Bildirim
IPOD TOUCH JAILBREAK İCİN YARDIM!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kendin at arkadasım 3g 32 veya 64 gb ise yardımcı olurum. -
quote:
Orijinalden alıntı: EceT
İstanbul avrupa yakasında JAILBREAK yaptırabiliceğim bi yer varmı lütfen yardım edin
Avrupa yakasi sirkeci hamidiye caddesinde dogubank var onun 3. Katinda ozgener iletisim var apple servisi jb de yapiyor. Tlf:02125207345 -
Cok tesekkurler yarın o numarayı arıycam. Ücretini biliyomusun peki?
SudaEriyenAspirin ben bu ay icerisinde alıcam aldıgım zaman sana mesaj atarım yardımın icin simdiden tesekkur ederim -
ne geregi var birader.kendin atsana.forumda bulursun çok rahat. -
Bozarım diye korkuyorum -
quote:
SudaEriyenAspirin ben bu ay icerisinde alıcam aldıgım zaman sana mesaj atarım yardımın icin simdiden tesekkur ederim
Hatirlayamiyorum.ama aradiginiz zaman hasan beyle gorusun. Hasan özgener ile -
quote:
SudaEriyenAspirin ben bu ay icerisinde alıcam aldıgım zaman sana mesaj atarım yardımın icin simdiden tesekkur ederim
Hasan bey yarin orada olmayabilir,eger jb cok acil degilse pazartesi gorusun derim. -
O kadar kişi yapıyor birşey olmuyor zaten. Detaylı anlatımlar ve vidyolar çıkıyor zaten JB çıktıktan sonra. -
bu iş için para vermenize gerek yok. bir gün bahçelievlere yolunuz düşerse ben yaparım 10 dakikada.eşimin kullandığı 3.1.3 versiyonlu 2.nesle yaptım, sorunsuz kullanıyor.. -
tutsa tutsa ne kadar tutarki parası? -
ben hep kendim yaptığım için bi fikrim yok..bilen arkadaşlar yardımcı olur sanırım. -
Servis fiyatları bence kazık olur. Uygulama yükledik diye senden 40-50 TL alırlar. Kendin yap işte, en kötü ihtimal restore edersin düzelir. -
Ben de hiç bu konuda bir şey bilmiyordum inan ipodu aldığımda
sonra jb çıktı dediler okudum ve ilk denememde yaptım
zaten cook kolay bir işlem 3.1.3icin olan jailbreak -
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
Ben de hiç bu konuda bir şey bilmiyordum inan ipodu aldığımda
sonra jb çıktı dediler okudum ve ilk denememde yaptım
zaten cook kolay bir işlem 3.1.3icin olan jailbreak
Benim hikayem de aynen boyle. -
bana önerebiliceginiz bi jailbreak resimli acıklama varmı. Varsa buraaya yazabilirmisiniiz -
3.1.3 jb resimli olarak forumda var.http://forum.donanimhaber.com/m_39529835/tm.htm buda lınkı 3.1.3 olarak işini görür.Fakat benımde sormak istediğim bişi var ben ıpod 3g 64 gb kullanıcısıyım ve itunesden ipoda ios4 yükledim şimdi jb yapmak istiyorum fakat forumda ıphone 3g ve ıpod touch 2g ıcın fw ler verilmiş ben bunları kullanarak jb yapabilirmiyim yapabilirsem hangi fw yi indirmem gerekir? -
jailbreak yapmasını bilmiyorsan jailbreak in nimetlerinden yararlanamazsın ki
Biraz araştırıp bilgi edinebilirsin -
Jailbreakin bana sagladıgı yararlar:
appsotore dan ucretsiz oyun, uygulama gibi seyleri indirmek digilmiki? -
sorumun cevabını bilen yok mu?
Benzer içerikler
- ll hangi ülke
- son arama kaydı görünmüyor
- dopamine jailbreak
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- imap-mail.outlook.com posta sunucusu yanıt vermiyor iphone
- ios 15
- jailbreak nedir
- ios 17 hangi telefonlarda var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X