Şimdi Ara

ipot touch ve iphone uygulamalar ve oyunlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kullandığımız iphone ve ipod touch cihazlarına yüklediğimiz uygulamalar ve oyunlardan beyendiklerimizi burada baylaşalım.

• arkadaşlar artık oyun ve uygulamalarda itunes'e bağlı kalmadan jailbreak yöntemi ile hernekedar oyun ve uygulamaları yüklesekte ben itunes'de bana göre engüzel ve üstelik free olan oyun "cube runner" oynadıkca bağımlısı olucaksınız bi deneyim isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straggles -- 2 Ekim 2008; 14:33:04 >
  • sizlere ipod touch'ımda kullandığım bağzı uygulamalar ve oyunlar hakkında bilgi vereceğim.

winter board : ipod touch'ınıza yüklediğiniz themaları kontrol eder thema değiştirmenizi sağlar.

air mouse : adı üstünde havalı mause iste. ipod touch'ınızı bir mause gibi kullanarak pc nizi kontrol edebilirsiniz.Aynı zamanda bir klavyesininde olduğunu unutmayın.

koi pond : eğlenceli olmasının yanı sıra stres atmak içinde bire bir. ipod unuz gercekbir akvaryum gibi düşünebilirsiniz.

banner : ışıklı görsel bir tabela yazdıklarınızı kayan yazı gibi oynatabilirsiniz.

tuner : kablosuz ağ üzerinden radyo dinleyebilme olanağı sunar.

enigmo : stresli ve mantık gerektiren ve piyasaya çıktığı ilk hafta itunes'in en popüler uyunu olan güzel bir oyun

labyrinh : labirentler içerisine konulmuş topun hedefe ulaşmasını sağladığınız zevkli bir oyun (sanıldığı kadar basit ve kolay bir oyun değil)

omnomnom : klasik eski "3310" ların vazgeçilmez yılan oyunu.

gtswr (gts world racıng) : 3 farklı dalda formula,sports ve coupe gibi farklı yarış oyunlarını bir arada toplamış cok zevkli bir oyun .

ifish : ipod'unuzun bir göl elinizde bir olta ile hadi balık tutmaya.

my football : iddaa'cıların vazgeçemeyecekleri canlı mac skorları ve sezon sonucları,fikstür'leri takip edebildiğiniz bir uygulama.

shakenbreak : kendi resimlerinizi bir pazıla dönüştürmek istemezmisiniz.

haberci : tamamen türkçe uygulama olup anında haber okumak isteyenlere.

brushes : resimlerinizde bir paint gibi düzenlemeler yapın.

pocket guitar : gerçek gitar sesinde gitar çalma

beğendiğiniz uygulamaları "pm" atarak erişebilirsiniz.

talep olması halinde daha cok uygulama ve oyunlar hakkında görsel,video ve yazımsal olarak bilgi verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straggles -- 2 Ekim 2008; 15:05:05 >

• relax : çalan müzik eşliğinde stresi atmakta birebir.

pcalc : çok fonksiyonlu hesapmakinesi

hairball : içinizde hala büyümemiş bir çocuk saklıysa deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straggles -- 2 Ekim 2008; 15:07:22 >
  • straggles

uygulamalar ve oyunlar için verdiğin bilgiler için tesekkür ederiz.devamını bekliyoruz.

bu arada elimde bulunan ipod touch 16gb versiyonunu yükseltmek istiyorum yardımcı olurmusuun.
  • cecimax elindeki ipod touch suanki versiyonunu söylersen yardımcı olmaya çalışim
  • elimdeki 1.1.4
    2.1 yapmak istiyorum sanırım enson versiyon forumlarda okuduğum kadarı ile yapmaya çalıştım defalarca yapmama rağmen olmadı sana göndersen halledebilirmisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cecimax tabiki isterseniz kargo ile gönderimde yada istanbuldaysan bulunduğum noktaya gelmen versiyonu yükseltmek için yeterli

"pm"den bana ulaşırsan gerekli adres bilgilerini verebilirim
  • Buradan yararlanabilirsiniz.Tıklayınız
  • arkadaşlar sağolun ama bu ve buna benzer forumlarda bircok uygulamaları okudum yapmayada çalıştım ama olmuyor kafayı yigcem

straggles eger yapabilirsen dile benden ne dilersen
  • bulunduğumuz noktaya kendiniz getirmeniz halinde ücretsiz olarak versiyon yükseltme işlemleri ve jailbreak işlemlerini yapabiliriz aynı zamanda isterseniz ücretli ücretsiz oyun ve uygulamalar yükleyebiliriz.

bilgi için "pm"den ulaşabilirsiniz.
  • jb yapilmayan cihaza ücretli oyun ve uygulamalar yüklenemiyor değil mi?
  • evet jailbreak yapılmayan ipodlara ücretli yada free oyun ve uygulamalar yüklenebiliyor fakat sadece itunes'e bağlık kalınarak

jailbreak'lı ipodlarda cydia 2.0 ve Intaller4 programları aracılığı ile source adreslerini ekleyebilir ve ipoddanda oyun/uygulama indirebilirsin.

"pm"den ulaşırsan bunu yapmanda yardımcı olabilirim.
  • msn adresimi pm den yolladım. Sayende jb beklemekten kurtulcam, sağol.
  • 20:30 değilde 23:00 gibi msnde olurum seni ekledim gelirsen msnde versiyon yükseltme ve jailbreak konusunda yardımcı olurum
  • wala çok iyi olurdu fakat şu an jb konusunda sen bile yardımcı olamazsın.çünkü bende itouch 2G var.bana anca jb yapmadan nasil yükleme yapabilirim konusunda yardımcı olabilirsin.Bu arada versiyon 2.1.1
  • ipod touch 2g ise üzgünüm simdilik jailbreak için exploit kodunun bulunması beklemen gerekki bende kırılmasını bekliyorum sabret kara göründü.bugün yarın o iş tamam
  • 2gen ipod için jailbreak yapılmama ihtimali nedir yani kesin yapıcaklarmı anlamıyoruz ki bu işlerden çok ?
  • arkadaşlar meraklanmayın 2g ipodlarda jailbreak yapımı tabiki olucaktır ama bunun için biraz beklemeniz gerekir.
    jailbreak iişlemi neredeyse tamam son adım exploit kodunun bulunması oda yakındır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.