Şimdi Ara

İpuçları ve Taktikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
11
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yine gece gece canım sıkıldı ve böyle bir konu açmaya karar verdim.

Konunun amacı; herkes çok iyi bildiği şampiyonlar ile ilgili işe yarar bilgiler ve ipuçları veya oyun ile ilgili taktiklerini bu konu altında paylaşabilirler, her yorumda 1 taktik veya ipucu olmak üzere.

Mesela ben,

"Nasus'a mutlaka teleport alın, 100 stack yaptıktan sonra hemen base atıp gerekli zırh veya büyü direnci item'inizi aldıktan sonra lanenize geri teleportlanın böylece hem farmda geçilmez, hemde karşınızdaki adamdan item olarak üstün olursunuz"

gibi bir "tip" verdikten sonra benden sonra bir arkadaş bir "tip" daha verecek ve ben tekrar bir taktik paylaşacağım. ayrıca verilen taktikler alıntılanarak eleştirilebilir.

KONU YERİ YANLIŞ DEĞİL HERHALDE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Czech Warrior -- 27 Haziran 2014; 1:48:03 >

• fikir güzel inşallah trollemezlerde keşke türkçe yi parantez içinde vermek yerine direkt sadece türkçe olsaydı Başlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz şeyler genelde TİPS & TRİCKS diye geçer her alanda. o yüzden öyle yaptım.

quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Tipini...

buyur kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Czech Warrior -- 27 Haziran 2014; 1:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Czech Warrior

bu tarz şeyler genelde TİPS & TRİCKS diye geçer her alanda. o yüzden öyle yaptım.

quote:

Tipini...

buyur kardeş?
    Kardeşim böyle konular açarsanız rammusun ultisi kulelere vurur lafıyla bir başlarlar daha önünü alamazsın.
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    vallahi umarım yazmazlar, millete güvenip açıyorum. ayrıca konuyu eleştirmek yerine bi taktik falan versen main karakterin ile ilgili daha yararlı olurdu.
  • Darius için tutustur almayın zaten teq atıyor

• quote:

Bu mesaj silindi.
    arkadaşlar ne gerek var şöyle şeylere. keşke şu tarz kendini bir şey sanan insanlara caydırıcı bir ceza verilse. "trolleme" olayına adminlerde sıcak bakıyor galiba. isteyen istediği konuya istediği şeyi yazıyor ya. güvenipte açtım şöyle bi konu insanlar yararlansın diye amacın ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar ne gerek var şöyle şeylere. keşke şu tarz kendini bir şey sanan insanlara caydırıcı bir ceza verilse. "trolleme" olayına adminlerde sıcak bakıyor galiba. isteyen istediği konuya istediği şeyi yazıyor ya. güvenipte açtım şöyle bi konu insanlar yararlansın diye amacın ne?

Alıntıları Göster
    lucianın q sunu minyonları hedefleyerek kullanmak lanede size avantaj sağlar.rakip size dokunamadan rahatça dürtersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

lucianın q sunu minyonları hedefleyerek kullanmak lanede size avantaj sağlar.rakip size dokunamadan rahatça dürtersiniz.

Alıntıları Göster
    jax'ın W yeteneği auto attack'ı resetlediği için normal saldırı yapar yapmaz hemen W kullanırsanız 0.50 saniyede 2 vuruş yapabilir ve bunu ultisinin saldırı bonusu ile beraber kullanabilirsiniz.
  • quote:

jax'ın W yeteneği auto attack'ı resetlediği için normal saldırı yapar yapmaz hemen W kullanırsanız 0.50 saniyede 2 vuruş yapabilir ve bunu ultisinin saldırı bonusu ile beraber kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Udyr oynarken eğer ff kasıyosanız ilk b atışta hem madred hem spirit stone alın ki manayı bitirip mal gibi kalmayın.(TİRİKTUCİ)

Lucianın e si bütün slowları kaldırır.Mesela karşıda nasus varsa sizde luci alırsanız w sunu yemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Udyr. -- 27 Haziran 2014; 2:07:21 >

• Vi oynarken blue'yi kestikten sonra karşı mid"in geleceği tarafı takip edin,eğer adam blue kesmiş ise hemen red'e ward atıp golemlere q ile geçin ve golemleri kesmeye başlayın,eğer adam gelmez ise hem boş boş beklememiş olursunuz,eğer adam gelirse güzel bir zamanlama ile redi çalabilirsiniz.Uzaklaşmak için q+flash atabilirsiniz.Vi ile oynadığım her maçta yapmaya çalışırım ve %75 başarılı olurum ,en kötü flashım gider ve redi çalamam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Slyvia

Vi oynarken blue'yi kestikten sonra karşı mid"in geleceği tarafı takip edin,eğer adam blue kesmiş ise hemen red'e ward atıp golemlere q ile geçin ve golemleri kesmeye başlayın,eğer adam gelmez ise hem boş boş beklememiş olursunuz,eğer adam gelirse güzel bir zamanlama ile redi çalabilirsiniz.Uzaklaşmak için q+flash atabilirsiniz.Vi ile oynadığım her maçta yapmaya çalışırım ve %75 başarılı olurum ,en kötü flashım gider ve redi çalamam...
    teşekkürler ciddiye alanlara.

takım komboları ile oyunu daha seçim ekranında kazanabilirsiniz. orianna, malphite, jarvan, miss fortune gibi kombinasyonlar ile normal giden bir oyunda takım savaşlarını çok rahat kazanabilirsiniz. bazen takım oyuncuları ne kadar iyi olsalarda şampiyonlar birbirine uyumsuz olduğu için kaybedilen oyunlar olabiliyor.

• quote:

teşekkürler ciddiye alanlara.

takım komboları ile oyunu daha seçim ekranında kazanabilirsiniz. orianna, malphite, jarvan, miss fortune gibi kombinasyonlar ile normal giden bir oyunda takım savaşlarını çok rahat kazanabilirsiniz. bazen takım oyuncuları ne kadar iyi olsalarda şampiyonlar birbirine uyumsuz olduğu için kaybedilen oyunlar olabiliyor.

Alıntıları Göster
    Kayle ulti atıp e ile adamlara vurmadan önce İlk e açıp sonra ulti atın ulti attıktan sonra E basarsanız ultinin cd sinden zaman çalmış olursunuz

• Arkadaşınızla girdiniz diyelim,ikinizden biri "mid"e Yasuo alsın ve diğeri soloya veya jungler'a Malphite alsın,oyun ne kadar kotu giderse gitsin,Yasuo alan safe oynamayı bilip minyon keserse ve siz de düzgün bir ulti atarsanız TF büyük ihtimal sizdedir,unutmayın botta ADC ne kadar kasarsa kassın bu komboya dayanacak güçte olmayacaktır.Eğer malphite iseniz flashınız yokken TF girmemeye çalışın,pozisyon almanız çok önemli olacak ve arkadaşınıza ben ulti atmadan hiç bir şekilde hp kaybetme veya dürtmeye çalışma deyin.Bu oyunda öncelikli amacınız hiç bir zaman rakibi kesmek olmasın,amacınız kuleleri almak minyon kesmek,global görevleri yerine getirmek için uğraşmak olsun,eğer zaten bunu düzgün bir şekilde yaparsanız ,rakipleriniz hata yapmaya başlar ,burada da değerlendirmeyi iyi bilmelisiniz.Bugün başıma geldi mesela,Kayle vardı karşı takımda %15 civarı canı kaldı ve 3 kişi kayle ile tüm mapı dolaştı ,oysa ki bir kişi takip edip Base atmamasını sağlasaydı diğer 2 kişi inhibitörü alacaktı...Amacınız hata yapmamak olsun,rakibiniz mutlaka hata yapacaktır bunu da değerlendirebilmek ne derece oyuncu olduğunuza bağlıdır.Biraz oradan şuraya atladım gibi oldu ama kafamdakileri yazmaya çalıştım,umarım yeni başlayanlara meraklı olanlara ,araştıranlara öğrenmeye çalışanlara yardımım dokunmuştur...

• JarLewiS kullanıcısına yanıt
    beynin error yaşadım. e ile ultisinin ne alakası var kayle'in :S ultiyi ne zaman atarsan o zaman cooldon devreye giriyor.
  • quote:

beynin error yaşadım. e ile ultisinin ne alakası var kayle'in :S ultiyi ne zaman atarsan o zaman cooldon devreye giriyor.

sen çok yanlış anlamışsın yada yazdıklarımı okumamışsın e ile ulti alakası yok sadece çabukluk olsun diye E basıp combo yapın yani ulti attıktan sonra E basarsan o saniyede kimseye vurmamış olursun böylece ulti halindeyken daha az damage çıkmış olursun gibi gibi kardeşim anlatabilsiysem ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

quote:

sen çok yanlış anlamışsın yada yazdıklarımı okumamışsın e ile ulti alakası yok sadece çabukluk olsun diye E basıp combo yapın yani ulti attıktan sonra E basarsan o saniyede kimseye vurmamış olursun böylece ulti halindeyken daha az damage çıkmış olursun gibi gibi kardeşim anlatabilsiysem ne mutlu

Alıntıları Göster
    rammusun ultisi kendisine vurur

• JarLewiS kullanıcısına yanıt
    bu sefer anladım,

bir diğer taktik, high elo oyuncuların yaptığı gibi; sağ alt köşedeki minimap'e her 10sn de bir göz gezdirirseniz hangi lane'ler ss, hangi lane'de neler oluyor, karşı jungler nerede, hangi lane ne kadar pushlanmış görebilirsiniz. böyle bedava ss veren işlevsel bir araç varken takım arkadaşlarınıza "ss nerde lan!!!" derseniz sadece oyunu kaybetme olasılığınızı arttırmış olursunuz. elinizi vicdanınıza koyun ve hatırlayın bu dediğimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

quote:

Combata girmeden canın fullken ulti basılmaz ki?

Kayle ile mavi yada kırmızıya yardım ederken ilk e açtıysanız 1 50 de falan e ye basun ki lane e döndüğünüzde e açık olsun.

Kayle ike q attığınızda adam sizden kaçıyorsa w basın kendinize. Ama bu trade esnasında adam kaçarken basın tam kapuşırken değil.

Ekstra olarak Kayle a karşı trade girmeden önce e sini kullandıktan sonra bitmesine 2 saniye kala falan girin ki e cd de olsun rakibin. Fazla vurmadan avantajı ele geçirebilirsiniz.

• Jax ile lanede oynarken 6levelden sonra 2kere minyona vurup 3.vuruşu w açıp yaparsanız iyi bir damage atmış olursunuz. :D iyi bir poke taktiği.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.