Şimdi Ara

ipod toucha jailbreak yapan yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ipod toucha jailbreak yapmak için forumdan çeşitli yardımlar alıp seksen tane program indirip ne deniliyorsa yaptım ancak bir türlü başarılı olamadım. sonunda sıkıldım, bir süredir canım cihaz kenarda duruyor. şimdi önümüzdeki hafta istanbula gelip oradan yurtdışına gideceğim. hazır müsaitken cihazı getirip jailbreak yaptırabileceğim bir yer varsa söyleyene minnettar olurum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android1907 -- 10 Mayıs 2009; 12:25:50 >
  • jailbreak yasal olmadığı için herhangi resmi biryerde yaptıramazsın ama yapmayı bilen bir arkadaşın varsa yaptıra bilirsin foruma iii bak forumda resimli anlatılar var bende bilmiyodum ama resimli olunca anladım ve şimdi ipodum JB li 2.2.1sürümü ile.
  • acaba doğubankta yada başka bir yerde yardım alabileceğim bir yer var mı? direk adres tarifi olmasa da yakın bir yer söylenemez mi? yada pm atamaz mısınız?
  • Doğubank yada başka bir yerde jb yapıp uğraşcaklarını sanmıyorum. Zaten kolay bir işlem 5 dk nızı almaz resimli anlatımlar mevcut. Yada forumdan size yardım eden biri çıkabilir...
  • JB yapılan yerler var hatta pahalı bir fiyata JB yapıyolar orada o fiyata yaptırcağına biraz dene kendin yap bence
  • Antalya'da olsan ben yapardım. Hem 1Gyi JB yapmayıda öğrenirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.