Bildirim
ipod ucuz aletlerle şarj etmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
en basit olarak ülkemizde elektrik akımı adam akıllı verilemiyor ve kullandığın şarj aletinin bi sigortası veya bi şekil bi koruması olmzsa fazla akım geldiğinde bu akım direk olark ipoda zarar verecektr -
ben hama marka şarjı kullanıyorum.yaklaşık 1 yıl oldu hiçbir sorun yok.orjinal şarja çok para vermeye hiç gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Calderon_ -- 25 Ocak 2008; 10:40:28 > -
bende usbyi normal prize çeviren şarjlardan istiyorum ipod touch için. hamanın herşeyi olduğuna göre böyle bir ürünüde kesin vardır, sizin bahsettiğinizde o tarz birşey mi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: SnypeR
bende usbyi normal prize çeviren şarjlardan istiyorum ipod touch için. hamanın herşeyi olduğuna göre böyle bir ürünüde kesin vardır, sizin bahsettiğinizde o tarz birşey mi ?
evet ben onu kullanıyorum.usbyi prize çeviriyor.fiyatlarıda çok uygun -
dartyde falan bulabilirim umarım.
teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: storm660
en basit olarak ülkemizde elektrik akımı adam akıllı verilemiyor ve kullandığın şarj aletinin bi sigortası veya bi şekil bi koruması olmzsa fazla akım geldiğinde bu akım direk olark ipoda zarar verecektr
aldım bitane bu gün akım ayarlayıcısı falan var zararı olmaz herhalde -
quote:
Orjinalden alıntı: vento
quote:
Orjinalden alıntı: storm660
en basit olarak ülkemizde elektrik akımı adam akıllı verilemiyor ve kullandığın şarj aletinin bi sigortası veya bi şekil bi koruması olmzsa fazla akım geldiğinde bu akım direk olark ipoda zarar verecektr
aldım bitane bu gün akım ayarlayıcısı falan var zararı olmaz herhalde
nerden aldın? dartydenmi? hayırlı olsun buarada
-
electroworldte 25 ytlye gördüm ama nedense pahalı geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X