Şimdi Ara

İpucuları,Hileler ve Paylaşımlar Deluge!(Kolay Para Kasma Yöntemi Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
18.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Para kasma yöntemi sayesinde her pokemona istedigimiz ataği ekleyebiliriz ve daha kolay kasabiliriz
  • Dostum ben neciyim burda tee dün eklemiştim poke toplarını sınırsız yapma hilesini ama beni yazmamışın

• pokeburn gördüm arkadaşım sende ver konunu yanına yazarım adını XD
  • Bizde marketten sınırsız top olmasını bulmuştuk hani
    yeni üyeyim ama gösterdiğiniz ilgiye bakın
  • eklendi
  • Nickim Yazmıyo ama boşver yha kimse tanımıyo nolsa
  • iyi bak
  • sağol
  • Ultra yemeyen pokemonları paylaşabilirmisiniz ?
  • nasıl anlamadım birisi hazırladıysa verirsen sevinirim
  • yuh be buguma 2 kişi birden kondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 4 Nisan 2009; 14:27:06 >
  • Orda benimde bulduğum şey var
  • devil olsun xD önemli olan paylaşmak XD
  • Mirage shadow shiny ghostly dark metallic gibi türlerden hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca yukarıdaki hileleri ya ben yapamadım ya da anlatımda yanlışlık var. Genel olarak chorome kullanıcıları için de hilelerin kullanımı extra açıklayabilirseniz sevinirim. Örneğin topu attıktan sonra yakalamayın cümlesi var. sonraki gelen sayfada mı yenileme yapıcaz ayrıca standart yenileme " F5 " mi kullanıcaz ? Teşekkürler ...
  • amyfm kullanıcısına yanıt
    hani indiremiyorum link nerde ? @amyfm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malzememuh

Mirage shadow shiny ghostly dark metallic gibi türlerden hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca yukarıdaki hileleri ya ben yapamadım ya da anlatımda yanlışlık var. Genel olarak chorome kullanıcıları için de hilelerin kullanımı extra açıklayabilirseniz sevinirim. Örneğin topu attıktan sonra yakalamayın cümlesi var. sonraki gelen sayfada mı yenileme yapıcaz ayrıca standart yenileme " F5 " mi kullanıcaz ? Teşekkürler ...

Yıllar geçti çoğunu engellediler. Şimdi en kolay yol trainerlerle 5-10 level pokemonları savaştırmak çok kolay para yapılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.