Şimdi Ara

iPod Touch nesil farklılıkları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
5
Favori
28.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce dışarı ses Veren ipod touch ımı restore ettim ancak dışarı ses vermiyor. Bir önceki firmware ı yükledim yine dışarı ses yok. Ses arttırma kısma tuşuna bastığımda direk kulaklık diyor. Kulaklık taktım çıkarttım ancak yine de değişen birşey olmadı. Öneriniz nedir?
  • arkadaşlar konuyla alakasız biliyorum ama ipod touch 4g 8gb me siri ükleyeyim dedim(cihaz jailbreaklı) ama cydia da Control Panel 5.1.1/5.0.1 bulamıyorum acil yardımmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

Çok faydalı bir konu teşekkürler...

Rica ederim.

İlk mesaja 5. nesil iPod Touch'ın özellikleri eklenmiştir. Yeni bilgiler açıklandığında güncellenecektir.
  • Benim merak ettiğim en kaliteli ses çipi ipod touch 1g de kullanıldıysa diğer cihazlarda neden daha kötü bir ses çipi tercih edilmiş sonuçta bu bir mp3 player
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang_67

Benim merak ettiğim en kaliteli ses çipi ipod touch 1g de kullanıldıysa diğer cihazlarda neden daha kötü bir ses çipi tercih edilmiş sonuçta bu bir mp3 player

herkes artık kulaklığa sahip ve ayrıca monster diye bir kulaklık şirketi var beats(türden) kulaklıklar üretiyor bu yüzden hoparlöre ihtiyaç duymuyor bir de dock sektörünüde canlı tutmak istiyorlar nerden baksan bir dock 40 lira...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

Benim merak ettiğim en kaliteli ses çipi ipod touch 1g de kullanıldıysa diğer cihazlarda neden daha kötü bir ses çipi tercih edilmiş sonuçta bu bir mp3 player

herkes artık kulaklığa sahip ve ayrıca monster diye bir kulaklık şirketi var beats(türden) kulaklıklar üretiyor bu yüzden hoparlöre ihtiyaç duymuyor bir de dock sektörünüde canlı tutmak istiyorlar nerden baksan bir dock 40 lira...

Ben ipod clasic kullaniyordum 5. Nesil ayni ses kalitesini ipod touch 2g den alamiyorum sesdaha yuksek ama daha farkli sesi yukseltince cogu ses kayboluyor gibi geliyor bana bir kulaklik tavsiye edebilirmisiniz kullandigim sennheiser cx310 (adidas)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

Ben ipod clasic kullaniyordum 5. Nesil ayni ses kalitesini ipod touch 2g den alamiyorum sesdaha yuksek ama daha farkli sesi yukseltince cogu ses kayboluyor gibi geliyor bana bir kulaklik tavsiye edebilirmisiniz kullandigim sennheiser cx310 (adidas)

kardeş ben biraz araştırdım..(her türlü karaborsa cıyla konuştum sana 1 -2 şey sölicem...
    1şimdi eğer 800 -1000 tl gibi paran varsa ki bende yok olsa.., beats var onun solo hd dışında her türlüsünü alabilirsin bir de diesel modelini alma.
    2 yoksa ama elinde 300 tlgibi bir rakam varsa amerikaya gidebilecek varsa yada güvendiğin birinen orjinal beats al...
    3 150 tl ve altı bütçen varsa
    A)beatsin solo hd ışında imitasyon modelleri var pro,studio gibi iyi bir konfor istiyorsan büyük kulaklık al....
    bunlar orjinali performansını vermez ama dj olmadığın sürece işini görür ki studiolar 50 tlydi...
    B) sehn.. bir çok odeli var ben kullnmadım ama herkes tavsiye ediyor en önemli nedeni ömürboyu garanti(5 yıl sınırlı) çok iyi diyorlar ama model sıkıntısı var...
    C)eski tip kulak içi alabilirsin ama düzgününden al çünkü taşınırken performans kaybı yapyıro(8 tane bozuldu cebimde)
    ki tavsiyem sehn...
    D)bir tek. markete girersin bence aralarında en iyisi mediamark (ankara daki çok iyi herşeyi denetiyorlar),bütçene uygun bir tane alırsın...ve sesiniede bak en küçük bir hat bozukluğunda anlaşılıyor sağ daha gür veya bası çok anlarsın işte
    ??? alırken en önemli şey:
    kulağına gelen yer oyuk şeklinde olsun philipsinki gibi düz bir zemin olmasın ,bir de solo hd olmasın çok kötü bir kulaklık....
    not:sahte olan tümkulaklıklarda 2 taraftanda kablo geçiyor(beats)
    not:sahtelerinde tek taraflı kablolusu var
    umarım kafanı çok karıştırmamışımdır...
    dj olmadığın süürece 1 . şık çok gereksiz zaten Türkiyemizde para vermeden indirdiğin her üzik ya kısaltılmış yada editlenmiştir studio keyfine varamazsın...

• Cok sagol epey aciklamissin ben sanirim bose ie2 yada beatsin diddy modelini alicam bi deneyip karar vermem lazim cok sagolasin :)

• Elinize sağlık. Kaç aydır tek isteğim bir Ipod Touch 5g
  • ipod touch daki sürümü nasıl yükseltebiliyorum?
    r
  • bilgiler için teşekkürler arkadaşlar
  • Çok yararlı bir konu , ipod2 den ipod 4 e geçtim , gerçekten batarya çok farketti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TestFreaks'te ilk sırada Ipod Touch 5G (puanı 10 üzerinden 10) üçüncü sırada ise Ipod Touch 4G (puanı 10 üzerinden 9.5) bulunuyor.Sadece müzik dinleme amaçlı olarak kullanmak üzere sizce 4G ile 5G arasında çok fark varmıdır ? Şu an Ipod Touch 3G kullanıyorum. Ipod Touch 4G almayı düşünüyorum 5G ile olan fiyat farkından dolayı.Ama sadece müzik dinlemek için kullanıcam dediğim gibi.Birde 3G'den 4G'ye geçmek gereksiz midir sizce ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastafariangreen -- 4 Nisan 2013; 1:10:47 >
  • Biri de kalkıp demiyor ki bu iPod Touch 4. Nesil in ses kalitesi nasıldır
  • ipod touch2g ile 4g arasında ses kalitesi olarak fark varmı ? 50 tlye temiz bir ipod touch2g aldım. para olarak sıkıştığım için ipod touch4gmi satmak zorunda kalmıştım. birde 2gnin kulaklığı olmadığı için AudioTechnica Cks55 kulaklığından aldım. şuan kargoda 2-3 güne elimde olacaklar. Sizce iyi bir kombin olur mu ? biri aydınlatırsa sevinirim
  • ipod touch 5. nesil 16 Gb almistim ama ios7 yuklu olarak geldi
    bircok urun ozellikleri ve goruntulerinde ios6 yuklu oldugu gornuyor. acikcasi ios6 beklerken 7 ile saskinliga ugradim :)

sitelerde yuklu olacak isletim sistemini de yazsalardi iyi olurdu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzokcusu

ipod touch 5. nesil 16 Gb almistim ama ios7 yuklu olarak geldi
    bircok urun ozellikleri ve goruntulerinde ios6 yuklu oldugu gornuyor. acikcasi ios6 beklerken 7 ile saskinliga ugradim :)

Hocam bende alcam ipod t 5g teknosa ya da bimeks den alcam ios 6 ilemi gelir ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

valla bana ios7 yüklü geldi. vatandan almıştım 16 gb. alırken bi sor mağazadan alacaksan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

valla bana ios7 yüklü geldi. vatandan almıştım 16 gb. alırken bi sor mağazadan alacaksan.

İyi soruyayım bari

• Arkadaşlar müzik dinlemek için 100 liraya 2g alacağım ne dersiniz ? Alayım mı ? Kalite nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.