Şimdi Ara

ipod ve iphone arasındaki farklar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum kardeşler.kusura bakmayın bilmediğim için.belki içinizde öhh be kardeşim hala bilmiyormusun diyenler olucaktır :) iphone ile ipod arasındaki tek fark iphone kamera ve telefonlumu olması:) destek olarak tüm uygulamalar falan ipod a da oluyormu.

• iPod'da GSM ya da 3G özelliği yok.Yani telefon görüşmesi sms-mms vs. yapamıyorsun. Kamerası yok. Mikrofonu yok.Titreşimi yok. Hoparlör sesi iPhone'a göre çok zayıf. Ancak iPhone'dan çok daha ince..
    Uygulama olarak tüm uygulamalar bildiğim kadarıyla uyumlu. Ancak titreşim özelliği bulunmadığı için bazı uygulamalardaki titreşim özelliğinden faydalanamıyorsun. Ayrıca mikrofon olmadığı için mikrofonlu kulaklık almak lazım. Örnek: Creative EP630i
  • gps de yok. bu arada 32 ve 64 gb lik modellerden mikrofonlu kulaklık çıkıyor.
  • peki ipoddaki wireless yetenekleri nasıl?
  • 3g ipodun bağlantı hızı olarak bi artısı yokmu yani ? ben açıkçası uygulamarı için birde mp3 sesi çok güzelmiş onun için almak istiyorum.1 nesil falan alsam olurmu ozaman heralde daha ucuzdur yada 2g alsam ne tavsiye edersiniz
  • Her nesilin işlemcileri farklı olduğu için, her şeyin hızında da farklılık olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imandanihsana

3g ipodun bağlantı hızı olarak bi artısı yokmu yani ? ben açıkçası uygulamarı için birde mp3 sesi çok güzelmiş onun için almak istiyorum.1 nesil falan alsam olurmu ozaman heralde daha ucuzdur yada 2g alsam ne tavsiye edersiniz

En mantıklı 3g 32gb, fiyatı özellikleri ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

iPod'da GSM ya da 3G özelliği yok.Yani telefon görüşmesi sms-mms vs. yapamıyorsun. Kamerası yok. Mikrofonu yok.Titreşimi yok. Hoparlör sesi iPhone'a göre çok zayıf. Ancak iPhone'dan çok daha ince..
    Uygulama olarak tüm uygulamalar bildiğim kadarıyla uyumlu. Ancak titreşim özelliği bulunmadığı için bazı uygulamalardaki titreşim özelliğinden faydalanamıyorsun. Ayrıca mikrofon olmadığı için mikrofonlu kulaklık almak lazım. Örnek: Creative EP630i

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Her nesilin işlemcileri farklı olduğu için, her şeyin hızında da farklılık olacaktır.

• En can alıcı fark bence batarya iphone'da daha büyük çok ciddi fark yaratıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.