DH de ki ipod touch kullanan arkadaşlar, Benim gibi bu cihazı almayı kafasına koymuş kişilerin fikir sahibi olması için, kullandıkları cihazın beğenmediği olmaması gereken yönleri yada eklenmesi gereken yerlerini lütfen burda bize iletsinler...
Yeni alacak arkadaşların fikir sahibi olması için iyi bir başlık olacak düşüncesindeyim.
arkası çiziliyor tüm ıpodlarda olsuğu gibi keşke bir kamerası olsaydı ve flash desteği olsaydı iyi olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: kadraj
arkası çiziliyor tüm ıpodlarda olsuğu gibi keşke bir kamerası olsaydı ve flash desteği olsaydı iyi olurdu
-Kolay çizilebilir arka yüz (Çözümü var : Invisible Sheild uyguyalamak) -Dışarı ses vermemesi (Çözümü var : altına takılan ufak hoparlör aparatı ile dandik de olsa dışarı ses almak mümkün) -Kamera yok -Flash desteği yok -Pil ömrü yoğun kullanımda çok kısa
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows
-Kolay çizilebilir arka yüz (Çözümü var : Invisible Sheild uyguyalamak) -Dışarı ses vermemesi (Çözümü var : altına takılan ufak hoparlör aparatı ile dandik de olsa dışarı ses almak mümkün) -Kamera yok -Flash desteği yok -Pil ömrü yoğun kullanımda çok kısa
Alıntıları Göster
Benim için en büyük eksiklerden biri acceleromater'ın açılıp kapanması.
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Benim için en büyük eksiklerden biri acceleromater'ın açılıp kapanması.
Alıntıları Göster
iPhone da olduğu gibi kilit ve ses açma/kapama tuşları yok.
quote:
Orijinalden alıntı: dwadegok
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dwadegok
kilit tuşu var eğer iphone da soldaki küçük tuşu diyorsan o kilit tuşu değil titreşim açma kapama tuşu. hem iphone hemde ipod touch açma kapama tuşundan kilit moduna geçiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: dwadegok
Alıntıları Göster
quote:
Kilit derken ?
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
quote:
Kilit derken ?
Alıntıları Göster
Kamera olmamasından şikayetçisiniz Arkadaşlar bazılarımız itouch un bir mp3 çalar olduğunu unutmuş sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk23
Kamera olmamasından şikayetçisiniz Arkadaşlar bazılarımız itouch un bir mp3 çalar olduğunu unutmuş sanırım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tugberk23
Ipod Touch bir mp3 çalardan fazlası olabilmesi için kamera gerekmektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: resline
quote:
Ipod Touch bir mp3 çalardan fazlası olabilmesi için kamera gerekmektedir.
Alıntıları Göster
değitirilebilir pili yok, (kolayca)
quote:
Orijinalden alıntı: tmelcan
değitirilebilir pili yok, (kolayca)
Alıntıları Göster
hala kişisel ekolayzır özelliği yok.diğer ekolayzır ayarlarındada ses bozulmaları yaşanıyo yüksek seslerde.bir de çizilme sorunu var.
FLASH FLASH FLASH tek sorun bu
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk23
Alıntıları Göster
quote:
mp3 çalar mı? Bence o bir PDA, hemde çok başarılı wi-fi, mail desteği, ofis dökümanlarını açabilme v.s ...
quote:
mp3 çalar mı? Bence o bir PDA, hemde çok başarılı wi-fi, mail desteği, ofis dökümanlarını açabilme v.s ...
Orjinalden alıntı: photographer86
quote:
Orijinalden alıntı: resline
quote:
Orjinalden alıntı: photographer86
quote:
evet copy paste özelliği yok diyorlar. Acaba eklenmesi için bir yama çıkar mı?
yoksa yeni modelleremi eklerler :)
ne dersiniz sizce acele etmelimiyim almakta. (5 gün sonra gibi)
yoksa, bekleyelimmi
Bu arada çizilme olayınıda sanırım bi kapları vardı cihazın onla halledebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy726
evet copy paste özelliği yok diyorlar. Acaba eklenmesi için bir yama çıkar mı?
yoksa yeni modelleremi eklerler :)
ne dersiniz sizce acele etmelimiyim almakta. (5 gün sonra gibi)
yoksa, bekleyelimmi
Bu arada çizilme olayınıda sanırım bi kapları vardı cihazın onla halledebilirim
Alıntıları Göster
Kopyala yapıştır yapılabiliyor. Installer' dan birşey yükemek gerek, forumda görmüştüm ama unuttum.
quote:
Orijinalden alıntı: lvthsgm
Kopyala yapıştır yapılabiliyor. Installer' dan birşey yükemek gerek, forumda görmüştüm ama unuttum.
Alıntıları Göster
diger arkadaslarıma katılmamak mümkün degil kamera özelligi kesinlikle olmalıydı. ayrıca arka yüzeyine ne kadar dikkat ederseniz edin yinede ciziliyor. dısarı ses vermemeside diger bir dez avantajı. ucuz bir hoparlör alıp takmayı önerenler var. sakın denemeyin müzik keyfinizi kacırır. ayrıca diger fonksiyonlarını da kullandıgınız zaman şarj ömrü cok kısalıyor. oyunlarına gelince daha kaliteli oyunlar oynayabilecegimi düsünüyordum yanılmısım. ama sunu söylemeliyim ki sadece müzik calar olarak tek kelimeyle mükemmel
quote:
Orijinalden alıntı: kuzey_16
diger arkadaslarıma katılmamak mümkün degil kamera özelligi kesinlikle olmalıydı. ayrıca arka yüzeyine ne kadar dikkat ederseniz edin yinede ciziliyor. dısarı ses vermemeside diger bir dez avantajı. ucuz bir hoparlör alıp takmayı önerenler var. sakın denemeyin müzik keyfinizi kacırır. ayrıca diger fonksiyonlarını da kullandıgınız zaman şarj ömrü cok kısalıyor. oyunlarına gelince daha kaliteli oyunlar oynayabilecegimi düsünüyordum yanılmısım. ama sunu söylemeliyim ki sadece müzik calar olarak tek kelimeyle mükemmel
Alıntıları Göster
itunes la fotoğraf atınca hafızasındaki tüm fotoları silip sadece o an attıklarınızı yüklüyor, her seferinde aynı şey..ya da ben daha çözemedim,hafızadaki fotoları koruyup yeni foto yüklemeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: zentroviç
itunes la fotoğraf atınca hafızasındaki tüm fotoları silip sadece o an attıklarınızı yüklüyor, her seferinde aynı şey..ya da ben daha çözemedim,hafızadaki fotoları koruyup yeni foto yüklemeyi.
wifi ozelligi gayet basarili. pratik ve kolay ipod touch aldigin zaman paranin karisligiini kurusuna kadar alirsin die dusunuorm bir itouch kullanicisi olarak. saygilar