Şimdi Ara

İpuçları ve Taktikler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
11
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katarina oynarken rica ediyorum ulti atmadan önce dfg basın ultiyi atarken değil
  • trundle w ile alan mı açtı?
    İçerde dövüşmeyin. Büyük ihtimalle alır. Az biraz fazla kasmış olsanız bile. Çünkü son levelde w su yüzde 80 as verir. Hem de 8 saniye.

Alanın dışına çekmeye çalışın. Çıkmamanız için e sini kullanacaktır.

Yakında dostunuz varsa o yönden dışarı çıkmaya çalışın.

Sonra saldırın.

W sunun cd si az değildir.

Trundle olarak oynarken:

ultinizi can zırh ve mr olarak en yüksek değere sahip rakibe atın.

Unutmayın !!

Ultiniz canı fazla olana fazla işler. Ve 4 saniyeliğine erir kıvamına gelir o tank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdmbkmzc -- 27 Haziran 2014; 10:44:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skilleri atarken auto attack sıfırlıyacak şekilde atın.Örn: Jax ile vurduktan hemde sonra w veya q atarsanız şekil olur.Ya da şöyle küçük bir şey daha var.Lucian ile oynarken q atmadan önce 1 düz vuruş yapıp sonra q atın ardından pasifi çalıştırın.Böylece trade yaparken her zaman karlı olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostWOON

Jax ile lanede oynarken 6levelden sonra 2kere minyona vurup 3.vuruşu w açıp yaparsanız iyi bir damage atmış olursunuz. :D iyi bir poke taktiği.

W'yu animasyon sıfırlamak için kullanırsan daha verim alırsın.
  • Jarvan oynadığınızda takımınızla birlikte kule keserken kulenin yanına sancak atın sancak takım arkadaşlarınıza da as verdiğinden kuleyi daha çabuk kesersiniz
    Hecarim oynarken e skilini açtıktan sonra ultiyle girin rakipleri korkutun daha sonra açık olan e skiliyle adc'yi takımınıza doğru atın bir nevi insec yani.
    Darius oynarken e ile adamı çektikten sonra hemen q atmayın w atın rakibin q nun bonus hasar menziline girmesini bekleyin o sırada da 1-2 kere vurun 5kere kanatmış olursunuz zaten q attıktan sonra ulti de atın ve rakibi teqleyin.

• Karşınızda Ziggs var ise minyonların yanında durmayın onlardan ayrılın ve çalıya yakın yerde durun(yakınında durduğunuz çalı wardlı olması lazım).Ziggs q skillini size atar ise yürüyerek çok rahat dodgelarsınız.Zaten tutturamayınca bir süre sonra sadece farm almak için atıcaktır.,Umarım anlatabilmişimdir.
  • Karthus'un E yeteneği açıkken birim katlederse mana yenilemez.
    Renektonla kuleye vurarken W yeteneğini aktif ederseniz auto attack resetlenir.
    Hecarim E ile duvarlardan geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalpcan

quote:

Orijinalden alıntı: Slyvia

Arkadaşınızla girdiniz diyelim,ikinizden biri "mid"e Yasuo alsın ve diğeri soloya veya jungler'a Malphite alsın,oyun ne kadar kotu giderse gitsin,Yasuo alan safe oynamayı bilip minyon keserse ve siz de düzgün bir ulti atarsanız TF büyük ihtimal sizdedir,unutmayın botta ADC ne kadar kasarsa kassın bu komboya dayanacak güçte olmayacaktır.Eğer malphite iseniz flashınız yokken TF girmemeye çalışın,pozisyon almanız çok önemli olacak ve arkadaşınıza ben ulti atmadan hiç bir şekilde hp kaybetme veya dürtmeye çalışma deyin.Bu oyunda öncelikli amacınız hiç bir zaman rakibi kesmek olmasın,amacınız kuleleri almak minyon kesmek,global görevleri yerine getirmek için uğraşmak olsun,eğer zaten bunu düzgün bir şekilde yaparsanız ,rakipleriniz hata yapmaya başlar ,burada da değerlendirmeyi iyi bilmelisiniz.Bugün başıma geldi mesela,Kayle vardı karşı takımda %15 civarı canı kaldı ve 3 kişi kayle ile tüm mapı dolaştı ,oysa ki bir kişi takip edip Base atmamasını sağlasaydı diğer 2 kişi inhibitörü alacaktı...Amacınız hata yapmamak olsun,rakibiniz mutlaka hata yapacaktır bunu da değerlendirebilmek ne derece oyuncu olduğunuza bağlıdır.Biraz oradan şuraya atladım gibi oldu ama kafamdakileri yazmaya çalıştım,umarım yeni başlayanlara meraklı olanlara ,araştıranlara öğrenmeye çalışanlara yardımım dokunmuştur...

ben malphite'ın ultisinde ulti basamıyorum çok hızlı oluyor. kendim atarım diyen yasuolara karşı ne yapıyorsun qnq.evet gördüm böylesini ben.ayrıca bu kombo sadece yasuo üzerine kurulu.yani 0-7 giden bir yasuo ulti atsa ne olur atmasa ne olur??

Ben eğer arkadaşım ile girmiyorsam, adam yasuo aldı diye hemen Malphite alayım demiyorum zaten.Genelde kardeşim ile giriyorum ve yasuo oyununa güveniyorum,hiç bişi yapamazsa Safe oynayıp minyon kesiyor ve bu bile yetiyor kanımca.Bu arada kardeşimin videosu;

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Kardeşim böyle konular açarsanız rammusun ultisi kulelere vurur lafıyla bir başlarlar daha önünü alamazsın.

Bunu yazmaya gelmiştim :(

Neyse lee sinin 2. W sunu smitela (çarp) kullanmak büyük avantaj sağlar diyip gideyim

• bir arkadaş yorumunda j4-ori-mf kombosundan bahsetmiş. böyle bir kombo için lütfen adcnizin mf almasına müsade etmeyin zira genelde adam sırf kombo yapıcaz diye bilmediği mfyi alıp feedler sonrada takıma laf eder şahsen ben bu durumu çok yaşadım ancak wombo combo olayında arkadaş haklı tabi doğru ellerde j4-ori ---- malp-ori ---- shy-ori komboları tadından yenmez.

draven sever olarak ve 100 ün üzerinde ranked game oynamış biri olarak NOLUR baltalarınızdan zorunlu olmadıkça vazgeçmeyin. baltasız draven adc annieden bile rangeden dolayı daha kötüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiocillin -- 27 Haziran 2014; 13:50:04 >
  • 3.vuruşta w açınca daha fazla vuruyor sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostWOON

3.vuruşta w açınca daha fazla vuruyor sanırım :)

3. vuruşun bonus damage ini ve w nun aktifinin damage ini vurur.Animasyonu sıfırlamak için kullanırsan 4. vuruşu olması gerekenden çok daha kısa bir zamanda vurur.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşınızla girdiniz diyelim,ikinizden biri "mid"e Yasuo alsın ve diğeri soloya veya jungler'a Malphite alsın,oyun ne kadar kotu giderse gitsin,Yasuo alan safe oynamayı bilip minyon keserse ve siz de düzgün bir ulti atarsanız TF büyük ihtimal sizdedir,unutmayın botta ADC ne kadar kasarsa kassın bu komboya dayanacak güçte olmayacaktır.Eğer malphite iseniz flashınız yokken TF girmemeye çalışın,pozisyon almanız çok önemli olacak ve arkadaşınıza ben ulti atmadan hiç bir şekilde hp kaybetme veya dürtmeye çalışma deyin.Bu oyunda öncelikli amacınız hiç bir zaman rakibi kesmek olmasın,amacınız kuleleri almak minyon kesmek,global görevleri yerine getirmek için uğraşmak olsun,eğer zaten bunu düzgün bir şekilde yaparsanız ,rakipleriniz hata yapmaya başlar ,burada da değerlendirmeyi iyi bilmelisiniz.Bugün başıma geldi mesela,Kayle vardı karşı takımda %15 civarı canı kaldı ve 3 kişi kayle ile tüm mapı dolaştı ,oysa ki bir kişi takip edip Base atmamasını sağlasaydı diğer 2 kişi inhibitörü alacaktı...Amacınız hata yapmamak olsun,rakibiniz mutlaka hata yapacaktır bunu da değerlendirebilmek ne derece oyuncu olduğunuza bağlıdır.Biraz oradan şuraya atladım gibi oldu ama kafamdakileri yazmaya çalıştım,umarım yeni başlayanlara meraklı olanlara ,araştıranlara öğrenmeye çalışanlara yardımım dokunmuştur...

ben malphite'ın ultisinde ulti basamıyorum çok hızlı oluyor. kendim atarım diyen yasuolara karşı ne yapıyorsun qnq.evet gördüm böylesini ben.ayrıca bu kombo sadece yasuo üzerine kurulu.yani 0-7 giden bir yasuo ulti atsa ne olur atmasa ne olur??

Ben eğer arkadaşım ile girmiyorsam, adam yasuo aldı diye hemen Malphite alayım demiyorum zaten.Genelde kardeşim ile giriyorum ve yasuo oyununa güveniyorum,hiç bişi yapamazsa Safe oynayıp minyon kesiyor ve bu bile yetiyor kanımca.Bu arada kardeşimin videosu;

Kardeşin güzel oynuyormuş bro verdim şukuyu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Rammus'un kulesi ultilere de vurur.

xd

• Lulu E + Q combosunu çok uzaktan da yapabilirsiniz. (Eskiden kendi minyonun üzerinde Q yu E yordamıyla atabiliyorduk ancak bunu kaldırdılar, rakip minyondan atılıp atılmadığını kontrol edince editlerim, atılıyor olması lazım, unutmuşum resmen... )

Lulu akali nin hard ct sidir. Sis perdesi açtığından o an vururken yakalarsanız e atın, kabak gibi görünecektir.
    Çivili Zırhın item olarak ct si Aklın Sonu dur, az etkilenirsiniz.
    Quinn birebirde rakipsiz bir ADC dir. Top lane offtank gidebilir.
    Evelynn AP-Tanky kasılırsa çok etkili bir tank olur, cc si tank düşmanıdır.
    Rakibiniz Nasus ise jungle ın camp kurmasını talep edin, pasifi sayesinde zor düşen bir şampiyondur.
    Xin Zhao yanılgının aksine WW den daha sağlam ve sonuca gidebilen bir junglerdır.

Aklıma geldikçe yazarım.

• shen gibi şampiyonlara sıcra tutuştur yerıne ışınlan tutuştur alın

• Hecarimle e basılı haldeyken adamın arkasına doğru ulti atıp sonra el çabukluğuyla adamın üstüne e ile zıplarsan, adamı korkmuş bi şekilde geri itersin.Bi nevi insec ama daha küçük mesafelisi.
  • quote:

quote:

quote:

Hemen yasuo oynayıp feedlemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Vayne'de Q yu oto atağı resetlemek için kullanın. Böylece saldırı hızından daha hızlı vuruş yapabilirsiniz.

Vayne ile dive yaptıysanız son vuruşta öleceği kesin rakibe oto ataktan hemen sonra e atarsanız daha hızlı öldürüp çıkabilirsiniz.

Bütün sırrı bozdun ya .gif

• quote:

Vi oynarken blue'yi kestikten sonra karşı mid"in geleceği tarafı takip edin,eğer adam blue kesmiş ise hemen red'e ward atıp golemlere q ile geçin ve golemleri kesmeye başlayın,eğer adam gelmez ise hem boş boş beklememiş olursunuz,eğer adam gelirse güzel bir zamanlama ile redi çalabilirsiniz.Uzaklaşmak için q+flash atabilirsiniz.Vi ile oynadığım her maçta yapmaya çalışırım ve %75 başarılı olurum ,en kötü flashım gider ve redi çalamam...

aynen ya junglelları hep ganke sonradan başlıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.