Şimdi Ara

ipoda mp3 atmak icin itunesa gerek yok artıkın:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bilgisayarımda mp3 dinlerken media player 11'i kullanıyorum bana cok kullanıslı geliyor. Ayrıca mp3'ler düzenlerken de media monkey'i kullanıyordum.
    bu yüzden itunnes bana çok kullanışsız geldi. birkere cok kasıyo makinayı (benim gibi bir arşive sahipseniz 60gb mp3).
    Neyse uzun lafın kısası media monkeyin son sürümü ipodu otomatik olarak gormekte ve rahatlıkla icine mp3 atabilmektedir. bunu alttaki linkte ayrıntılı olarak anlatmakta. hepinize kolay gelsin arkadaşlar...

http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?t=14505

• iTunes, Windows Media Player'dan daha iyi bence müzik saklamak konusunda...
  • iTunes'in eksilerinden biri klavyedeki media tuşları sadece kendi penceresinde etki ediyor başka pencere açıkken iTunesi klavye üzerinden yönetemiyoruz...
    O da olsa iTunes kullanıcam sürekli...
  • itunes'tan nefret ediyorumm
  • winamp ın da ekstra dan eklentisi var, ayrıca programlar mevcut itunes suz dosya gönderimi için. ama tabi sağlıklı olmuyo bi noktadan sonra sync sorunu çıkıyor..
  • İtunes başa bela gerçekten.

):
  • itunes çok gıcık.

bilgi için tşkler.. inşallah işe yarar.
  • arkadaşlar mesajı yazdıgım günden buyana kullanıyorum ve çok memnunum zaten önceden kullandığım programdı, liste hazırlıyorum ve içine atıyorum. illa liste hazırlamakta gerekmiyor. beni en fazla mutlu eden yanı ben media player kullanırken parçalarım derecelendirmiştim media monkey bu derecelendirmeyi görüyo. ayrıca rahatlı program artworksler amozon üzerinden bulabiliyo. bir kaç eksik yani var mp4 desteklemiyo ve wma aktarmaya çalışırken convert etmek gibi bisey yapmıyo.
  • Bence farklı bilgisaysrdan şarkı almanın zorluğu dışında itunes güzel bir program
  • Amma çok seveni varmış itunes ın forumda
  • hocam harbi ama yha çok süper bu media monkey bende bıraktım itunes u..
  • iTunes bence alıştıktan sonra rahat ve kolay geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.