Şimdi Ara

iPod Touch wi-fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod touch'ımı dün aldım.bugün wi-fi ı denemek için ofise gittim.wireless modemin yanında değilken şifre yazılabiliyordu fakat yanına gelince şifre yazılmıyordu.ve şifresiz bir diğer modemi denedim.bağlantı kuruldu fakat bir siteye girmeye çalıştığımda safari serverı bulamadı hatası verdi.sorun ne olabilir ?

• up..

bir sorum daha olacak.itouch ımın versiyonu 1.1.4 . iLiberty ile jailbreak yapsam bir sorun olurmu ? başka bişey yapmak zorunda kalırmıyım ?
  • ya internet baglantisinda ya da modemin kurulumunda falan yani sifrelenmesinde sorun vardir, bi kontrol et bakim

Edit: Ziphone 3.0 ile yap. Tabi sadece tavsiye. Liberity de iyi diolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 29 Temmuz 2008; 1:32:26 >
  • jailbreaki yaptım.installer dan sourceları ekliyordum ki alet kapandı ve açılmıyor neden olmuş olabilir ve ne yapmam lazım jailbreak sorunsuz yapıldı installer fln da kuruldu neden olabilir ?

edit : sorun çözüldü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenCi' -- 4 Ağustos 2008; 13:17:31 >
  • valla hiç bir fikrim yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenCi'

jailbreaki yaptım.installer dan sourceları ekliyordum ki alet kapandı ve açılmıyor neden olmuş olabilir ve ne yapmam lazım jailbreak sorunsuz yapıldı installer fln da kuruldu neden olabilir ?

edit : sorun çözüldü..

wi fi sorunumu çzldü?
    wi fi ise nası çözldü acaba?
    çözlmediyse 2g mi ipod touch ın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    N78 wireless sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.