Gun gecmiyor ki bir donanimhaber forumu sakini daha satın alacaği ürün konusunda zor bir seçim yapmak zorunda kalmasin. Saat başı karar degistirip duruyorum. Bir diyorum ki iPod Touch, yarim saat sonra Nokia n810...daha sonra foruma bakiyim diyorum; aa bir bakmisim Archos 605 wifi denen bir canavar var. Forumu bir iki saat okusam büyük ihtimalle 3 farkli isim daha eklerim bu listeye. Her neyse sozu fazla uzatmadan sorumu sorayım, siz teknoloji guruları da engin bilgi ve deneyimlerinizi paylasin benimle.
Amerikan'dan gelecek olan bir arkadasima bir video/mp3 player aldirmak istiyorum. Tren ve otobus yolculuklarında bana yoldas olsun, wifi buldugu yerde beni youtube/facebook canavari yapsin istiyorum. Bu kadarcık mı isteklerim? tabii ki hayır. PDF dosyalarını guzelce gostersin, Divx arsivimdeki filmleri sorun cıkarmadan oynatsin, turkce altyazilari gozume sorunsuzca gostersin istiyorum. Tabii butun bunlari yaparken bana bir en az 5 saat "...$arjim bitiyor sahip!" demesin istiyorum. GPS olsa da olur olmasada, ama google maps calissin istiyorum.
Sizin fikirlerinizi bekliyorum, bu 3 urunun amerika fiyati cok cok farkli degil. Yani sizin anliycaginiz para muhim degil ... Onemli olan beni mutlu ve mesut bir tüketici yapsin. İyiki almisim bu mereti dedirtsin.
Simdiden herkese tesekkürler!
Merhaba,
Ben de yaklaşık 10 gündür n810 kullanıyorum.Aslında kullanamıyorum.Nedenine gelince 1.si güncelleme yapamıyorum, 2.si de görüntülü görüşmeyi bi türlü gerçekleştiremedim.Cihazda skype,gizmo ve gtalk kurulu vaziyette ama sesli ve yazılı görüşme yapabildim ama görüntülü görüşme yapamadım.Neler denemedim ki bu konuda ama nafile.Değişik site ve forumlarda da yardımlara baktım ama olmadı olmadı.Bu kadar zor olmasa gerek aslında bu cihaz.Ama hala bu iki problemi aşamadım.
Güncelleme yapabilmek için sitesine giriyorum koca koca dosyalarını indiriyorum iş kurmaya gelince 123mb görünen dosya sıfır oluyor yüklenmiyor.Görüntülü görüşme için bir yama program mı desem tam manasıyla bi program mı desem,bi şeylere ihtiyaç olduğunu duydum hatta o programıda (Farsight adında bir program) indirdim alete kurmaya kalktım ama yine kuramadım.
Konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.