Şimdi Ara

IPOD ve film, klip v.s.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda arastırdım ancak sanırım yok veya bulamadım.

itunes aracılıgı ile IPOD 4gb'ma video yuklemek istiyorum ancak bilgisayarımdaki hiçbir video parçasının ipod da çalmaya müsait olmadıgını söylüyor.

elinde tüm video formatlarını ipod'un tanıyacagı formatlara dönüştüren bir converter olan veya bilen var ise paylaşmasını rica ediyorum.

bir de konu ile ilgili daha detay bilgi sahibi olanlar var ise genel olarak bizleri aydınlatırsanız cok sevinirim.

şimdiden tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TULMAM -- 8 Eylül 2008; 13:07:00 >

• Basit ve çok kullanışlı bir video converter: iPodME

http://rapid share.com/files/99963579/iPodME.rar.html
    Programı yukarıda ki linkten indirebilirsiniz arkadaşlar.

Zipten çıkardığınız program kurulum gerektirmiyor.Masaüstüne çıkardıktan sonra direk kullanabilirsiniz.Kullanım ile ilgili bi kaç ipucu da vereyim.Programı açtığınızda Add files butonuna basarak çevirmek istediğiniz videoyu yada videoları listeye ekliyorsunuz.Max. size 480x320 olmalı.Profile kısmından çeviri hızını ve çeviriden sonraki dosya boyutunu yada kalitesini seçiyoruz.Videonuzun kaliteli olması için Turbo,quality i seçeceksiniz.Eğer convert işlemi sonrasında videonun boyutunu düşük tutmak istiyorsanız Turbo,size ı seçeceksiniz.Programın alt yazı gömme gibi özelliğide var.Bunun içinde video ismi ve alt yazı ismi aynı olmalı ve aynı klasör içinde olmalı.Altyazı gömme işini program otomatik yapacaktır.

Yukarıdaki İpod touch jb ... konusundan alıntıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Basit ve çok kullanışlı bir video converter: iPodME

http://rapid share.com/files/99963579/iPodME.rar.html
    Programı yukarıda ki linkten indirebilirsiniz arkadaşlar.

Zipten çıkardığınız program kurulum gerektirmiyor.Masaüstüne çıkardıktan sonra direk kullanabilirsiniz.Kullanım ile ilgili bi kaç ipucu da vereyim.Programı açtığınızda Add files butonuna basarak çevirmek istediğiniz videoyu yada videoları listeye ekliyorsunuz.Max. size 480x320 olmalı.Profile kısmından çeviri hızını ve çeviriden sonraki dosya boyutunu yada kalitesini seçiyoruz.Videonuzun kaliteli olması için Turbo,quality i seçeceksiniz.Eğer convert işlemi sonrasında videonun boyutunu düşük tutmak istiyorsanız Turbo,size ı seçeceksiniz.Programın alt yazı gömme gibi özelliğide var.Bunun içinde video ismi ve alt yazı ismi aynı olmalı ve aynı klasör içinde olmalı.Altyazı gömme işini program otomatik yapacaktır.

Yukarıdaki İpod touch jb ... konusundan alıntıdır.

teşekkürler bu paylaşım için bende bunu kullanıyorum
    benden de bir ilave bunla yapılan çevirileri tüm mp4 oynatıcılı mp3 çalarlarda seyredebiliyorsunuz yani sadece ipod markalılar için değil bu program

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.