Şimdi Ara

iPod Touch yenisi çıkacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı websitelerinde iPhone ile birlikte iPod Touch için de değişmeler/yenilikler olacağı söyleniyor, yeni iPod touch'ın çıkacağının haberleri veriliyor. Bazı kodlarda iPod 5, bazılarında ise iPod 5,1 benzeri yazılarla karşılaşılıyormuş.

iPhone 5 ile birlikte yeni iPod touch cıkacağı doğru bir haber mi, kesin midir? Yoksa Haziran ayında iPod Touch 4G 32GB almak mantıklı bir seçim mi olur?if]

• Ben mart ayında aldım 4g 8gb.çıkış tarihi hakkında bilgim yok ama çıkarsa iphone çıkışından yine biraz daha sonra çıkar.ayrıca devrim niteliğinde bir özellik ekleneceğini de düşünmüyorum yani işlemciyi 1.2 ghz felan çıkarmazlar ama çıkış tarihine göre yorum yapmak daha mantıklı bence.
  • valla şimdi alırsanız 1.5 senedir piyasada olan bir ürünü almış olursunuz, bence bekleyin. a5 işlemcili, 512mb ram e sahip, ios 5 ve bundan sonraki ios 6 ile rahatlıkla baş edebilen iyi bir ipod touch çıkacağını düşünüyorum..
  • Ben çıkıcağını düşünüyorum. Bende iTouch 5.nesil almayı planlıyorum.(Eğer çıkarsa) Büyük bir ihtimal çıkacaktır. Çünkü çok boşladılar iPod'ları. Umarım çıkarır da bizi hayal kırıklığına uğratmaz..
  • bende beklenmesi taraftarıyım
  • ben aslında çıkacağını düşünmüyorum çünkü iphone ipod un önünü biraz kesti iphone 5 fiyaıda düşük olacağı söyleniyor.
  • Ben de çıkacağını düşünüyordum, taa ki izmir'de Agora AVM 'de bulunan Apex (apple premium reseller) mağazasına sorana kadar.
    Bu sene yeni çıkacak ürünler arasında iPod Touch olduğunu onlara bildirmişler mi diye konusmaya gittim,
    iPhone yenisi ve iOS 6 'nın cıkacagından haberleri kesin varmış. Ama iPod hakkında hiç bi bilgilendirme ve haber gelmemiş,cıkmayacagını düşünüyorlar.
    Bu da demek oluyor ki çıkması muamma, premium reseller'a bile söylemezler mi çıkacak olsa?

İşin burasında kararsızlık yasıyorum işte..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.