Şimdi Ara

IPOD TOUCH JAILBREAK İCİN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul avrupa yakasında JAILBREAK yaptırabiliceğim bi yer varmı lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceT -- 2 Temmuz 2010; 19:34:42 >

• Kendin at arkadasım 3g 32 veya 64 gb ise yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceT
    İstanbul avrupa yakasında JAILBREAK yaptırabiliceğim bi yer varmı lütfen yardım edin

Avrupa yakasi sirkeci hamidiye caddesinde dogubank var onun 3. Katinda ozgener iletisim var apple servisi jb de yapiyor. Tlf:02125207345
  • Cok tesekkurler yarın o numarayı arıycam. Ücretini biliyomusun peki?

SudaEriyenAspirin ben bu ay icerisinde alıcam aldıgım zaman sana mesaj atarım yardımın icin simdiden tesekkur ederim
  • ne geregi var birader.kendin atsana.forumda bulursun çok rahat.
  • Bozarım diye korkuyorum
  • quote:

Cok tesekkurler yarın o numarayı arıycam. Ücretini biliyomusun peki?

SudaEriyenAspirin ben bu ay icerisinde alıcam aldıgım zaman sana mesaj atarım yardımın icin simdiden tesekkur ederim

Hatirlayamiyorum.ama aradiginiz zaman hasan beyle gorusun. Hasan özgener ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    iPod Touch 4.Nesıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cok tesekkurler yarın o numarayı arıycam. Ücretini biliyomusun peki?

Hasan bey yarin orada olmayabilir,eger jb cok acil degilse pazartesi gorusun derim.
  • O kadar kişi yapıyor birşey olmuyor zaten. Detaylı anlatımlar ve vidyolar çıkıyor zaten JB çıktıktan sonra.
  • bu iş için para vermenize gerek yok. bir gün bahçelievlere yolunuz düşerse ben yaparım 10 dakikada.eşimin kullandığı 3.1.3 versiyonlu 2.nesle yaptım, sorunsuz kullanıyor..
  • tutsa tutsa ne kadar tutarki parası?
  • ben hep kendim yaptığım için bi fikrim yok..bilen arkadaşlar yardımcı olur sanırım.
  • Servis fiyatları bence kazık olur. Uygulama yükledik diye senden 40-50 TL alırlar. Kendin yap işte, en kötü ihtimal restore edersin düzelir.
  • Ben de hiç bu konuda bir şey bilmiyordum inan ipodu aldığımda
    sonra jb çıktı dediler okudum ve ilk denememde yaptım
    zaten cook kolay bir işlem 3.1.3icin olan jailbreak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
    Ben de hiç bu konuda bir şey bilmiyordum inan ipodu aldığımda
    sonra jb çıktı dediler okudum ve ilk denememde yaptım
    zaten cook kolay bir işlem 3.1.3icin olan jailbreak

Benim hikayem de aynen boyle.
  • bana önerebiliceginiz bi jailbreak resimli acıklama varmı. Varsa buraaya yazabilirmisiniiz
  • 3.1.3 jb resimli olarak forumda var.http://forum.donanimhaber.com/m_39529835/tm.htm buda lınkı 3.1.3 olarak işini görür.Fakat benımde sormak istediğim bişi var ben ıpod 3g 64 gb kullanıcısıyım ve itunesden ipoda ios4 yükledim şimdi jb yapmak istiyorum fakat forumda ıphone 3g ve ıpod touch 2g ıcın fw ler verilmiş ben bunları kullanarak jb yapabilirmiyim yapabilirsem hangi fw yi indirmem gerekir?
  • jailbreak yapmasını bilmiyorsan jailbreak in nimetlerinden yararlanamazsın ki
    Biraz araştırıp bilgi edinebilirsin
  • Jailbreakin bana sagladıgı yararlar:
    appsotore dan ucretsiz oyun, uygulama gibi seyleri indirmek digilmiki?
  • sorumun cevabını bilen yok mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.