Bildirim
ipot ve Manovar hakkında yardım!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iPot Nano ne,çakma iPod markası mı?
Manovar kim birde? -
manowar grubu mu bu? yoksa bilmediğim manovar diye bir mp3 player mı var? -
ipotun nano modeli çakma makma deel sadece orjinal kulaklığı kaç db onu öğrenmek istiyorum -
abi manovar grubunun hakkında öğrenmek istediklerim ayrııııııııııı ipot kulaklığının kaç db olduğunu öğrenmek ayrııı -
122 db ve üstü bir ses kalitesine sahip bir kulaklık nerden bulabilirim yauw müzik dinlerken kendimi kaybedecem anasını satıyım yolda giderken araba çarpmasında -
Burası kulaklık forumu değil ki...
Müzik forumu...
Ayrıca,Manowar,Manovar değil...
Ha,iPod'da iPot değil... -
ben sorumu müzik başlığı altında sordum dikkatini çekerim.ben bu forumda sadece geyik değil birşeyler öğrenmeye de çalışıyorum.teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoTeSCaPe -- 18 Mart 2007; 18:29:25 > -
ayrıca kulaklıkta db olmaz onu player verir kulaklığa. eğer iyi ses yüksek ses demekse al ucuz bir sony bitsin gitsin. yok kaliteli ses lazımsa en ucuz 50 ytl ye creative in ep630 u var. -
abi bende ipot nano var max 128 db ses çıkışı var kulaklık ses düzeyini değiştirebiliyor.Yani herşey kulaklıkta bitiyor yanlız ipotun kutusundan çıkan orjinal kulaklık kaç db ses çıkartıyor öğrenmek istediğim bu... -
abi şuna ipod desek. ya da aypot diyelim daha güzel :)
şimdi ipodların kulaklıkları iğrenç onu at zaten atmasan da 2 haftada patlayacaklar. philips sakın alma ya sennheiser mx bilmemne serisine bak ya da dediğim gibi 50 ytl ye vatan comp ya da gold comp. den creative ep 630 al. daha iyilerini istersen illa o zaman buranın mp3 bölümüne girip kulaklık tavsiyesi bölümlerini OKU . topik açma zaten zilyon tane öneri var aradığını bulacaksın -
eyvallah :) teşkür ettim iyi paylaşımlar sennheisere bakıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X