Şimdi Ara

ipod video ekran sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyla ilgili başlık aradım fakat bulamadım.
    sarjı bitti,aleti kabloyla bagladım. ve aletin ekranı yaklasık 3-4 saniye aralıklarla yanıp sönüyor. sıfırlayamıyorum, sarj olmuyor (ne adaptörle ne bilgisayardan). aletin kablosundan cıkardım ve yine devam ediyor yanıp sönmeye ve ufak bir tık sesi cıkarıyor.

alette orjinal apple usb kablosu kullanıyorum.i pod video 30 gb, 5. jenerasyon. servise götürmek dısında bir tavsiye var mıdır?

• ılk bılgısayara bagladıgında aletı okumaz bılgısayar cunku yeterlı sarzı yoktur.bır sure bılgısayara usb ıle bagla bekle.olmazssa menu ve usttekı tusa uzun basarak reset at
  • tabii ki de bunu denedim. fakat olmuyor.
    reset attıgımda da ekranda apple işareti cıkmıyor. sadece yanıp sönüyor ekran
    durup duruken ekranı gitmiş olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beto16dan -- 1 Haziran 2008; 0:03:54 >
  • Anakartta problem olabilir. Servis
  • sorun alete virüs girmesiymiş, ucuz bir şekilde çözüldü, benzer sorun yasayanlara duyurulur.
  • ipod denen alete virüs girmez arkadaşım...

pili tamamen boşalıp bir değişik tabirle ( - ) eksiye geçer...ve bu süreden sonra şarj almaz , açılmaz.

cihazın içini açıp bataryayı şoklarsan cihaz kendine gelir.

bir diğer ihtimal ( ekranın yanıp yanıp sönmesi ) firmvare güncellemesinden geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube ekran sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.