Şimdi Ara

İpone 4 Blackberry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Blackberry 9780'in var İpone4 almak istiyorum fakat mail trafiyim bir hayli fazla günde iç yoktan 100-150 mail alıp atıyorum bunu aynı serilikte İponeden yapmak mümkün mü acaba ? Gereken herşeyi programsal veya donanımsal alabilirim ama olur mu bilmiyorum ?

Şimdiden tşk. ederim

• Fakat ben orj. İpone4 tercih ediyorum
  • Öncelikle iPhone 4, ipone 4 değil.
    iphoneda her mail adresini push yapamazsınız. Ayrıca dokunmatik klavye ile yazmanız size bağlı. Fiziksel klavye mail için çok daha rahattır
    Bir iPhone ile mail yazmayı deneyin diyorum.
  • Yazim hizi kisiden kisiye degisir mesela dokunmatik klavye ile daha hizli yaziyorum. Ama push mail konusunda iphone o kadar iyi degil diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Öncelikle iPhone 4, ipone 4 değil.
    iphoneda her mail adresini push yapamazsınız. Ayrıca dokunmatik klavye ile yazmanız size bağlı. Fiziksel klavye mail için çok daha rahattır

Ha İpone Ha iphone sen benim nedemek istediğimi anladınya gerisi fasa fiso :) cvp. için ayrıca tşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone xr vs iphone 11
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasimbjk1903

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Öncelikle iPhone 4, ipone 4 değil.

Ha İpone Ha iphone sen benim nedemek istediğimi anladınya gerisi fasa fiso :) cvp. için ayrıca tşk.

Oyle deme diger arkadasin verdigi linkten satin alan bi dunya insan var ;)

• Haklısın H harfini yazamama nedenlerimden bir taneside trakyalıyız olsun O kadar :)

Ama ben hale tam bir cvp bulamadım sıkıldım bu blackberry'den biraz hareket lazım teknolojik olarak 2 telefon taşımak zor oluyor zırt pırt unutuyorum bir yerlerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.