iPodumu (4g) merdivenlerden bir alt kata düşürdüm koruması vardı ama ses düğmelerinin olduğu kısımdaki ekranın arkasını kaplayan metalin kenarı hafiften cihazın içine girdi. Ama ekranda o kısıma yakın olan bir bölge tamamen siyah oldu ve geri kalan ekranda da renk bozulması meydana geldi. Sizce yaptırabilir miyim? Hasar sadece ekrana mı gelmiştir? Yapılması ne kadar sürer? Yarın doğubanka götürmeyi planlıyorum.
Ekranın tamamı değişecek o kesin. Dış kabı da değisebilir. Başka bir yerinde hasar olduğunu sanmıyorum. 200 civarı bir masrafınız olur tahminimce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben araştırmıştım bir ara orjinal ekran+cam(zaten ayrı alamazsın yapışıklar) 167 lira montaj dahil
Ne oldu yaptırdınız mı cihazı ? Allah'a şükür şuana kadar hiç düşürmedim cihazı ama olur da düşürürsek aklımızda bulunsun fiyatı
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
Ne oldu yaptırdınız mı cihazı ? Allah'a şükür şuana kadar hiç düşürmedim cihazı ama olur da düşürürsek aklımızda bulunsun fiyatı
Doğubankta kuzenim çalışıyordu eskiden. Referansıyla 110 liraya yaptırdım birkaç ay önce.