Şimdi Ara

İpuçları ve Taktikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
11
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahri oynarken ultiyi adamın 200 300 canı kalınca değilde direk fullken combo yapmak için harcayın bu taktikle adamı eritebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne'de Q yu oto atağı resetlemek için kullanın. Böylece saldırı hızından daha hızlı vuruş yapabilirsiniz.

Vayne ile dive yaptıysanız son vuruşta öleceği kesin rakibe oto ataktan hemen sonra e atarsanız daha hızlı öldürüp çıkabilirsiniz.
  • gangplank oynarken skillerinizi, özellikle W'nizi (gerçi W hasar vermiyor ama siz yine de her canınız azaldığında kullanmayın) adamlara hasar vermek için kullanmayın. epey mana harcayan bir şampiyondur. tek amacınız gold kasmak olsun.

oyuna savaşçı eldiveni ile başlayın (kritik veren) ve teleport alın. lane'de 400 gold kasar kasmaz base atın ve hırs kılıcını satın alıp lane'inize dönün. hırs kılıcı + Q'nun pasifi sayesinde kasabildiğiniz kadar gold kasın. bir daha base attığınızda tiamat'ı atın alarak ölmek üzere olan 2 veya 3 minyona denk gelecek şekilde Q atın ve gold pasifinizi 2 ye katlamış olun.

ayrıca karşıda nasus, warwick, morgana gibi şampiyonlardan en az iki tane varsa gangplank çok iyi bir seçim olacaktır. W yeteneği sayesinde bütün cc'lerinden kurtulabilirsiniz. (warwick'in ultisi, nasus'un slowu, malzahar'ın ultisi, leona'nın ultisi veya Q'su, morgana'nın ultisi veya Q'su vesaire.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Czech Warrior -- 27 Haziran 2014; 3:15:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slyvia

Arkadaşınızla girdiniz diyelim,ikinizden biri "mid"e Yasuo alsın ve diğeri soloya veya jungler'a Malphite alsın,oyun ne kadar kotu giderse gitsin,Yasuo alan safe oynamayı bilip minyon keserse ve siz de düzgün bir ulti atarsanız TF büyük ihtimal sizdedir,unutmayın botta ADC ne kadar kasarsa kassın bu komboya dayanacak güçte olmayacaktır.Eğer malphite iseniz flashınız yokken TF girmemeye çalışın,pozisyon almanız çok önemli olacak ve arkadaşınıza ben ulti atmadan hiç bir şekilde hp kaybetme veya dürtmeye çalışma deyin.Bu oyunda öncelikli amacınız hiç bir zaman rakibi kesmek olmasın,amacınız kuleleri almak minyon kesmek,global görevleri yerine getirmek için uğraşmak olsun,eğer zaten bunu düzgün bir şekilde yaparsanız ,rakipleriniz hata yapmaya başlar ,burada da değerlendirmeyi iyi bilmelisiniz.Bugün başıma geldi mesela,Kayle vardı karşı takımda %15 civarı canı kaldı ve 3 kişi kayle ile tüm mapı dolaştı ,oysa ki bir kişi takip edip Base atmamasını sağlasaydı diğer 2 kişi inhibitörü alacaktı...Amacınız hata yapmamak olsun,rakibiniz mutlaka hata yapacaktır bunu da değerlendirebilmek ne derece oyuncu olduğunuza bağlıdır.Biraz oradan şuraya atladım gibi oldu ama kafamdakileri yazmaya çalıştım,umarım yeni başlayanlara meraklı olanlara ,araştıranlara öğrenmeye çalışanlara yardımım dokunmuştur...

ben malphite'ın ultisinde ulti basamıyorum çok hızlı oluyor. kendim atarım diyen yasuolara karşı ne yapıyorsun qnq.evet gördüm böylesini ben.ayrıca bu kombo sadece yasuo üzerine kurulu.yani 0-7 giden bir yasuo ulti atsa ne olur atmasa ne olur??

• quote:

Orijinalden alıntı: Czech Warrior

gangplank oynarken skillerinizi, özellikle W'nizi adamlara hasar vermek için kullanmayın. epey mana harcayan bir şampiyondur. tek amacınız gold kasmak olsun.

oyuna savaşçı eldiveni ile başlayın (kritik veren) ve teleport alın. lane'de 400 gold kasar kasmaz base atın ve hırs kılıcını satın alıp lane'inize dönün. hırs kılıcı + Q'nun pasifi sayesinde kasabildiğiniz kadar gold kasın. bir daha base attığınızda tiamat'ı atın alarak ölmek üzere olan 2 veya 3 minyona denk gelecek şekilde Q atın ve gold pasifinizi 2 ye katlamış olun.

Gangplankin w su damagemi atiyo :D

• sup oynarken hangi heroyla oynuyor olusanız olun ap kasmayın sup itemleri kasın
  • twitch oynarken teamfight başlar başlamaz görünmez olun, takımınıza yakın bir yerde 3 saniye kadar sayın, zehir şişesini çok rakibe denk gelecek şekile fırlatın, ultinizi açın ve mümkün olduğunca çok hedefe uzaktan hasar verin, ultiniz bittikten sonra rakiplere biraz yakınlaşıp E ile işlerini bitirin.
  • morde ultisi ile kestiği kişinin ad ve apsinin %20 si 30 saniye boyunca mordeye geçer.
    rengar 6 stack iken redin arkasındaki çimden barona zıplayabilir
    trundle e skili ile kendi takım arkadaşlarınızın base atmasını engelleyebilirsiniz (az küfür yemedim bunun yüzünden )
    vladimir wardlardan can çekebilir
    cait ultisi gelirken wukong ile w basıp ultisini bloklayabilirsiniz
    ziggs kendini zıplatırken skill atabilir (basketçi gibi oluyor )
  • Xin ile rakibin kaçmasını önlemek istiyorsanız,q açıp minyon veya golem vb. 2 vuruş yapıp asıl adama e atıp q ile zıplatabilirsiniz.İlk 2 q boşa gidiyor fakat canı azsa kaçmasını önleyebiliyorsunuz.Oldukça basit ve bilindik olsa da yararlı.

• Diyelim alkali aldiniz rakibe iyice sokulun ve w atin adam hem yavaslayip hem de sizi goremiuecgi için kombonuzu rahatlıkla yapabilirsiniz. Hem de daha az hasar almis olursunuz. [Şahsi fikrim]

• Lucian ile ilgili birkaç bir şey yazayım bende belki yararı olur.
    Laning phasede yani koridor aşamasında karşısı ile takasa girerken ilk olarak Q vurmadan önce 1 kere basic attack vurun. Atıyorum Q-AA-W-AA yaptınız rakibe skillerle ve pasifimizle birlikte 6 kere vurmuş olduk. Dediğim şekilde yaparsak AA-Q-AA-W-AA şeklinde 1 kere fazladan vurmuş oluyoruz ve ufak bir şey gibi görünse de önemli bir şey. Zaten kendim uydurmadım Doublelift LolClass'a verdiği ipuçlarında söylemişti.
    Bunun dışında yine koridor aşamasında minyonların arkasından rakibi Q ile çok kolay dürtebilirsiniz. Alışınca çok basit gelecektir.
    Engagelerde/takım savaşlarında W-R ile burst damage çıkarabilirsiniz.
  • Zyra ile oynarken skill atmadan bitki koymayın. Sadece vision için ya da fightın 2 bitkiniz dolmadan başlamayacağına ama 2 dakika içinde başlıyabileceğini düşünüyorsanız gözükmeyen bir yere belki. Onun dışında önce skill her zaman. Alışınca zaten öyle bir skilleri atıp aynı anda yerleştiriyorsunuz ki iki farklı bitkiyi yanyana çok rahat çıkartıyorsunuz. Güzel oynanışı ödüllendiren bir champ. Ultisini geçtim zaten efsane teamfight kazandıran ultisi var da kim bilir kaç kere sırf iyi snare attığım için oyun dönmüştür. Pratik yapınca support olarak rahat oynanıyor.

• Zed Oynarken ulti attıktan sonra ulti attığınız adamın çevresine w ile bir gölge daha yerleştirin ve q,e atın. Verdiğiniz hasar 1,5 kat artacaktır. Yasuo oynarken adamlar çizgi şeklinde geliyor ise hortum atın adamlar toplanmış bir şekilde geliyor ise e,q atıp hepsini birden havaya kaldırmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

morde ultisi ile kestiği kişinin ad ve apsinin %20 si 30 saniye boyunca mordeye geçer.
    trundle e skili ile kendi takım arkadaşlarınızın base atmasını engelleyebilirsiniz (az küfür yemedim bunun yüzünden )

6 stack ?

• 53kenan53 5 kullanıcısına yanıt
    hiç mi rengar oynamadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53kenan53

quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

morde ultisi ile kestiği kişinin ad ve apsinin %20 si 30 saniye boyunca mordeye geçer.

6 stack ?

kolyeyi kastediyor.ferocity değil.

• Alicanarslann A kullanıcısına yanıt
    Niye basılmıyor full can iken ulti ? Tek mantıklı açıklama yap kendimi çiziyorum.
  • rammusun ultısı kuleye vuruyo demı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasus ile Yorick'in hayaletlerinde stack kasabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven aynı anda birden fazla yeteneğini kullanabilir. Özellikle 1v1 ya da turret divelarda hem rakibin hasarını önlemek için e yi. Ve kule altına çakmak w'yu aynı anda basmayı deneyin.
    Birde bi taktik var. İkinizinde canı çok az. İkinizde birbirinizin hatasını kolluyorsunuz. Farm yapıyormuş gibi iki q yü farmlara vurun. Adam sizin skillerinizi boşa kullandığını düşünerek size doğru gelir. İyi bir zamanlama ile flash + w + stun tam bitecekken son q + e düz atak.
    You have slain an enemy..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 27 Haziran 2014; 10:24:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.