Şimdi Ara

İpuçları ve Taktikler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
11
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captain_Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

-Vayne ile laning phasede guzel trade yapabilmek icin 2 basic attack+e yapin w patlamis olur.(araya q sıkıstırın tabi ki)
    -lulu ile e yi minionlara atip q ile supriz bir vurus cikarabilirsiniz.
    -yasuo ile orman yaratiklarina e atarak duvardan gecebilirsiniz(ustalik gerektirir)
    -nidalee ile duvarlardan gecmeye calisirken araba misali viraji distan alin ve tam donme noktasinda s ile heroyu durdurun oyle donun yoksa capraz gidip duvardan fail jump yapabilirsiniz)
    -lanede rakibi durtuceginiz zamanlari dogru secin,ozellikle buyuk minyonu almaya calisan rakip acik hedeftir(size dalsa minionu kaybeder dalmasa trade kaybeder)
    Gibi gibi aklima gelirse yazarim

Artık e atınca w patlıyor mu ?

Diğer bilgiler guzel bu arada

Aynen patliyor ama bu olay vardi zaten.

Ben kaldırıldı sanıyordum öğrenmiş oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alicanarslann

quote:

-Vayne ile laning phasede guzel trade yapabilmek icin 2 basic attack+e yapin w patlamis olur.(araya q sıkıstırın tabi ki)
    -yasuo ile orman yaratiklarina e atarak duvardan gecebilirsiniz(ustalik gerektirir)
    -nidalee ile duvarlardan gecmeye calisirken araba misali viraji distan alin ve tam donme noktasinda s ile heroyu durdurun oyle donun yoksa capraz gidip duvardan fail jump yapabilirsiniz)
    -lanede rakibi durtuceginiz zamanlari dogru secin,ozellikle buyuk minyonu almaya calisan rakip acik hedeftir(size dalsa minionu kaybeder dalmasa trade kaybeder)

Pek dikkat etmedim de nidalee rework den sonra baya rahatladı atlamak sanki?

Reworktan sonra sadece 1 kez oynadim bir dahada pek oynamam heralde ama dikkat etmedim atlama olayina

• Evelynn le blue buff ı keserken sürekli hareket ederek q vurursanız golem size vuramadığı için 1 pot yada pot kullanmadan kesebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciksman -- 27 Haziran 2014; 19:30:48 >
  • quote:

quote:

quote:

Reworktan sonra sadece 1 kez oynadim bir dahada pek oynamam heralde ama dikkat etmedim atlama olayina

Artık pumanın baktığı yer değil de mause okunun baktığı yere doğru atlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LégéndWarior

Zed Oynarken ulti attıktan sonra ulti attığınız adamın çevresine w ile bir gölge daha yerleştirin ve q,e atın. Verdiğiniz hasar 1,5 kat artacaktır. Yasuo oynarken adamlar çizgi şeklinde geliyor ise hortum atın adamlar toplanmış bir şekilde geliyor ise e,q atıp hepsini birden havaya kaldırmış olursunuz.

Zed'in assasin buildi gittiğini düşünürsek tek kaçma mekanizması olan gölgeyi de sırf tek bir hedef için harcamaya değeceğini düşünmüyorum. Fikir ve damage olarak güzel ama bence W'deki gölgenin bu şekilde kullanılmasını uygun görmüyorum.
  • Orianna oynarken topu ileri atın adamlar size doğru koşarken çoğu zaman görülmüyor o hengamede ve 3-4 kişiye ulti rahat tutuyor.

• quote:

quote:

quote:

Evet atlamak kolaylaştı. Adama avlandı işareti koyup pumaya dönüşünde adamla aranda bir menzil oluşuyor. O menzilin içine girersen adamın üstüne direkt atlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Alan Hetfield -- 27 Haziran 2014; 19:22:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• *Eğer rakibe yakınlaşma yeteneği olmayan bir ormancı oynuyorsanız, baskın yapacağınız kişinin kaçış mekanızmasını kullanmasanı bekleyin (zed'in gölgesi, katarina'nın e'si, ziggs'in w'si vesaire) aksi taktirde baskını kolayca savuşturacaktır.

*oyunu öldürme/ölme ve asist değil, EJDERHA, BARON, ve KULE kazandırır. 1. öncelik her zaman bunlara yönelik olmalıdır, objektifler asla görüşsüz bırakılmamalıdır. sizin haberiniz bile olmadan aldıkları bir ejder gold ve exp bakımından karşı tarafı inanılmaz derecede ileri geçirir ki baron'dan bahsetmiyorum bile.

*şampiyonunuzun hedefe yakınlaşma yeteneği varsa (akali ulti, xin e) ve zor durumdaysanız her hangi bir orman kampına görüş totemi atıp, ardından canavarlara uçarak sıyrılabilirsiniz.

*xin zhao'nun ultisini baskıyı ADC veya APC'niz üzerinden çekmek için kullanın. karşı takımın assasin ve tankları üzerine atladığı an ultinizi basarak onları uzaklaştırabilirsiniz, ancak dikkat edin, rakiplerden herhangi birine saldırırsanız ulti onlarda işe yaramaz.

*Xin zhao'nun ultisini yine aynı şekilde karşı takımdaki önemli birini focuslamak için kullanabilirsiniz, focus yapılacak kişiye atlayın ve diğerleri üzerinize geldiği an ultinizi kullanın. atladığınız kişi ultiden etkilenmez fakat diğerleri etkilenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

quote:

Orijinalden alıntı: LégéndWarior

Zed Oynarken ulti attıktan sonra ulti attığınız adamın çevresine w ile bir gölge daha yerleştirin ve q,e atın. Verdiğiniz hasar 1,5 kat artacaktır. Yasuo oynarken adamlar çizgi şeklinde geliyor ise hortum atın adamlar toplanmış bir şekilde geliyor ise e,q atıp hepsini birden havaya kaldırmış olursunuz.

Zed'in assasin buildi gittiğini düşünürsek tek kaçma mekanizması olan gölgeyi de sırf tek bir hedef için harcamaya değeceğini düşünmüyorum. Fikir ve damage olarak güzel ama bence W'deki gölgenin bu şekilde kullanılmasını uygun görmüyorum.

Bir de şu şekilde düşün. Mid lanede az canlısın ve syndra seni kovalıyor. Neredeyse kule dibinde sin . Ultiyi attın sonra arkasına w attın bir yanda skileri boşalttın. attığın w ile yer değiştiriyorsun ve rakibin kulesine doğru gidiyorsun. Son anda syndra skilleri olduğun yöne boşaltamaya yeltendiği anda r ile kule dibine dönüyorsun. ne yapmış oldun ? Hem w gölgesiyle fazladan hasar verdin belkide öldürdün. Ayrıca 2 adet Juke attın ve hasar yemedin üstüne belki can yenileyip (Botrk kasmışsan) Lanede daha fazla kaldın ve farm olarak öne geçtin. O attığın w olmasa belki o juke için sıçra kullanmak zorunda kalacaktın. Ben bu işlemi tfde yap demiyorum dikkat edersen.

Ne yazdım be.

• beynim yandı :((
  • Slyvia kullanıcısına yanıt
    kardeşin iyimişde senle girdiği 7 maçın 5inde lose almış bırak kendini gleiştirsin engel olma:D:D
  • j4 oynarken sizin takım arkadaşınız başkasını öldürüyorsa oraya bayrak (e) skilli atop free assist alabilirsiniz ignite la ölcek olsa bile geçerlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

kardeşin iyimişde senle girdiği 7 maçın 5inde lose almış bırak kendini gleiştirsin engel olma:D:D

O hesabı ben arkadaşına verdim,benim değil yani

• Konu güzel ama "tip" ne arkadaş? Bu kadar özenti olmayın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Lulu E + Q combosunu çok uzaktan da yapabilirsiniz. (Eskiden kendi minyonun üzerinde Q yu E yordamıyla atabiliyorduk ancak bunu kaldırdılar, rakip minyondan atılıp atılmadığını kontrol edince editlerim, atılıyor olması lazım, unutmuşum resmen... )

Lulu akali nin hard ct sidir. Sis perdesi açtığından o an vururken yakalarsanız e atın, kabak gibi görünecektir.
    Çivili Zırhın item olarak ct si Aklın Sonu dur, az etkilenirsiniz.
    Quinn birebirde rakipsiz bir ADC dir. Top lane offtank gidebilir.
    Evelynn AP-Tanky kasılırsa çok etkili bir tank olur, cc si tank düşmanıdır.
    Rakibiniz Nasus ise jungle ın camp kurmasını talep edin, pasifi sayesinde zor düşen bir şampiyondur.
    Xin Zhao yanılgının aksine WW den daha sağlam ve sonuca gidebilen bir junglerdır.

Aklıma geldikçe yazarım.

çivili zırh ve aklın sonu olayını biraz açar mısın?

• Karma oynarken rakibe w attiktan sonra w nin bitimine biraz kala mantralı q atın boylece max hasarı vermiş olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Shen oynarken Flash+E kombosu yapmayın savuşturmak kolaydır E+Flash yapın
    Katarina oynarken Karthus ulti atarsa Ward koyup E atın daha az damage yer kurtulursunuz
    Tristana ile havada kombo boşaltabilirsiniz
    Tristana W Corki W gibi skiller uçtuğu halde traplara yakalanır
    Low eloda ilk amacınız kule sayısında üstünlük sağlamak olsun, oyunu kuleler belirler o aşamada
    Çalıya 1 pixel yakınlıkta B atın son saniyede bozup çalıya girin rakibi bekleyin Nunu,Galio için çok iyi bir taktiktir
    Shen ile ulti atmak için harita ile uğraşmayın solda kendi takım arkadaşlarınız gözüküyor ona tıklayın.
    Sarı Ziynet ile başlayın lane aşaması bitince satıp Kırmızıyı alın.Her zaman sarı ziynetle başlamayabilirsiniz tabii ki
    Base statları yüksek şampiyonlara penetretion daha iyi gider
    Her killi Adc alacak diye bir şey yok Supp da almalıdır arada, onlarda item alıyor. Çok güçsüz bir Support Adc'yi koruyamaz

b taktiği cidden süper fikirmiş

• thresh ile q yu koşu yoluna değil adamın üstüne atın. artık yemiyorlar
  • Top lanede kill alarak kartopu olamayacaginiz sampiyonlarda ignite yerine tp tercih edin. Igniteli Nasus, Mundo gormek istemiyorum takimimda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

morde ultisi ile kestiği kişinin ad ve apsinin %20 si 30 saniye boyunca mordeye geçer.
    rengar 6 stack iken redin arkasındaki çimden barona zıplayabilir
    trundle e skili ile kendi takım arkadaşlarınızın base atmasını engelleyebilirsiniz (az küfür yemedim bunun yüzünden )
    vladimir wardlardan can çekebilir
    cait ultisi gelirken wukong ile w basıp ultisini bloklayabilirsiniz
    ziggs kendini zıplatırken skill atabilir (basketçi gibi oluyor )

sağol baya yararlı bilgiler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.