Şimdi Ara

İpucuları,Hileler ve Paylaşımlar Deluge!(Kolay Para Kasma Yöntemi Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
18.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.Paylaşım(FreeDi3)

1.trainerla battleye girip pokeni seçip atağını yap
    2.f5+enter yap
    3. 2. adimdan sonra f6+enter yap
    4.tekrar f5+enter
    5.artık sadece f5

Not:Bu Sadece 1 Battle İçin Geçerlidir (6 pokemon yani:)

2.paylaşım(The_ProféssionaL)

Türlere Göre En İyi Ataklar:
    Bug Type ----> Megahorn
    Dark Type ----> Sucker Punch,Crunch,Dark Pulse
    Dragon Type ----> Roar of Time
    Electric Type ----> Thunder,Volt Tackle,Zap Cannon
    Fight Type ----> Focus Punch
    Fire Type ----> Blast Burn,Eruption
    Flying Type ----> Sky Attack
    Ghost Type ----> Shadow Force
    Grass Type ----> Frenzy Plant
    Ground Type ----> Earthquake
    Ice Type ----> Blizzard
    Normal Type ----> Hyper Beam,Giga Impact
    Poison Type ----> Gunk Shot
    Psychic Type ----> Psycho Boost
    Rock Type ----> Head Smash,Rock Wreecker
    Steel Type ----> Doom Desire
    Water Type ----> Hydro Cannon,Water Spout

İpucular:

1.ipucu(k@r@ntin@)

Efsanelerde denedim sadece normal pokelerde olurmu bilmiyorum.
    Önceden efsaneleri master balla yakalardım.Az önce yanlışlıkla normal pokeball attım canını azaltmadan direk geldi şans dedim geçtim.Bir diğer efsane çıktığında aklıma bu geldi.Denedim canını indirmeden 1 kere attım pokeball ı yakalayamadı 2. denememde yakaladı.Yani ; normal pokeball la canı indirilmeden efsane yakalanıyor.

2.ipucu(Mew_Three(Ben)

Abiler Ablalar Maplerde 5-10 lv pokemon arayın hangi pokemon olursa farketmez isterseniz nincada isterseniz riolu bunları trainer ile kasın ve size gelecek para ise 30kdan aşağı olmaz Resimlerde Gördüm Bi arkadaşmıza 74 k geldi sanırım Para sıkıntısı Çekenler Denesin Derim(tabikide lv baya bi artırıyor 70+ olursunuz)

3.ipucu(:Bedirhan:)

Arkadaşlar mesela en güçlü atağınızı yapın mesela laprasa thundershock yapcaksanız seçin saldırnızı sonra hep f5 yapın(opera kullananlar)Mozilla Kullananlar İçin Fare Sağ tık veya yukarda yenile var ona tıklayın veya f5 + enter)

4.ipucu(choosengs)

Bir Pokemonu yendiğinizde continue'nun üstüne 2 yada daha fazla tıkladığınızda aynı pokemonla savaşmaya devam edersiniz.

Düzenlemeler Yaptım Rahatlıkla Okuyun Sorun olursa söleyiniz.

5.ipucu(BerkoGame)

Kolay efsane çıkartmak için her hangi bir haritaya girin, düzensiz ve karmakarışık şekilde hareket edin. mesela: İleri,sağ,solgeri,sağ falan çok saçma yürürseniz Efsane çıkabiliyor. ve tek bir bölgede gezmeyin tüm haritayı dolaşın ve zikzaklar falan içiz daire çizin falan tüm haritada 3dk veya 4dk dolaşın. Mutlaka önünüze bi tane düşüyor...

6.ipucu(EaqLe)
    Tüm rozetleri almadan haritada dolaşın (rozetlerin yarısı bitmiş olmalı) karşınıza efsanevi çıkabiliyor

7.ipucu(Mew_Three(Yine Ben x)
    Efsanevi Dışında ve Kasmadığınız Pokemonları Silin çünkü Pokeler Pointinizi azaltıyor

8.ipucu(Legend_Warrior)

Bir Pokeye saldırın Sonra Ultra Ball atın Eğer Pokemon Yakalanmassa f5 + enter yapın opera kullananlar f5 yapsın

Hileler

1.hile(PokeBurn),(lıılDevilDevlııl)ve yeni arkadaşımız (AsT-R)

Evet arkadaşlar şimdi buldum bu bugu. Adminler kapatmadan hemen sizde yararlanın. Şimdi aşağıda yazdıklarımı sırasıyla yapın.

1- Neyinizi fullemek istiyorsaniz ondan sadece 1 adet bırakın.
    2- Herhangi bir pokemonla savaşa girin
    3- 1 adet bıraktığınız potu veya ballı kullanın
    4-) (Potu Kullandıysanız) Sayfayı birkaç kez yenileyin ve sınırsız potunuza kavuşun.
    4-) (Ballı kullandıysanız) Ballı atın ama pokemonu yakalamayın.
    5-) Sayfayı birkaç kez yenileyin. Sınırsız ballınıza kavuşmuş olun.

>>>>Master Ball<<<<

1- Master Ballı 1 adet bırakın
    2- Kendinizde olan bir efsane pokemon arayın
    3-)Savaşa girin ve master ballı atın
    4- Sizde olduğu için yakalamayacaktır. Eğer yakalamazsa hemen sayfayı birkaç kez yenileyin ve sınırsız master ballınıza kavuşun.
    5-(Para yapmak için) Mastel ballınızı sınırsız yaptıktan sonra markete girin ve master ball kısmına -9 yazıp satın ve istediğiniz paraya kavuşmuş olun.

Not: Her -9 yazıp sattığınızda 45000 geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 4 Nisan 2009; 14:15:27 >

• benim paylasimlarimida ekle
  • tamam özür dilerim ekliyorum hemen
  • Gerek yoktu bence hemde yapmasi çok kolay kopyala yapistir
  • farkettiysen düzenlemeler yaptım

yinede ipucular bir arada xD
  • Benim sorunumada ipucu bulsana
    Bi pokeye offer buluncam pokemi seçiyorum offer this pokemon diyorum bi küçük şey cikiyor confirm diyorum birşey olmuyo close diyince küçük şey kapaniyo teklifte bulunmuyo
  • ip ucu denmez ama bi arkadaşım hazırlamıştı ama sorunu tam öğrenmem için şunu bir cevapla

senmi bir pokeye teklif yapıyorsun yoksa adam sana bir teklif yapıyor senmi kabul edemiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

ip ucu denmez ama bi arkadaşım hazırlamıştı ama sorunu tam öğrenmem için şunu bir cevapla

senmi bir pokeye teklif yapıyorsun yoksa adam sana bir teklif yapıyor senmi kabul edemiyorsun?

Ben bir pokeye teklif yapmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

ip ucu denmez ama bi arkadaşım hazırlamıştı ama sorunu tam öğrenmem için şunu bir cevapla

Ben bir pokeye teklif yapmak istiyorum.

en az 2 poke teklif etmen lazım ancak öyle oluyo ama kçtü olmuş bu inşallah düzeltirler
  • örneğin bir Pokemonu yendiğinizde continue'nun üstüne 2 yada daha fazla tıkladığınızda aynı pokemonla savaşmaya devam edersiniz.
  • Kolay efsane çıkartma: (Kendim buldum)

Her hangi bir haritaya girin, düzensiz ve karmakarışık şekilde hareket edin. mesela: İleri,sağ,solgeri,sağ falan çok saçma yürürseniz Efsane çıkabiliyor. ve tek bir bölgede gezmeyin tüm haritayı dolaşın ve zikzaklar falan içiz daire çizin falan tüm haritada 3dk veya 4dk dolaşın. Mutlaka önünüze bi tane düşüyor...
  • 2sinide ekleedim
  • Tüm rozetleri almadan haritada dolaşın (rozetlerin yarısı bitmiş olmalı) karşınıza efsanevi olarak lugia ve ho-oh çıkabiliyor.
  • ekleyebilirim ama efsane çıkabiliyor desek kısaca
  • quote:

ekleyebilirim ama efsane çıkabiliyor desek kısaca

olur
  • Efsane çıkartmak için sadece sondaki o karate şampionlarını yenmeniz yeterli
    şimdi arkadaş sadece onlari yendi efsaneler düşmeye başladi
  • Ayıp be , en önce ben size iyilik yaptım değerim bilinmiyor ciddiyim YAZIKLAR OLSUN ..
  • bende 1 atne buldum trainerlarda arka arkaya skılle basarsanız vuruyor ınternet explorerda denedım dıgerlerınde bılmıyorum
  • quote:

7.ipucu(Mew_Three(Yine Ben x)
    Efsanevi Dışında ve Kasmadığınız Pokemonları Silin çünkü Pokeler Pointinizi azaltıyor

Pokeleri tradeye koysak?
  • olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.