Şimdi Ara

İpragaz 'GO' akaryakıt istasyonu nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
22.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpragaz GO akaryakıt istasyonu nasıldır?

Arkadaşlar sorum bu.

Ankara'da ikamet ediyorum Batıkentte var bir adet bu istasyondan fiyatlar uygun geldi bana bir dahaki depomu (LPG: 1.95 ipragaz) oradan dolduracağım.

Kullanan bilen varsa yazarsa sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İpragaz "GO" Akaryakıt İstasyonu: Kaliteli Yakıt ve Geniş Hizmet Yelpazesi

İpragaz, Türkiye'nin önde gelen enerji şirketlerinden biridir ve "GO" markasıyla akaryakıt istasyonları işletmektedir. GO istasyonları, otomobilleriniz için yüksek kaliteli yakıt ve çeşitli hizmetler sunar.

GO Petrol ve Mazot Kalitesi:

GO istasyonlarındaki petrol ve mazot, uluslararası standartlara uygun olarak rafine edilir. Bu yakıtlar, motorunuzun optimum performans göstermesini ve verimliliğini artırmasını sağlar.

İpragaz LPG ve Otogaz:

İpragaz, LPG (Sıvılaştırılmış Petrol Gazı) ve otogaz dağıtımında da uzmanlaşmıştır. GO istasyonları, araçlarınıza güvenli ve verimli bir şekilde LPG veya otogaz dolumu sağlayabilir.

İpragaz LPG ve Otogaz Yorumları:

İpragaz'ın LPG ve otogazı, kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Müşteriler, yüksek yakıt kalitesinden ve istasyonların güvenilirliğinden bahsetmektedir.

GO Petrol Yakıtı Nasıl?

GO istasyonlarındaki petrol yakıtı, yüksek performans ve verimlilik için optimize edilmiştir. Motorunuzu temizler ve korur, yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olur.

İpragaz Satan Benzin İstasyonları:

Türkiye genelinde çok sayıda İpragaz "GO" akaryakıt istasyonu bulunmaktadır. En yakın istasyonu bulmak için İpragaz'ın web sitesini veya mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

Sonuç:

İpragaz "GO" akaryakıt istasyonları, araçlarınız için kaliteli yakıt, LPG ve otogaz dolumu ve diğer çeşitli hizmetler sunar. Uluslararası standartlara uygun yakıtları ve güvenilir hizmetleriyle GO istasyonları, araç sahipleri için tercih edilen bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam madem ankaradasiniz neden boyle bir yer ile ugrasasiniz, lpg zaten temiz yakit hile hurda olmaz, 1.80'e bile guzel lpg bulmak mumkun ankarada su an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Hocam madem ankaradasiniz neden boyle bir yer ile ugrasasiniz, lpg zaten temiz yakit hile hurda olmaz, 1.80'e bile guzel lpg bulmak mumkun ankarada su an.

Bu ülkedeyseniz olur. En basiti hava basıyorlar.

• Türkiye de lpg yi nerden alırsam alayım lpg de sorun çıkmadı

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

Türkiye de lpg yi nerden alırsam alayım lpg de sorun çıkmadı

Sıkıntı yok diyorsunuz ama bazıları gaz yerine hava basıyor buna dikkat edin.Uzun bir zaman bende lpg arac kullandim çoğunu denedim ama bana gore ozellikle gazda en iyisi opet

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Eksper

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

Türkiye de lpg yi nerden alırsam alayım lpg de sorun çıkmadı

Sıkıntı yok diyorsunuz ama bazıları gaz yerine hava basıyor buna dikkat edin.Uzun bir zaman bende lpg arac kullandim çoğunu denedim ama bana gore ozellikle gazda en iyisi opet

belki opet in gazı çok az da olsa bir adım ileri olabilir
    fakat ben lpg kullanıcısı olarak türkiye nin neresinden olursa olsun aldığım lpg de en ufak bir sorun yaşamadım.
  • bilinen güvenilir yerleden almak lazım, opet ve shell'den alıyorum sorun yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lpg de cok fazla farketmiyor yakit... Amac zaten ekonomi yapmak.

Bende istanbulda 1.99 tan aytemiz ve totalden aliyorum

• Arkadaşlar iyi güzel diyorsunuz da 1.80 lik yerden alıyorum normalde OPET te menzilim 1 depo ile 350 km iken 1.80 lik ucuz aldığım yerde 300 290 km de gazım bitiyor.

Ucuz alacaz diye kısa menzil gidiyorum bu da ya hava basıyorlar yada kalite düşük o yüzden oluyor.

Bu arada ben İpragaz GO istasyonunun kötü olacağını düşünmüyorum (LPG için konuşuyorum).

Çünkü bizim küçüklüğümüzde kapıdan bi AYGAZ bir de İpragaz geçerdi kapıdan ki biz hep İpragaz kullanırdık evde de.

Şu anda OPET den alıyorum gazı AYGAZ olarak ama depom bitsin İpragaz GO alıcam ve görüşleri de buraya yazacağım.

Alan ve görüş yazan kimse yok sanırım daha mesaj gelmediğine göre.

Ben bir ilk yapayım.
  • turbo senin gibi kuruş hesabı yapan adamın genelde ucuz lpg nin daha az götürdüğünü bilmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Hocam madem ankaradasiniz neden boyle bir yer ile ugrasasiniz, lpg zaten temiz yakit hile hurda olmaz, 1.80'e bile guzel lpg bulmak mumkun ankarada su an.

Emin misiniz lpg'de hile hurda olmadığına? Mesela gazı sürekli mogaz'dan alın, lpg filtresini vaktinden önce tıkadığını ve buna istinaden aracın performanstan düştüğünü görürsünüz. Aygaz'da yaramaz.

Lpg filtresi değiştirilirken gözümle gördüm, usta sanki çay bardağından boşaltır gibi yag döktü yere. Sonra bana dedi ki, bu gazı nereden alıyorsan bir daha oradan alma dedi. Marka sormadı yani. Bende diğerlerini test ettim, petrol ofisi ve shell lpg'leri sıkıntısız. Mogaz lpg'nin içine haddinden fazla yağ karıştırıyor, çok yağlı gazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

turbo senin gibi kuruş hesabı yapan adamın genelde ucuz lpg nin daha az götürdüğünü bilmesi lazım

Shell petrol ofisi opetten aldigim 20 liralik gazla 80 km'yi gecemedim. Ama guvenalgazin ucuz lpg'siyle 100-105 km arasi gidiyorum. Bunu defalarca denedim karsilastirdim sonuc ucuz lpg daha az goturur diye bisey yok

• Bende de tam tersi oluyor onu napıcaz adamına göre mu gidiyor bu gaz

• Onu bilmemde lpg yi ne kadar ucuza alırsam alayım depo hep 70 liraya doluyor ne basıyolarsa artık farkı ordan cıkarıyorlar bundan sonra fullemiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Bende de tam tersi oluyor onu napıcaz adamına göre mu gidiyor bu gaz

Senin lpg kiti ucuz bence

• BRC

• bahsettiğiniz istasyondan birkaç seferdir lpg alıyorum.. memnun kaldım tavsiye ederim,
    çekiş ve motor sesi iyi, menzil kıyası yapmadım
  • akıllıdeli06 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için. Bir dahaki depomu ben de oradan doldurup ufak bir menzil, performans kıyaslaması yapacağım.

Saygılar.
  • Ucuz lpg benim araçta çekişte biraz zayıf kaldı haliyle daha fazla basmak gerekti 27lt depoda 20-40 km arası daha az gidiyor. ucuz(euro,yücel,guvenal)vb

• İpragaz GO Yakıt ile piyasaya giriyor zaten ana amaç benzin dizel değil, kendi gazını satmak yani lpg satışı yapmak diye düşünüyorum. Ama kendi istasyonu olmasa bile birçok akaryakıt firmasıyla anlaşması var, siz gidip başka istasyondan alsanız da aldığınız gaz İpragaz olabilir (Opet, Milangaz gibi kendi lpg şirketi olanlar hariç). Örneğin sitesinde satışı olan istasyonlar belrtilmiş;
    www.ipragaz.com.tr
    404 - Page not found
    http://www.ipragaz.com.tr/otogaz-size-en-yakin-bayi

Mesela istanbulda go yakıt sanırım 1 tane var o da pendikte gaz 1.99 tl ama evin karşısında üsküdarda türkiye petrolleri var sattığı gaz ipragaz, koskoca ipragaz yazıyo, ipragazın sitesinde de yukarıda belirttiğim linkte bu istasyon var ama fiyat 2.25 tl. Yani aynı gaz kendi istasyonunda 1.99 tl ama tp'ye satınca tabi nakliye kar marjı vs araya başka bir şirket daha girdiği için fiyat yükseliyor.

Ayrıca şunu söylemek lazım, tasarım ve görsel olarak gördüğüm en iyi istasyon go yakıt, ayrıca istasyonlar yeni olduğu için pompalar da son derece modern, opette, shellde 80-90 saniyede dolan depo Go Yakıtta çok daha kısa sürede doldu, sanırım gaz aktarımı daha hızlı. Performans olarak ise opetten yada shellden bir farkını göremedim. Bence gönül rahatlığyla ipgragaz ve go yakıt kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentatlon -- 8 Şubat 2016; 0:13:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.