< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 24 Ekim 2020; 0:18:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 24 Ekim 2020; 0:18:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
muhtemelen çalındığı gün, saat, telefonunun şifresini filan görmüşlerdir. icloudu kırabileceklerine ihtimal vermiyorum. Yqnlış anlama ama Geriye, seni tanıyanlar diye bir olasılık kalıyor... |
Ekran şifresi ve apple ıd şifresininin yanında kullanılan mail adresi şifresini bileb biri yapmıs olmalı yoksa mümkünatı yok bunun
|
Çalınan bir cihaza. Sim kart takıldığı an devlet onu eliyle koymuş gibi bulur, şuan da işlenen o kadar suç varki devlet yetişemiyor malesef, olay ölümlü yada ağır yaralanmalı gasp olsaydı cok daha çabuk sonuç alınırdı. Cana geleceğine mala gelsin dedik, ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum. Karakoldan ifade verdim, memur imei kapanacak zaten dedi, ayrıca e-devlet üzerinden bende imei kapattim, imei girince çalıntı imei yazıyor.
|
Rize ye giderken merkezde bir telefoncu dijital yazı yazmıştı iCloud şifresi kırılır diye geçen sene.
|
Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama çoğu yerde çok düşük bir fiyata icloud kırıyorlar ben de duydum.
Icloud’un o aşılamaz güvenliği eskidendi yani. |
Muhtemelen tanıdık biri
|
Ekran kilidini kırması mümkün değil. Bunu tanıdık biri yapmış belli, arkadaş çevrenden şüphelenmelisin. Ekran kilidini açtıktan sonra zaten yukarda biri demiş gerisi çorap söküğü gibi gelir.
|
Herkes ekran kilitlinin parolası biliniyora getirmiş ama alakası yok.
Hangi sürümdü dostum? Şu an 14 ve altı kırılıyor zaman 14.01 ile 14.1 de yakındır |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 24 Ekim 2020; 2:15:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Ekim 2020; 14:8:5 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 25 Ekim 2020; 9:41:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
muhtemelen çalındığı gün, saat, telefonunun şifresini filan görmüşlerdir. icloudu kırabileceklerine ihtimal vermiyorum. Yqnlış anlama ama Geriye, seni tanıyanlar diye bir olasılık kalıyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
büyük ihtimalle sizi bir süre takip edip ekran kilidini öğrendiler. icloud'ı kırmaları imkansız aksi şekilde. |