Şimdi Ara

ipod ucuz aletlerle şarj etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipodu orjinal şarj aleti yerine ucuz mp4 çalar aletlerinin şarj aletleriyle şarj etmenin herhangi bir zararı olurmu?kitapçıkta orjinaliyle şarj edin falan yazmışlar ama şarj prensibi basit bir düzenek bana göre zararı olmaz ama sizce?bu şekilde şarj edenler varmı?

• en basit olarak ülkemizde elektrik akımı adam akıllı verilemiyor ve kullandığın şarj aletinin bi sigortası veya bi şekil bi koruması olmzsa fazla akım geldiğinde bu akım direk olark ipoda zarar verecektr
  • ben hama marka şarjı kullanıyorum.yaklaşık 1 yıl oldu hiçbir sorun yok.orjinal şarja çok para vermeye hiç gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Calderon_ -- 25 Ocak 2008; 10:40:28 >
  • bende usbyi normal prize çeviren şarjlardan istiyorum ipod touch için. hamanın herşeyi olduğuna göre böyle bir ürünüde kesin vardır, sizin bahsettiğinizde o tarz birşey mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

bende usbyi normal prize çeviren şarjlardan istiyorum ipod touch için. hamanın herşeyi olduğuna göre böyle bir ürünüde kesin vardır, sizin bahsettiğinizde o tarz birşey mi ?

evet ben onu kullanıyorum.usbyi prize çeviriyor.fiyatlarıda çok uygun
  • dartyde falan bulabilirim umarım.
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm660

en basit olarak ülkemizde elektrik akımı adam akıllı verilemiyor ve kullandığın şarj aletinin bi sigortası veya bi şekil bi koruması olmzsa fazla akım geldiğinde bu akım direk olark ipoda zarar verecektr

aldım bitane bu gün akım ayarlayıcısı falan var zararı olmaz herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: vento

quote:

Orjinalden alıntı: storm660

en basit olarak ülkemizde elektrik akımı adam akıllı verilemiyor ve kullandığın şarj aletinin bi sigortası veya bi şekil bi koruması olmzsa fazla akım geldiğinde bu akım direk olark ipoda zarar verecektr

aldım bitane bu gün akım ayarlayıcısı falan var zararı olmaz herhalde

nerden aldın? dartydenmi? hayırlı olsun buarada

• electroworldte 25 ytlye gördüm ama nedense pahalı geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.