Bildirim
İpod touch ref.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Teşekkürler bakim bir. -
Bunun basit bi yolu yok mu kotalıyım uğraşamam yha. -
Beyaz,üzerinde kocaman ipod yazan bir kutuda gelirse refurbished idir. -
peki tşk ederim. Bi foto varsa elinizde koysanız çok makbule geçer ya ref. kutusu ve normal kutu diye. -
Google diye bir arama sitesi var, yaz oraya gelsin karşına. -
Off valla çok yardımcı oldunuz ha googledan aramak hiç aklıma gelmedi birşey soracam SirkeliPiyaz senin nasıl geldi bu aklına ya vay anasına.
Evet ciddi ciddi anlayan cevap verebilecek olan var mı ? Youtubeda birsürü video var ama hiçbiri açılmıyor error veriyor. -
Şöyle bir kutuda geldiyse refurbished değildir.
-
İşte cevap bu kadar net ve öz çok teşekkür ederim Virtue. Herkesede yardımlarından dolayı teşekkür ederim. İyi forumlar. -
İyi forumlarda, forum sen google'a iki kelime yazamadığın için var olan birşey değil. Ona buna ban yapacağına internet kullanmayı öğren. Yapamıyorsan bilmiyordum öğrendim dersin, komik duruma düşmemiş olursun. Sen şimdi banada ban yaparsın, adama sormuşsun senin nasıl aklına geldi google'a bakmak diye, senin aklına geldiği zaman gereksiz mesajlardan arınacak forumlar. -
Bak 3 satır yazı yazacağına 1 cümle kurar ve resim koyarsın forumda kirlenmez. Virtuenin yaptığı gibi. -
Ya da sana balık vermeyi değilde, balık tutmayı öğretmeyi seçebilir, tıpkı yapmaya çalıştığım şey gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirkeliPiyaz -- 6 Mart 2010; 9:53:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alisann
Bak 3 satır yazı yazacağına 1 cümle kurar ve resim koyarsın forumda kirlenmez. Virtuenin yaptığı gibi.
eğer sen interneti kullanabilseydin kimsenin 3 satır yazmasına gerek kalmayacaktı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 6 Mart 2010; 11:39:47 > -
Tamam haklısınız biraz tembellik edip googledan iki dk aratmadım. Özür dilerim hepinizden haklısınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X