< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iptv tavsiyesi? (2. sayfa)
-
-
iptv değil de maç izleme üzerine bir şeyler önerebilirim beyler.
-
Bana da özelden yazabilir misiniz ? Nereden alayim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullandığı panelin adını yazarmısın? Satıcısı değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arioiptv on numara vallaha donmadan izliyorum tüm maclari
-
2 senedir kullanıyorsun? WOOOW Registered On 2023-03-24 site 6 aylık sen 2 senedir nasıl satıyorsun? :) CEVAP VER TOKATİZASYON!.. Profilil bile kendi reklamını yapmaya çalışmış alp çelik heheh
-
Hala kullanıyor musun üstat adı nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gel yayinlarimiza bak sana kim oldugumu göstereyim. bak bakayım 2016 da nberi sektördemiyiz degil miyiz anlatalim sana. biz saglayiciyizi siteyi daha yeni actik 6 ay neyin kafasındasın sen.
-
Eski ve referanslı üye olarak yazıyorum,
donma vs olmayan, maçları kaliteli olarak seyredilebilen, filmlerin içinde kayboldugumuz bir platform kullanıyorum. fiyatı da uygun. whatsapp destekleri de çok hızlı.. tavsiye ettiklerim de çok memnun.. özel mesaj yazın size hangisi oldugunu söyleyebilirim isterseniz.
-
özel mesaj attım hocam
-
özel mesaj yazdım
-
Özel mesaj atabilir misiniz deneme üyeliği var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pc.programcıEski ve referanslı üye olarak yazıyorum,
donma vs olmayan, maçları kaliteli olarak seyredilebilen, filmlerin içinde kayboldugumuz bir platform kullanıyorum. fiyatı da uygun. whatsapp destekleri de çok hızlı.. tavsiye ettiklerim de çok memnun.. özel mesaj yazın size hangisi oldugunu söyleyebilirim isterseniz.
Hocam öm atarmısınız?
-
Hocam bende özelden iletişim bilgisi alabilir miyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X