illa bi formatı gerekiormu vidyolar gibi yoksa JPEG leri açıyorumu
ve eklemek için nereye ne yapcaz
belli bir format gerekmiyo ipod u bilgisayara bağlıycaksın sonra pc ipod u gördüğünde üzerini tıklayıp açıcaksın tabi itunes ten sonra photos yazısını seçiceksin ordan atıcağan resimlerin klasörünü belirliyceksin sync i işaretleyip apply i tıklıycaksın hepsi bu kadar!!! yazdıklarımı sırayla uygularsan yaparsın!...
quote:
Orjinalden alıntı: gitarist_ipod
belli bir format gerekmiyo ipod u bilgisayara bağlıycaksın sonra pc ipod u gördüğünde üzerini tıklayıp açıcaksın tabi itunes ten sonra photos yazısını seçiceksin ordan atıcağan resimlerin klasörünü belirliyceksin sync i işaretleyip apply i tıklıycaksın hepsi bu kadar!!! yazdıklarımı sırayla uygularsan yaparsın!...
hepsini yaptım ama genede olmadı
bende denedim yapamadım tekrar denedim oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Alttan1Tire
illa bi formatı gerekiormu vidyolar gibi yoksa JPEG leri açıyorumu
ve eklemek için nereye ne yapcaz
usb'yi bilgisayara bağla.sonra multimedya ile ilgili yere gir.sonra resimlerini yapıştır.
video atmaktan daha kolay
iPod ana ekranında yani işte Summary-Videos- Photos vesaire kısmında Photosu seçiyorsun. Başvurulan konumdaki klasörleri gösteriyor. (Değiştirilmediği sürece Resimlerim konumunu gösterir) Oradan atmak istediğin resimlerin bulunduğu klasörü tikleyeceksin. Yani resmin Resimlerim klasöründe bi klasörde olduğunu var sayıyoruz. Ondan sonra tek yapman gereken sync etmek ki bu ilk sefere özeldir. Sonrakilerde o klasörden bir resim dahi silsen iPod'u bilgisayara taktığın anda ondan da silinecektir. ;)
Peki dosya dosya gormek istesem nasil olacak? yani itunes dan manuel seçip klasor içine atsam! ayni sekilde muzikleri?
Aynı resim kaynağının içine resimleri klasörler oluşturup içine resimleri atarsan dosya dosya görürsün.
Tesekkurler klasor olarak seçtim o zaman problem olmadi ;)
quote:
Orijinalden alıntı: pandistanbul
...Resimlerim klasöründe bi klasörde olduğunu var sayıyoruz. Ondan sonra tek yapman gereken sync etmek ki bu ilk sefere özeldir. Sonrakilerde o klasörden bir resim dahi silsen iPod'u bilgisayara taktığın anda ondan da silinecektir. ;)
Yani ipod'da ne varsa bilgisayarımızda da olacak, buraya kadar tamam, peki, ipod'umuzu kullandığımuz bilgisayarımıza format attığımızda ne olacak? Ipod bilgisayarda birşey bulamayıp, aa buradaki dosya uçmuş haydi ben de bütün ipod'u uçurayım mı diyecek, burada bir saçmalık yok mu? Yada benim atladığım ince bir çizgi mi vardır? Apple platformuna gireli 2 gün oldu, internetten okuduklarımla birşeyler öğrenmeye çalışıyorum kusuruma bakmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme