Şimdi Ara

IQ TESTİ ANA KONU (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teste başlamadan önce en iyi zamanda ve sessiz rahat rahat çözebileceğiniz zaman ayrın kendinize ve başlayın.
    www.zekatestimerkezi.com
    Zeka Testi Merkezi
    http://www.zekatestimerkezi.com/index.php

benim sonucum:http://www.zekatestimerkezi.com/iqtesti/sonucAUG.php?testCode=8EKA4CAMC9J4E3RZ#

IQ TESTİ HAKKNDA DÜŞÜNCELERİM

ıq testi insana hayatı boyunca kendine kattıkları ile ilgilidir.örneğin hayatında hiç bulmaca çözmeyen,hayatı tarlada çalışmakla geçen,hayal kurmayan,okuma yazmas olmayan biri muhtemelen çok yüksek puan alamaz.aynı kişi bulmaca çözmeyi seven,bilimkurgu filmleri izleyen,zorlu bulmaca oyunları oynayan ve hayalgücü yüksek biri olsaydı daha yüksek puan alırdı.yani bir insanın ıq puanna göre zekasını söylemek her zaman doğru olmayabilir.

çoğu insanın zekası aynı ama kimisi kahvede oturur kimiside kendini bir alanda geliştirmeye çalışır.mesela einstein hayatı boyunca tarlada çalışsa,okuma yazması olmasa ve hiç düşünmeseydi iq puanı belki biraz daha düşük olabilirdi yada hideo kojima günde 2 bilimkurgu filmi izlemesydi ona hayal gücü çok geniş bir dahi demezdik büyük ihtimal.

mesela iq testinde iyi olmayan matematikte bir dahi olabilir yada matematikte iyi olmayan hideo kojima gibi çok geniş bir hayal gücüne sahip olabilir...

kıscası kendinizi tek bir alanda hayatınız boyunca geliştirin.

demek istediğim ıq testini çok önemsemeyin.yani tıpkı diğer yetenekler gibi ıq puanı geliştirebilir.örneğin benim başka bir testen 5-6 seneki önceki puanım 130 du.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 15 Temmuz 2016; 16:08:47 >

• 197 çıktı ancak beklediğimden düşük. Test hatalı bence. Ben daha 2 3 sene önce ölçtürdüğümde 217 çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 14 Temmuz 2016; 15:29:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlara inanmış.

kesin şimdi kendini dahi zannediyordur , 2 tüp verin atomu parçalarım diyordur

• Editlerim.

Edit: Mobilde son durak 150 sanırsam.
    Tam olarak gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Kendini dahi olarak addedenler şuna bir göz atabilir.
    http://www.matrix67.com/iqtest/

IQ TESTİ ANA KONU (2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 15 Temmuz 2016; 3:43:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen arkadaşlar yaptım 2 çıktı iyi mi

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    normalde 30dk çözüm süresi olan testi 1 dk çözdüğüne göre uzaylı olmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 14 Temmuz 2016; 15:35:25 >
  • Bu siteyi daha önceden biliyordum ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Survivor 2013 [Ana Konu]
    11 yıl önce açıldı
    4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 125 çıktı da hiç gerçekçi değil. Süre önemli değil bi kere cevapları hatırladığım için bir daha girdim 30 sn de yine 125 çıktı. Bir de eğer Iq bu demekse 7 yaşında bir çocuğun 20 iq su falan olması lazım. Benim bildiğim iq doğuştan gelen bir şey değil miydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8 soru yaptım kalanın hepsini D işaretledim 125-Orta Zeka çıktı. İnandırıcı gelmedi bana.
  • 125 normal bir değer.genelde çoğunluk bu ortalamada
    çözdükten sonra bir daha çözdüğünü farkına varıp sistem tekrar aynı puanı vermiştir belki.yani hilecilere karşı bir koruma önlemi olabilir.tebin bende hepsini kafadan attım 74 geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 14 Temmuz 2016; 16:22:55 >
  • 55 çıktı hııııı ben şimdi neyim

• Viper13 kullanıcısına yanıt
    sadece şanslısın sistemde bişey yok hepsini çöz anlarsın
  • 130 geldide sorular ygs sorusu gibiydi banada inandırıcı gelemedi

• 300 çıkar belki
    Akşam bakarım

Sadecw 1 defa test yaptım

Sonuç bu çıktı

IQ TESTİ ANA KONU (2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildirayy -- 14 Temmuz 2016; 23:37:29 >
  • 105 alarak ortazeka çıktığım test.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu testlerden 500 alırım kardeş bu sorular ne ki..

• bütün 30 soruyu attım IQ'um 100 çıktı bu ne lan
    100 IQ Türkiye için ortalama üstü sayılır.

Lan keşke böyle fena olmayan bir puan alabilsem LYS'de atıp tutarak
  • 139 çıktı ama test saçma geldi.
  • http://www.zekatestimerkezi.com/iqtesti/sonucAUG.php?testCode=BDJP4BLJDVZM2F7U

164 çıktı linke tıklayamayanlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 14 Temmuz 2016; 17:54:15 >
  • herkes test saçma geldi,inandırıcı değil falan demiş,siz bir iq testinden ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

bir kişi test saçma dediği için herkes sürü psikolojisi ile hareket ediyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.