Şimdi Ara

ipodlarda internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod 4 var bunlara internet paketi alabiliyomuyuz yani illa wifi mi olmak zorunda ?

• iPod ile sadece wifi ile internete girilebilir. Ancak; jailbreak yaparsan installoustan "ibluever" adlı uygulamayı indirip bluetooh özelliği olan herhangi bir telefona bağlanıp telefonun internetine girebilirsin ipod dan. İnstalloustan ibluever adlı uygulamanın sadece demosunu indirebilirsin. Bu uygulamanın tam sürümü ücretli (5$ felan). İnstallous vs. kavramların ne olduğunu anlamadıysan sorun yok. sen jail break yap (internette var nasıl yapıldığı) anlarsın. İstersen buradan yardımcı olabilirim.
  • Bir ara bir soylenti vardi itouch 3G ye yeni bir model gelip ipad gibi simkart takilabilicek diye forumda bir arayin belki bir bilgi bulabilirsiniz bu arada cihaz modelinizi yazmadim umarim 3Gdir ama icimden bir ses 4G diyor hayirlisi
  • ipod 4 yazmistim ama neyse :) alet jailbreakli instalus falan filan biliyorum da benim isime yaricak sey internet paketi gibi yoksa her yerde wifi bulamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: writern

ipod 4 yazmistim ama neyse :) alet jailbreakli instalus falan filan biliyorum da benim isime yaricak sey internet paketi gibi yoksa her yerde wifi bulamiyorum

ipod touch 4g için gprs özelliği getiren kılıf şeklinde ''peel''lar var araştır istersen sana uygun olan bu.
  • quote:

ipod 4 yazmistim ama neyse :) alet jailbreakli instalus falan filan biliyorum da benim isime yaricak sey internet paketi gibi yoksa her yerde wifi bulamiyorum

Dikkatimden kaçmış pardon
  • Apple iPod a sadece data için bile olsa 3g koymaz.çünkü jailbreak ile gayet rahat tel olarak kullanılır.iPad gibi.o zaman da iPhone satamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyelim internet paketi buldunuz, cihazın neresine sokacaksınız sim kartını veya vınn'i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Diyelim internet paketi buldunuz, cihazın neresine sokacaksınız sim kartını veya vınn'i?

eğer öyle bişey olabiliyosa sokacak bi yer bulurum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic

quote:

ipod touch 4g için gprs özelliği getiren kılıf şeklinde ''peel''lar var araştır istersen sana uygun olan bu.

Saol dostum araştırıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Eğer ise yarar bır şey bulursaniz benide haberdar edermisiniz bende kullanıyorum ve istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu şekilde bir adaptör varmış.

ipood 4 e sim ekleyen.

ipodlarda internet

sadece 85usd

adres
    http://www.dealextreme.com/p/designer-s-apple-peel-ipod-touch-4-to-iphone-convertor-device-black-91483

not: gprs ve 3g desteklemiyor,
    sadece 900-1800 desteği varmış,
    sms ve sesli çağrı,
    düz telefon yani.

• Tam manasiyla cok gereksiz bir alet ve bildigim kadariyla sorunlu calisiyor. Ben alip memnunum diyen gormedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerar

quote:

quote:

quote:

Eğer ise yarar bır şey bulursaniz benide haberdar edermisiniz bende kullanıyorum ve istiyorum

kimse önermiyor ben vazgeçtim kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.