Şimdi Ara

IPX PROTOKOLU yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • network üzerinden bir oyun oynamak istiyorum ve oyun ipx istiyor ama networkun properties kısmında add protocol deyince ipx yok. internet üzerinden de aradım download edelibeilr belki diye, o da olmadı. nasıl bulucum bu ipx i? yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.

• Windows cd'si olmadan yükleyemezsin zaten.Ağ bağlantılarından girceksiniz.Özelliklerden protokol ekle diye var.Ordan microsoftu seçip ipx seçersiniz.
  • işletim sistemim windows vista ama onun cdsi yok sadece xp ninki var. xp nin cdsinden yüklenir mi?
  • Vista da zaten IPX protokolü yok.Xp deki dosyaları sabit diske atabilirsin ama işe yarar mı bilemem denemenden zarar çıkmaz.

Önce denetim masası klasör seçenekleri görünümden gizli dosyaları göster de.Vista kurulı C etiketli sabit diskine Temp diye klasör aç.Sonra Xp Sp2 cd'den buraya şu dosyaları kopyala.

Windows\System32\drivers\nwlnkipx.sys
    Windows\System32\drivers\nwlnkflt.sys
    Windows\System32\drivers\nwlnkfwd.sys
    Windows\System32\drivers\nwlnknb.sys
    Windows\System32\drivers\nwlnkspx.sys

Windows\System32\rtipxmib.dll
    Windows\System32\wshisn.dll
    Windows\System32\nwprovau.dll

Windows\inf\netnwlnk.inf
    Windows\inf\netnwlnk.pnf

daha sonra yukarda dediğim yöntemi uygula ama disketi var kısmında bu klasörü göster.
  • ya bu da işe yaramadı başka yolu yok mu? o zaman vista kullananlar ipx gereken oyunları oynayamayacak mı? sinir oldum vistaya off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.