Bildirim
İpodum bozuldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ipod ne? touch, shuffle, nano, classic?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ipod video 80 gb -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
ipod video 80 gb
o ne la
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 15 Ekim 2012; 19:20:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
quote:
ipod video 80 gb
o ne la
google da aratırsanız bulabilirsiniz.ipod video diye -
quote:
quote:
quote:
ipod video 80 gb
o ne la
google da aratırsanız bulabilirsiniz.ipod video diye
arattırdım ipod videoları çıktı ipod video converter çıktı vs. ipod video diye bi cihaz yok yani. appleın sitesinde de öyle bir ürün yok. neyse konunu dağıtmim. en başından beri ipod classicten bahsettiğini biliyodum -
quote:
quote:
quote:
quote:
ipod video 80 gb
o ne la
arattırdım ipod videoları çıktı ipod video converter çıktı vs. ipod video diye bi cihaz yok yani. appleın sitesinde de öyle bir ürün yok. neyse konunu dağıtmim. en başından beri ipod classicten bahsettiğini biliyodum
ipod classic 5 te video oynatma özelliği eklendiği için aynı zamanda videoda deniyor..
soruna gelirsek cidden yüksek fiyat çekmişler.. o fiyat aralığına yapacak olurlarsa yaptırma bence.. internetten al, başka bir yere yaptır..
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ipod video 80 gb
o ne la
arattırdım ipod videoları çıktı ipod video converter çıktı vs. ipod video diye bi cihaz yok yani. appleın sitesinde de öyle bir ürün yok. neyse konunu dağıtmim. en başından beri ipod classicten bahsettiğini biliyodum
hocam güldürüyorsunuz beni.İpod video 5.5 g clasicle arasında ses kalitesi ve görünüm farkı var biraz dikkat ederseniz google görsellerde aratmanız lazım.Herneyse yardımcı oldunuz sayıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mawoix
quote:
quote:
quote:
quote:
ipod video 80 gb
o ne la
ipod classic 5 te video oynatma özelliği eklendiği için aynı zamanda videoda deniyor..
soruna gelirsek cidden yüksek fiyat çekmişler.. o fiyat aralığına yapacak olurlarsa yaptırma bence.. internetten al, başka bir yere yaptır..
Haklısınız sanırım.Ama tam olarak fiyat söylenmedi arayacaklar.Ayrıca servis formunda sonradan okudum altında arıza onarım kabul edilmediği taktirde 20 dolar ücret kesilmektedir diyor.Ben bu apple ürünlerinden bıktım inanın hep problem yaşıyorum ipod touch ekran kırıldıgımdada birton fiyat talep edilmişti müziksiz yapamayan biriyim beni anlayın
-
http://topicpoint.com/5g_ipod_video_review/ipod_video.jpg
Sanirim cihaz bu.bence yenisini alin.hatta yeni cikanlara da bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Jobs -- 16 Ekim 2012; 6:59:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: plssnwrme
Evet ama ipod nesilleriinde en iyi ses çıkışına bu model sahip o yenilerden daha iyi hem tasarım hem de ses kalitesi olarak -
quote:
quote:
Evet ama ipod nesilleriinde en iyi ses çıkışına bu model sahip o yenilerden daha iyi hem tasarım hem de ses kalitesi olarak
butun ipod modellerini denemeden onyargili davranmak iyi degil.en iyi ses cikisina sahip model ipod touch 5. nesil.ayrica tasarim konusuda oznel bir konu oldugundan tartismak istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Evet ama ipod nesilleriinde en iyi ses çıkışına bu model sahip o yenilerden daha iyi hem tasarım hem de ses kalitesi olarak
butun ipod modellerini denemeden onyargili davranmak iyi degil.en iyi ses cikisina sahip model ipod touch 5. nesil.ayrica tasarim konusuda oznel bir konu oldugundan tartismak istemiyorum.
Bu konuyu iyice araştırmadanda yorum yapmayın,ipod touch ile ipod 5.5 ses kalitesi arasndaki farkı araştırmanızı kullandıkları ses çipi ve çıkışını bilip bilmeden yorum yapmayın.İpod yeni nesilleri kullanıcı yorumlarına bakın laf kalabalığı yapıyorsunuz.Ben bütün nesillerini kullandım ve denedim ipod 5 hariç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 16 Ekim 2012; 16:11:57 >
-
araya cahil arkadaşlar girmiş.. classic 5 ile 5.5in kalitesini bilmeyip, her yeni modelde ses kalitesi gelişecek diye bekleyenler var.. ipod classic 5 ve 5.5e aynı zamanda video, ipod classic 4ede photo denildiğini bilmeyenler var..
gerçekten üzücü bir durum.. üzücü olan bilmemek değil, bilinmeyen bir konu hakkında iddalı bir biçimde konuşmak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mawoix
araya cahil arkadaşlar girmiş.. classic 5 ile 5.5in kalitesini bilmeyip, her yeni modelde ses kalitesi gelişecek diye bekleyenler var.. ipod classic 5 ve 5.5e aynı zamanda video, ipod classic 4ede photo denildiğini bilmeyenler var..
gerçekten üzücü bir durum.. üzücü olan bilmemek değil, bilinmeyen bir konu hakkında iddalı bir biçimde konuşmak..
Evet malesef hocam Üstelik ipod touch 5 diyor ve onun için bile ses kalitesi orta düzey deniliyor kullanıcı yorumlarına bakılırsa... -
cahil olarak 2'nizden baska birini goremiyorum.Ben denmiyor demedim farki bilmedigim falanda yok.ama apple photo video falan demiyor.classic diyor.ve bunu uzatanlarda laf altinda kalmamak icin cahil diyorlar.umarim o cehalet dolu kafaniz yazdiklarimi algilayabilmistir.
quote:
cahil olarak 2'nizden baska birini goremiyorum.Ben denmiyor demedim farki bilmedigim falanda yok.ama apple photo video falan demiyor.classic diyor.ve bunu uzatanlarda laf altinda kalmamak icin cahil diyorlar.umarim o cehalet dolu kafaniz yazdiklarimi algilayabilmistir.
tamam sensin ya -
quote:
quote:
tamam sensin ya
Al iste bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- airpods nasıl sıfırlanır
- ipod touch 8. nesil
- airpods güncelleme
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X