Arkadaşlar d-smart maxi+hd paket üyeliğimin sözleşmesi 07.09.2012 tarihinde bitiyor. İptal talebi verdiğimde beni geri aradılar ve talep için henüz erken olduğunu eylül ayı başında tekrar aramamı söylediler. Fatura kesimi ayın 15i gibi oluyor acaba bana bir fatura daha mı kesecekler? Bu fatura indirimli fiyattan mı olacak tekrar?
Ne yapmam gerekir acaba?
arkadaşım öncelikle twitterdan dsmart destek bölümü var ordan yaz daha çabuk dönüyorlar sen eylül başında bir daha iptal talebi ver muhtemelen bu seferde faturanızı ödeyin ay sonunda iptal edicez derler üyeliğimi uzatmak istemiyorum bu ay son faturamı ödeyecem bundan sonra fatura çıkarırsanız ödemem dersen iptal ederler heralde benim de üyeliğim ağustos ayında bitmesine rağmen benden habersiz uzatmışlar son faturayı ödedim ay sonu kapanıcak dediler bekliyoruz bakalım
İNŞALLAH KURTULABİLİRSİNİZ
arkadaşlar tekrarda iptal talebinde bulundum. arayan arkadaş bana kibarca 1 yıl daha abonelik yenilemek ister misiniz diye sordu ben istemiyorum deyince pekala o halde 10 gün içerisinde cihazı falanca bayiiye iade edebilirsiniz dedi.
başkalarının yaşadığı gibi hiç dilekçe muhabbetlerine girmedi.
acaba bu ay için de benden bir ücret alırlar mı fatura tarihinden önce iade edersem.
öncelikle Allah kurtarsın kardeşim..çünkü d smart kadar kötü bir kurum daha görmedim.öncelikle çağrı merkezleri çok yetersiz,bilgi,birikim,saygı,müşteri memnuniyeti falan sıfır. 4 kere aradım 4 kişide farklı tarihler verdi iptal için..defalarca mail attm dönmediler.en hızlı çözüm twitter oldu.twit atar atmaz 5 dakka içidne aradılar ve iptal ettirdim. (çağrı merkezi yazılı dilekçe falan istedi,ama göndermedim) kesin çözüm twitter oluyor..bilgin olsun