Şimdi Ara

IQ TESTİ ANA KONU (2016) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam iq evrensel bir birim. Testte sorulan sorularda ygs sorularindan farklı değildi. Ne dememizi bekliyordunki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MezunaKal kullanıcısına yanıt
    ''iq Testindeki sorulan sorularda ygs sorularindan farklı değildi'' bunumu demek istedin sen ciddimisin
  • Zekayı böyle basit şeylere indirgemeyin.
  • Mr. 3D Waffle kullanıcısına yanıt
    haklısın zeka ile ıq testinin çok fazla alakası yok.iq testi sadece bulmaca gibi bişey bence.
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Ayrica coklu zeka kuramina gore matematik bilmeyen salak olmuyor. Gunumuzun egitim sisteminin aksine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IQ,Intelligence quotient bi nevi zeka seviyesi ölçütüdür hocam ve bunu bazı üniversite hastanelerinde yapıyorlar genellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 14 Temmuz 2016; 23:54:53 >
  • Mr. 3D Waffle kullanıcısına yanıt
    çok haklısın.mesela ıq testinde iyi olmayan matematikte bir dahi olabilir yada matematikte iyi olmayan hideo kojima gibi çok geniş bir hayal gücüne sahip olabilir...
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    http://www.zekatestimerkezi.com/iqtesti/sonucAUG.php?testCode=973FNZAAN23N9A7V hocam gel evlenelim sanırım birbirimizi bulduk hollandaya falan kaçıcaz artık
  • 55

• 159 çıktı salakmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

http://www.zekatestimerkezi.com/iqtesti/sonucAUG.php?testCode=973FNZAAN23N9A7V hocam gel evlenelim sanırım birbirimizi bulduk hollandaya falan kaçıcaz artık

• O test kısmen doğrudur.Mensanin sorularina benzer sorular sorulmuş.
    Hikaye fln değil yani.
    Düşük çıkaranlar 2 hafta alkol alsın.Kafada birşey kalmasın.Baķın ya da bakmayın nasıl yükseliyor.

• iso227 kullanıcısına yanıt
    125 normal mi? Hangi gezegende yaşıyorsun?
  • Iq testi asla stabil sonuc vermez. Oncelikle her gun gundelik olarak testi yapup takip etmeniz ve ortalamasini almanız gerekir ki gercek genel ortalamanizi bulun. Mesela ben bu gun asiri uykulu ve sesli bir ortamda umursamadan yaptim 127 cikti. Yarin rahat kafayla ciddi cozersem farkli cikar. Yani tamamen anlik durumunuza beslenmenize sıkıntılariniza uykunuza binlerce etkene bagli ve dinamik bir seviyeyi tek bir test ile dorulayamayiz.

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghoukame -- 15 Temmuz 2016; 2:03:57 >
  • hiç bir IQ testi zekayı ölçemez. (düşük felan diye demiyom benimde 150+) çıktı bu ilkokul düzeyine hazırlanmış bi IQ testi o yüzden yetişkinlerin 120+ yapamsı normal
  • .Aslan. kullanıcısına yanıt
    kanka imzada yazan gerçek mi?

ben seni 14-15 yaşında sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Aslan.

quote:

Evet.

kaçıncı sınıf? ortaokuldan beri hayalimdi cerrahpaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 15 Temmuz 2016; 2:20:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Aslan.

quote:

Evet.

kaçıncı sınıf? ortaokuldan beri hayalimdi cerrahpaşa

3. Sınıf

• bu test hikaye, 125 de normal bir iq değil, Türkiye ortalaması 89, iq arttırabilir ama belirli bir yaşa kadar özellikle 6-7 yaş arası en fazla arttığı dönemdir, az da olsa, 16 yaşına kadar artabilir, bulmaca çözen vs... bir adam ile tarlada çalışan bir adamı karşılaştırman saçmalık, iq büyük oranda genetiktir, kaldı ki birinin tarlada çalışması yada çiftçi olması yada köyde yaşaması o kişinin zekası hakkında sana hiç bir kanıt sunmaz, dünyanın iq'su en yüksek insanlarından birisi Christopher Langan self-educated tir ve bir nevi çiftçilikle uğraşmaktadır. @iso227

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustache -- 15 Temmuz 2016; 2:25:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.