Şimdi Ara

Ips ekran oldugunu nasil anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Msı gv62 7rd laptop aldım 1 hafta oldu birkaç kisiden ekranın ips olduğunu duydum ama ekranı öne eğince renkler bozuluyor ekran sararıyor herhangi bir sıkıntı varmı dir yoksa normal mi yan açılardan bakınca herhangi bir bozulma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parmağınla monitöre dokun, eğer mürekkep dağılıyor gibi parmağının etrafı dağılıyorsa ips değildir
  • 15.6" Full HD (1920x1080), IPS level panel (Optional)

Laptopun sayfasında IPS panelin opsiyonel olduğu yazıyor. Ekrana sağdan, soldan, alttan yada üstten dar açıyla baktığın zaman renklerde bozulmalar oluyorsa panel IPS değildir.
  • Draker kullanıcısına yanıt
    Üsten ve alttan bakınca bozulmalar oluyor sağ veya soldan bakınca hicbir açıdan bozulma yok nasıl bi panel çozemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oenes784 O kullanıcısına yanıt
    Üstte arkadaşın dediği gibi parmakla. Baskı uygulayınca renkler dalgalanıyor vs. ise IPS değildir.
  • Msi GP62M 7Rex Leopard Pro sahibiyim, aynı sorun daha doğrusu sorunmu değilmi çözemediğim bi panele sahibim. Arkadaşında dediğin gibi sağ ve sol açılardan bakınca normal yukarı ve aşağıdan bakınca renkler değişiyor hatta olması gereken renkler gibi oluyor. Eski notebook'um msi ge60 0nd idi ondaki renkler bu panelde yok karşılaştırma yaptım yana yana koydum bariz fark var renklerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin4u

Msi GP62M 7Rex Leopard Pro sahibiyim, aynı sorun daha doğrusu sorunmu değilmi çözemediğim bi panele sahibim. Arkadaşında dediğin gibi sağ ve sol açılardan bakınca normal yukarı ve aşağıdan bakınca renkler değişiyor hatta olması gereken renkler gibi oluyor. Eski notebook'um msi ge60 0nd idi ondaki renkler bu panelde yok karşılaştırma yaptım yana yana koydum bariz fark var renklerde
    Hocam cihazdan memnun musunuz?

Ne zaman almıştınız?

Şu an kampanyada ve bende düşünüyorum. Artılar eksiler neler dersiniz acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Hocam cihazdan memnun musunuz?

Ne zaman almıştınız?

Şu an kampanyada ve bende düşünüyorum. Artılar eksiler neler dersiniz acaba??

Alıntıları Göster
    Bende kdv indirimi olduğu zaman almıştım, ilk zamanlar ekranın biraz sarımtırak görüntüsü canımı sıkmıştı epey bi araştırdım hatta ama normal bi durummuş sonralarıda gözüm tamamen alıştı. Şuan son derece mennunum, Gtx 1050ti ekran kartı bayağı iyi ac origins, injustice 2 hatta sorunlu dedikleri batman arkham knighti bile full ayarlarda 59, 60 fps ile oynuyorum. Soğutma olayıda epey iyi çift fanlı zaten bir tuşla ısındığı zaman anında soğutuyor, bana göre tek eksisi ips ekranı ama onuda dediğim gibi belli bir açıdan bakınca göz alışıyor.

• engin4u kullanıcısına yanıt
    Hocam Ge60 0nd abimde var hâlâ kullanıyor ve ben de olan ge60 2pc nin panelinden daha güzel. Yani o sene çıkan 0nd lerin panelleri ips ve gerçekten muazzam. Sonraki senelerde MSI kendi TN panellerini geliştirip birazda maliyetten kısmak adına bizim gibi 2. dünya ülkelerine pazarlıyor. Aynı pc yi ABD de alsanız IPS seçeneklisi olma ihtimali çok çok daha yüksekti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.