Yönetim ne IQ ne EQ ile bağlantılı bir olay. Kimi tanıdığınıza bakar.
-2
90 ın altında olduğunu biliyorum yani herfi yetersizler kısmında ama dünyayı yönetiyo, bunun babasıda bunun gibi embesilmiş abd ye gelmiş geçmiş 2 tane 90 altı iq su olan başkan varmış ve ikiside bush soyadını taşıyo ama amerakn halkıda 60 altı olduğu için bu gerizekalılar başkan oluyo , embesiller ms donalds tan beslene beslene beyinde fosfor kalmıyo tabi
Onun IQ sunu ölçmeye makinalar yetmez. Çünkü en iyi makina sadece - 20 ye kadar ölçüyo....
IQ su binbeşyüz
Ne IQ su yok onda öle bişi
ondada yok halkındada yok
IQ olmadığı gibi şerefte onurda insanlıkta hiç bişi yok bu kansızlarda
quote:
Orjinalden alıntı: RedStar
Ne IQ su yok onda öle bişi
ondada yok halkındada yok
IQ olmadığı gibi şerefte onurda insanlıkta hiç bişi yok bu kansızlarda
biraz ağır olmuş. devletlerin politikalarına bakarak halklarını şuçlaman çok doğru değil.amerikayı halk yönetmez şirketler yönetir.
quote:
Orjinalden alıntı: Psychoman
aham başkanları..........
ya öküz ya IQ : -30
yanındaki o iki kazmaya ne demeli hakkaten komik ya
zaten arkadaşlar biliyyosunuzdur a.b.d() tarihinin en salak başkanı seçildi kendisi
ICQ'su kaç peki?
quote:
Orjinalden alıntı: furkan1983
90 ın altında olduğunu biliyorum yani herfi yetersizler kısmında ama dünyayı yönetiyo, bunun babasıda bunun gibi embesilmiş abd ye gelmiş geçmiş 2 tane 90 altı iq su olan başkan varmış ve ikiside bush soyadını taşıyo ama amerakn halkıda 60 altı olduğu için bu gerizekalılar başkan oluyo , embesiller ms donalds tan beslene beslene beyinde fosfor kalmıyo tabi
manyaksın....................
adam bizim hayal bile edemediğimiz bir okulu bitirmiş işin entresani bu aslında