Bildirim
iPod Touch Restore Edeceğim
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: uNPReTTieR
Acayip yavaşladı ve format atmak istiyorum ama iki sorum var. Jailbreak gider mi ve MxTube uygulamasının içindeki videoları yedekleyebilir miyim?
JB'de SHSH kaydı almadıysan iTunes'ta Restore dersen otomatik olarak iOS 6'i kuracaktır. Eğer iOS 5.1.1'in ipsw dosyası var ise Shift+Restore yaptığında o ipsw dosyasını göstermen gerekecek, fakat Apple 5.1.1'e Restore etmeni onaylar mı orasını düşünemedim.
MxTube uygulamasındaki videoları ise iCloud ile yedekleme seçeneğin varsa yapabilirsin belki, tam bilmiyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X