Şimdi Ara

ipod video şarjı kaç saatte dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod videoyu bilgisayara taktım ve 1buçuk saattir "Bağlantıyı kesmeyin" yaziyo..
    şarjı dolunca bu yazı gidiyo mu, bi de kaç saat sürer şarjın dolması..

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

ipod videoyu bilgisayara taktım ve 1buçuk saattir "Bağlantıyı kesmeyin" yaziyo..
    şarjı dolunca bu yazı gidiyo mu, bi de kaç saat sürer şarjın dolması..

Pc ile İpod'un bağlantı halinde olduğunu belirtiyor.(Harici disk kullanmak için)Bu yazı sen bağlantıyı koparmadıkça gitmez.Ancak bunu kabloyu direk çekerek yapmıyorsun!!(iPod'a zarar verebilirsin)
    İTunes'un sağ alt köşesindeki butona basarak yapacaksın.Böylece iPod Ekranındaki bağlantıyı kesmeyin yazısı kaybolacak.Bu şekilde bırakırsan 3-3,5 saat arasında full şarj olur.İstediğin zaman kabloyu sökebilirsin.
  • tesekkurler, peki ben itunes yuklemedim sadece şarj etmek istiyorum.. şu anki konumunda şarj oluyo mu ya da flash disk falan çıkardığımız gibi donanımı kaldırdan kaldırabiliyo muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

tesekkurler, peki ben itunes yuklemedim sadece şarj etmek istiyorum.. şu anki konumunda şarj oluyo mu ya da flash disk falan çıkardığımız gibi donanımı kaldırdan kaldırabiliyo muyuz?

Elbette şarj oluyor ancak ipod harici disk olarak çalıştığı için bir yandan enerji tüketmeye devam ediyor.Şarj süresi bu durumda uzayacaktır.
    Evet kaldırmak için; donanımı güvenli kaldır seçeneğini kullanabilirsin.
  • Şu topiğin hemen altında ipod topiği var, hakikaten şaka gibi olmuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.