaşınca wireless modemi görüyor, merdivenleri çıkıp kapıya ulaşana kadar maillere girmiş oluyorum.

Bana göre kötü yanları şarj durumu, sadece müzik dinlerseniz gayet yeterli ama wi-fi video vs. olaya karışınca hızla tükeniyor (4-5 saat max.).

Bir de çok dikkat çekiyor, yalnızken iyi de işyerinde 3-5 kişi bana yakın olunca hemen kurcalamak için alıp saatler sonra veriyorlar ben hevesimi alamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lanore

Bir de çok dikkat çekiyor, yalnızken iyi de işyerinde 3-5 kişi bana yakın olunca hemen kurcalamak için alıp saatler sonra veriyorlar ben hevesimi alamıyorum.

Hehehe. İşte Apple'ın WOW Faktörü
  • Ben test amaçlı inceledim, ses kalitesi kimse kusura bakmasın ama sony mp3 player'ların yanına bile yaklaşamıyor, üstelik 3-4 katıda pahalı. Bu neticede bir müzik aleti ses herşeyden önemli. Benim için tam hüsran oldu. Net'te de yabancı forumlarda herkes ses kalitesinden şikayetçi.

Görsellik ve arayüz 10 numara ama esas işi olan müzik olayında ses kalitesi beni çok üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 30 Temmuz 2008; 11:10:53 >
  • -Ram soruları. Özellikle 32 gb iPod Touch'ta.Akabinde Cover Flow çökmesi, Safari ve Müzik olayının beraber yürümemesi bir şekilde kasıyor. Zaten Apple'ı flash olayına izin vermemesinin sebebi de bu.
  • wi-fi si süper valla gittiğim her yerde nete girebiliyorum hemen hemen. hatta akşamları gittiğim trafik kursunda paso dh-ekşi fln okuyorum en arkaya oturup

ses kalitesinin kötülüğü kulaklığından kaynaklanıyo. sennheiser alıp denesin bakalım o kötü diyenler

kötü yönleri de:

flash desteği yok (ama adobe çıkarmak için apple dan onay bekliyomuş)
    elle ayarlanabilir eq yok (bu da yazılım güncellemesiyle halledilir ilerde)
    filmleri çevirmek için ömründen ömür gidiyo insanın
    şarjı video izlerken 4 saat fln gidio
    arka tarafı çok acayip çizilio
    bi de arkadaşının elinden alamıyosun bi kere gördüü zaman

• @ baterist

Hocam firsatın varsa Sony mp3 player ile (a818 model) yan yana dinlemeni tavsiye ederim, kalite kulaklık ilede sonuç bize aynı geldi. Bence kesinlikle bir sony ile yan yana dinle.
  • ipodumu aldığımın 3.cü günü ve beğenmediğim özllikllerini sıralıyorum

ses iğrenç ötesi ben creative kullanıcısıyım onu dinledikten sonra bu aletin sesi bana çok kötü geldi

herkes gibi bende arkasının çizilmesinden şikayetçiyim (yaw ne ara çizildi kılıfından bile çıkarmadım ki arkadaş)

flash bellek olarak kullanamıyoruz sürükle bırak tekniği ile içine mp3 resim video vs. atamıyoruz illede itunes programı olacak içine bişeler atabilmek için ondan sonracıma şarj aleti alıyoruz ayrıca prize takılanlardan kulaklığına zaten hiç bişe diyemicem kelimeler kifayetsiz kalıyor bitanede yeni kulaklık almak zorundayız kılıf olayı çizilememsi için bir kılıf şarttt!!! he bide manuel eqo ayarı yok müzik dinlerken çok dinlediğim beğendiğim mp3 lerimi (ipodun menüsünden) yer imi yap kısa yol ekle parça listesi hazırla gibi özllikleri yok şimdilik iğrençlikleri bunlar bana göre herkesin ihitiyaçlarına göre değişir tabi eksik yanları...

• flash özelliği yok.sesi fazla çıkmıyo.itunes programı berbat bişey hala çözemedim.şarkı yükleyeceğim zaman eskileri silip yenileri yüklüyo vs. vs. ama bunların dışında muhteşem bi alet.sesi kaliteli ama biraz daha yüksek çıkabilse...jailbreak yaptım,ses yükseltmek için wireless bağlantı olan yer arıyorum.bi ara rast gelince sesim yükselecek inşallah
  • Arkadaşlar peki tüm bu eksi yanlarına rağmen aleti ABD fiyatına göre değerlendirirseniz almaya değer mi sizce? Creative Zen X-Fi 16 gb düşünürken aklım ipod toucha kaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 30 Temmuz 2008; 17:44:16 >
  • Bi kere sürükle bırak özelliği kullanılabiliyor ama illaki iTunes şart. Eksi olarak pilin çabuk bitmesi diyebilirim. Ya abi bi düşünün; internete gir, müzik dinle, video izle, oyun oyna... Bunların hepsini tuş olmdan yapmak da ayrı bi lezzet. $299 Abd satış fiyatı. Tamam eksik yönleri var ama bana göre şuan olan tüm özellikleri için verdiğim parayı kuruşuna kadar hakediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.