Şimdi Ara

iptal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hesabı kim satıyo simdi ona göre pm atıcam yeniden
  • bana pm atabilirsiniz yada msnden ekleyin gogocu_prens@hotmail.com
  • char için komple 50 TL istiyorum. İstanbul içi yada paypaldan alabilirsinz barışla görüşebilirsiniz şuan yoğunum ilgilenemiyorum
  • Fildişi 3-2 yenerse karakterini alacağım. Hadi bakalım.
  • Geleceği olmayan bir oyun için 50 ytl çok bile.15 ytlden fazla vermeyin arkadaşlar.Oyunun geleceği yok,cahillik etmeyin char almaya ayırabileceğiniz paralar varsa başka oyunlara geçin,eninde sonunda buda sıkacak 50 ytl niz boşa gidecek yeniden satma ihtimalinizde yok gibi birşey,ancak en azından geleceği olan oyunlardan alırsanız sıkıldığınızda harcadığınız emeği b*k yoluna değilde paraya çevirebilirsiniz.
  • Geçen sene avatarına kız resmi koyan bir arkadaşı kız sanıp dalgaya alınan ve o Arkadaşa ''Bir daha avatarıma kız koyarsam eşcinsel olayım'' dedirticek kadar sarkan 12 yaşındaki Ergen NBA kardeşimizin,Salihin burdaki 'Şaka amaçlı olduğunu emzikli bebek anlar' diyebileceğimiz ''Eliniz soğusun'' sözünü abazalığa bağlaması gülünç gerçekten.Ne diyelim bırakın takılsın,Güzel laflarada başlamış yakında Çelik Ayna falan der forumda.
  • Adamın konusunu miç ettiniz lan
  • Edit:Gereksiz yorumlar silinmiş göründüğü kadarıyla.

2.Edit:Gereksiz kişilerde öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 24 Haziran 2010; 20:01:44 >
  • hehe ii konu kapanmış sevindim. saçma saçma msjlarla dolmuştu.

Furkan burdan sana hayır yok bence ing forumda satmayı dee dicemde ordada güvenilir insan mumla aranıor be. burdan sana ekmek çıkmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 24 Haziran 2010; 13:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

hehe ii konu kapanmış sevindim. saçma saçma msjlarla dolmuştu.

Furkan burdan sana hayır yok bence ing forumda satmayı dee dicemde ordada güvenilir insan mumla aranıor be. burdan sana ekmek çıkmaz bence.

sayenizde. miç ettiniz konuyu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.