Şimdi Ara

iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TgR72Im -- 2 Nisan 2014; 15:33:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TgR72Im

Arkadaslar iki ay once satin aldim makinayi abartmiyorum ya uc ya dort kere elime alip oynadim.10 indirilebilir oyun ve Resistance arti 8 gb memory paketidir.Icinde ek olarak asssassin's creed bloodlines ve uncharted golden abylss mevcuttur.Sarz kablolarindan tutun konsolu bile posetinde muhafaza ediyorum.Media Markt tan alinmistir garanti de vardir alali iki ay civari oluyo.Kredi Karti borcumdan dolayi satiyorum yoksa harikulade cihazdir el konsolu olarak.En ufak bir çizik yoktur onuda belirtiyim.

550 TL son fiyattır.
     iptal iptal iptal iptal

Yeri burası değil. Forumda ikinci el ilanlar bölümü var. Orayı kullanmalısınız. Ayrıca konsolun eder fiyatı 350 olur. Mega Pack almissiniz ama oyunları devredebilmeniz için PSN hesabınızı da devretmeniz gerekmektedir. Bu şekilde satın alacak kişi ya eski hesabını kullanmayı gözden çıkaracak. Yada yüklü oyunları cihaza format atmadan sadece senin hesabinla oynayabilecek. Fiyat konusunda ben ciddiyim. Bu işi yapan dukkan sahibi arkadaşım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @TgR72Im

Burada olmaz o iş.

Ayrıca 250-300 eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kullanmadım doğru düzgün 350 çok çok düşük .Caylağız sırf satmak için uye oldum foruma yönergeniz için de ayrı teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptal
    3 ay önce açıldı
    İptal
    5 ay önce açıldı
    İptal
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.