Şimdi Ara

IR SHELL 2.2 cok isinize yarayacak ( oyun oynarken mp3 lerinizi dinleyin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

IR SHELL 2.2 cok isinize yarayacak ( oyun oynarken mp3 lerinizi dinleyin )

_ file manager , memory stick deki dosyalarinizi cok kolay bir sekilde duzenliyebilirsiniz (kopyala,kes,yapistir,....)

_MP3 player : muziklerinizi playlist 'e aktarmak icin ( 0 ) tusuna basin , parcalari playlist ' e aktardiktan sonra ( X) tusuna basin parcalar calsin . Muzik dinlerken program acabilirsiniz yani oyun oynarken kendi muziklerinizi dinliyebilirsiniz artik . ( devhook ile calismiyor) umd emulator, fastloader denedim calisiyor .

_usb conection : psp yi bilgisayara baglamak icin

_usb host : bilgisayardaki harddiskinizi memory stick olarak kunlanmak icin

_net host : wifi ile bilgisayarinizdaki dosyalari kunlanmak icin duzenlenmis bir mod

_transfer : psp den psp ye ad hoc wifi ile dosya paylasmak icin bir system

_devhook : devhook icin bir kisa yol , tikladiktan sonra directe olarak aciliyor , ( devhook un menusune gecmeden).

_xmb : psp menusunu acmak icin

_alarm clock : saat calar

_Cpu : cpu hizini secmek icin

_Config : programdaki butun ozellikleri duzenlemek icin

DOSYA :http://dl.qj.net/iR-Shell-v2.2-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/9990/catid/151

sadece 1.5 lerle uygulaniyor

emege saygi gostermek icin bir tsk yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaybolancennet -- 7 Kasım 2006; 22:31:38 >

• Hmm daha önce denememiştim, bir denemekte fayda var. Teşekkürler.
  • btun versionlarda gecrlimi yoqsa 1,5 te flan mi?? bnm ki 2,8 kllanablrmiyim
  • sadece 1.5 lerle uygulaniyor
  • Ben psp'yi alınca ilk onu denemiştim yani fotolara bakarken müzik dinlemeyi ama olmamıştı vay be onada çözüm bulmuşlar ama neden her program 1.5 le çalışıyor.Benim favori programım radyo ama 2.8 diye yükleyemiyorum, şu 2.8 lere de bir çare bulsalar çok dua edicem ha.
  • Psp mi Sattım Ama Diğer Arkadaşlar Adına Ben Şöyle Kallavisinden Bi TEŞEKKÜR Edim..:)
    Bu Programın Eski Versiyonunu Kullandım Sanırım Bendeki 1.5 ti...
    Ayrıntılarıyla Anlatmışsın Programı Onun İçin de EXTRA TEŞEKKÜR ü Hakettin... Hadi Bakeem... Kolay Gele...
  • tsklr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi de 3.0 ı çıkan ır shell memory stick inizi tüketiyor haberiniz olsun yaptığınız her işlem de memory stick hafızasının azaldığını göreceksiniz ona göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.