Bildirim
ipodlarda internet
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
iPod ile sadece wifi ile internete girilebilir. Ancak; jailbreak yaparsan installoustan "ibluever" adlı uygulamayı indirip bluetooh özelliği olan herhangi bir telefona bağlanıp telefonun internetine girebilirsin ipod dan. İnstalloustan ibluever adlı uygulamanın sadece demosunu indirebilirsin. Bu uygulamanın tam sürümü ücretli (5$ felan). İnstallous vs. kavramların ne olduğunu anlamadıysan sorun yok. sen jail break yap (internette var nasıl yapıldığı) anlarsın. İstersen buradan yardımcı olabilirim. -
Bir ara bir soylenti vardi itouch 3G ye yeni bir model gelip ipad gibi simkart takilabilicek diye forumda bir arayin belki bir bilgi bulabilirsiniz bu arada cihaz modelinizi yazmadim umarim 3Gdir ama icimden bir ses 4G diyor hayirlisi
-
ipod 4 yazmistim ama neyse :) alet jailbreakli instalus falan filan biliyorum da benim isime yaricak sey internet paketi gibi yoksa her yerde wifi bulamiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: writern
ipod 4 yazmistim ama neyse :) alet jailbreakli instalus falan filan biliyorum da benim isime yaricak sey internet paketi gibi yoksa her yerde wifi bulamiyorum
ipod touch 4g için gprs özelliği getiren kılıf şeklinde ''peel''lar var araştır istersen sana uygun olan bu. -
quote:
ipod 4 yazmistim ama neyse :) alet jailbreakli instalus falan filan biliyorum da benim isime yaricak sey internet paketi gibi yoksa her yerde wifi bulamiyorum
Dikkatimden kaçmış pardon -
Apple iPod a sadece data için bile olsa 3g koymaz.çünkü jailbreak ile gayet rahat tel olarak kullanılır.iPad gibi.o zaman da iPhone satamaz -
Diyelim internet paketi buldunuz, cihazın neresine sokacaksınız sim kartını veya vınn'i? -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Diyelim internet paketi buldunuz, cihazın neresine sokacaksınız sim kartını veya vınn'i?
eğer öyle bişey olabiliyosa sokacak bi yer bulurum ben -
quote:
Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic
quote:
ipod touch 4g için gprs özelliği getiren kılıf şeklinde ''peel''lar var araştır istersen sana uygun olan bu.
Saol dostum araştırıyorum -
quote:
quote:
quote:
ipod touch 4g için gprs özelliği getiren kılıf şeklinde ''peel''lar var araştır istersen sana uygun olan bu.
Saol dostum araştırıyorum
Eğer ise yarar bır şey bulursaniz benide haberdar edermisiniz bende kullanıyorum ve istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şu şekilde bir adaptör varmış.
ipood 4 e sim ekleyen.
sadece 85usd
adres
http://www.dealextreme.com/p/designer-s-apple-peel-ipod-touch-4-to-iphone-convertor-device-black-91483
not: gprs ve 3g desteklemiyor,
sadece 900-1800 desteği varmış,
sms ve sesli çağrı,
düz telefon yani.
-
Tam manasiyla cok gereksiz bir alet ve bildigim kadariyla sorunlu calisiyor. Ben alip memnunum diyen gormedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: omerar
quote:
quote:
quote:
Saol dostum araştırıyorum
Eğer ise yarar bır şey bulursaniz benide haberdar edermisiniz bende kullanıyorum ve istiyorum
kimse önermiyor ben vazgeçtim kardeş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X