Şimdi Ara

iPod Touch şarj süresini uzatmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz ki ipod touch yada türevlerinin şarjı oyun oynadıgımızda hemen bitiveriyor. Örneğin %30 civarında ışık seviyesinde oynasak bile ortalama 3 saat dayanıyor. En azından benimki böyle. Forumu biraz araştırdım ve genel olarak bundan şikayetçi olan kimseleri gördüm. bir need for speed için bu şarj yeterli olabilir ama benim gibi rpg severler için pilin 2-3 saatte bitmesi kötü bir durum. Şimdi sorum şudur ki bu ömrü uzatmanın bir yolu var mıdır? wireless ı kapatmak olsun, temaları kapatmak olsun yada bir program yüklemek olsun her türlü öneriye açığım.

• Oyun oynamazsam sarj 1hafta gidiyor, ama oynarsam 3-5 saat falan.
    Okadar saçma bir durumki bu inan bende yakınıyorum ama..
    Sana tavsiyem biraz para biriktir kendine bir PSP al bak keyfine, oyun oyna film izle sarjı 2gün gidiyor.
    Bu şekilde ipodu sadece müzik dinlemek için kullanırsın ve sarjın uzun süre gider.
    Ayrıca PSP'de de RPGlerin kralı Monster Hunter Freedom var araştır oynasan müthiş zevk alıcağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonayorkun -- 9 Mayıs 2010; 18:50:17 >
  • Ya benim oyun konusunda sıkıntım yok. Her türlü konsolum var elimde. El konsolu olarak DS var ve yeterince tatmin ediyor. Benim derdim bu işi ipod touch da yapabilmek. Yine de yardımın için sağol.

Bu arada nasıl oluyor da 1 hafta gidiyor şarjın senin? hiç internete falan girmeyip sadece müzik mi dinliyorsun?
  • Wi-Fi'yi kapatmak dışında birde arka plandaki uygulamalarıda kapat.
  • Arkadaşlar siz internette gezerken şarjınız ne kadar gidiyor?
  • itouch 3g 32 gb var şarzından memnunum en azından 3 saat oyun oynatıyor. oda yetiyor
  • eh 3 saat 4 saat. böyle tasarlanmışsa yapacak birşey yok. sanırım şu taşınabilir bataryalardan alıcam gittigidiyor'daki. ama bunlar tekrar şarj oluyor mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şarj sıkıntısında sürekli psp örnek verilmiş, iyide psp de durmadan oyun oynandığında 3 saat civarı gidiyor şarjı
    ha derseniz ki batarya değiştirip devam ederiz o konuda haklısınız
  • Caresi extern batarya.. Baska caresi yok..
  • @Lyzard
    evet ipodu sadece müzik dinlemek için kullanıyorum ve onun haricindede hep uyku modunda bekletiyorum, tamamen kapatmıyorum sarj müthiş dayanıyor.

@decxal
    yanlışın var kardeşim abartmıyorum psp sürekli elimde şarjı en az 1bucuk 2 gün gidiyor, ayrıca extradanda batarya değiştirme imkanım var.

• arkadaşım 3 saatte civarında biter sürekli oynandığında
    şimdi sen 36 saat şarj bitmeden oynadığınımı iddaa ediyorsun
  • evet aynen onu iddaa ediyorum
  • ipod için harici batarya alabilirsin ama eğer sensörleri kullanıyorsan cihaz biraz uzayacagından ve bu tek yönlü olacagından sorun olabilir
    http://urun.gittigidiyor.com/iPhone-2G-3G-3GS-iPod-HARiCi-YEDEK-BATARYA_W0QQidZZ23971544
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonayorkun

@decxal
    yanlışın var kardeşim abartmıyorum psp sürekli elimde şarjı en az 1bucuk 2 gün gidiyor, ayrıca extradanda batarya değiştirme imkanım var.

Masamda suan bir PSP var ve merak ettim... uyku modunda mi 2 gun gidiyor? Ya da sarj kablosu takiliyken mi 2 gun gidiyor Herhangi bir oyunu actigimda en fazla 3 saat oynayabiliyorum da o acidan.
  • arkadaş şaka yaptı üstelemeyin
  • wifi yi kapatıyorum ısıgı kısıyorum bıldırımlerıde kapatıyorum oyun oynarken 1 saat gitmiyor
  • anlayana sivrisinek saz anlamayana..
  • Peki videolar sırasında şarj ne kadar gidiyor. Yolculukta izlerim diye aldım pişman olmim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Peki videolar sırasında şarj ne kadar gidiyor. Yolculukta izlerim diye aldım pişman olmim.

5-6 saat arasi degisiyor parlakliga gore
  • videoda şarj bayagı dayanıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.