Şimdi Ara

İpod Video 30gb. için kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ocak ayında hediye gelen ipod'umun kulaklığı etrafa dikatsizce çarpmamdan dolayı bozuk sesler çıkarmaya ve kalitesizleşmeye başladı.

Bu yüzden yeni bi kulaklık almak istiyorum ama daha iyi ses kalitesine sahip bişey istiyorum ve maksimum 50ytl..

tavsiyelerinizi bekliyorum

• Creative EP 630. 47 YTL
  • Ne tarz müzik dinliyorsun? İzolasyon lazım mı, yani nerelerde kullanacaksın ? Ses kalitesi konusunda şüphen olmasın piyasa da iPod kulaklığı kadar kötü modeller çok ucuza gidiyor.
  • Club,trance tarzı dinliyorum çoğunlukla.İzolasyon o kadar önemli değil ama sesi net ve kaliteli duymak istiyorum.Ve tabi makul fiyata.
  • Dinlediğin tarza uyacak, en uygun fiyatlı model olarak Sennheiser HD202 modelini önerebilirim. MeTan' dan direk alırsan 24€ gibi bir fiyata alabilirsin.
  • Kulakiçi kulaklık olmasını tercih ediyorum o şekilde kulaklık önerebilir misiniz?Ve de İstanbulda gidip alabileceğim ürününün mevcut olduğu bi mağaza söyleyebilir misiniz?
  • Ben Akg nin ses performansını beğeniyorum.
    Yanılmıyorsam elmasepetinde olacaktı.
  • Evet AKG' nin fiyatları maşaallah el değmiyor.

Kulakiçi istiyorsan Creative EP-630 önerebilirim. İzolasyon da bonusu olmuş olur. Daha da ucuz bir çözüm için Bandridge BHP 150 serisinden bir model alabilirsin.
  • ep-635 (ipod'sa beyazdir muhtemelen, o bakimdan )
  • Bİ arkadaşımda creative 512mb.lık mp3 çaları vardı,kulaklıkları kocaman birşey olduuğundan 10dakka müzik dinledikten sonra acayip şekilde rahatsız ediyordu kulakları acıtıyordu.acaba bunlarda aynı boyutta mı?

Bu arada ftt dostum Evet BEyaz ipod 30gb.
    Fakat denemem için herhangi bir sanal olmayan mağaza önerebilir misiniz?birçok kaliteli kulaklık bulunan bi yer?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.