Şimdi Ara

ipod touch sorunn yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod uma şarkı atmak istiyorum şarkıları itunes ta library e koyabiliyorum fakat sync ypmasını istediimde sync ypmıyor. buna karşılık herhangi bi uyarı da söz konusu diil ipod umu açtıımda bkatıımda hiçbi şarkı yüklenmemiş oluyor. itunes aleti de algılıyor bir sorun göremiyorum öyle ama neden böyle bi yardım edin arkadaşlar. itunes 7 vardı 9u yükledim böyle bi sorunla karşı karşıya kaldım snra restore ettim blki düzelir diye düzelmedi snra da tekrar 7 yi yükledm ama yine aynı sorun. üstüne üstlük ipod da olan tüm şarkıları yükleyemiorm şimdi de.. bomboş bi ipod a sahbim. bu arada 1. gen ipod touch kullancısıyım.

• itunesda ipodunun oldugun bölüme gir müsic sekmesinde sync music var ona tıkla sorunun hallolur eğer zaten o işaretliyse işareti kaldır sync et sonra tekrar işaretle bidaha sync et hallolması lazım
  • Arkadaşlar merhaba cihazı dün gece aldım hiçbir app. yukleme yapamıyorum forumda jb yapılamadıgı yazıo eger su anlık yapalamıyor mu ? yoksa ucretsız uygulamalarla mı ıdare etmek gerekecek touch hakkında hıc bır sey bılmıyorum yardımlarınızı beklıyorum sımdıden cok tesekkur ederım
  • Eski başlıklara bakmışın herhalde. Jb yapabilirsin..
  • arkadaşlar bn ipod pc ye taktığımda pc kapanıo rest atıo usb den çekmediğim sürece hep rest atıo sorun ne??
  • Bunu başka usb aygıtlarda da yapıyormu? Geçenlerde 2 tane netbookta da aynı problem vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.