Şimdi Ara

IRAK-Erbilde İş Teklifi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kurca88

quote:

Orijinalden alıntı: zenginolucam#

hocam orda çok yakınım çalışıyor şantiyede mudur pozisyonunda bilindik ve buyuk bir şirkette sen hiç merak etme.orası çok güvenli. Bölge bölge güvenlik sınırları var ve her yer mukemmel titizlikle ve ayrıntıya kadar kontrol ediliyor bomba patlama filan bunların hepsi hikaye çok güvenli bir yer için rahat etsin.Rahatça gidebilirsin.Türkler de bol yani sorun yok.İş hayatında başarılar dilerim

eyw kardeş maaş konusunda ne düşünüosun peki?

maaş normal gibi duruyor.pek bilgim yok ama

• quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

quote:

Orijinalden alıntı: kurca88

quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Hocam gidersin gitmesine de para az geldi ama Irak için o para bir servet olabilir orada ne kadar değerli bu para bilinmez yani yaklaşık 5.000tl para ediyor Irak'ta durum bizden kötü o yüzden para orada çok olabilir bunu araştır derim.Ayrıca orada para biriktirip tecrübe yapıp burada iş kurabilirsin ? Düzenleme:Hocam Kürdistan Bölgesel Yönetimi diyor PKK bayrağı var Vikipedi'de bak istersen

Evet benim de tamamen hayır diyemememin sebebi de bu..Bu üç yıl boyunca güzel bir para biriktirip de gelebilirm ama para para diyerek te 3-4 yılımı oralarda pek de hoş olmayan bir sosyal ortamda da geçirmek istemiyorum açıkçası..Tşkler düşüncelerin için..Kararsızım henüz vaktim varken bol bol düşünüorum kardeş

Bizi haberdar et hocam merakta bırakma

millet gelen teklifi kabul etmedim..Kararım Türkiyede gelecek tekliflere açık olmak :P fikirleriniz için teşekkürler

• buradan inşaata giden vasıfsız insan bile 2000$ ile işe başlıyor.Babam söylemişti.Emekli arkadaşı ıraka gitmiş çalışmak için ve aylık 2500$ falan alıyormuş.
  • yeni mezunsun sanırım , vasıfsız işçiden hallicesin yani işçilerin 2 katı falan maaş alıcağını hayal etme , o yüzden git 5-6 ay dayanıp orda takıl yaşayıp yaşayamacayağına karar ver , çünkü ; geri döndüğünde , yurtdışında iş tecrübesi ve yabancı dille ( yabancı dil mezunu olmakla yurtışında çalışmak karşılaştırılamaz bu açıdan ) türkiyede 2500-3000 lira civarıyla anca işe başlarsın oda tabiki askerliğini yaptıktan sonra ... ama 1 sne sonra 2 sene sonra maaşın nereye varıcağını kestirmek zor

yeni mezun halinle askerliğini yapmadan işe girsen 1500den fazla veren çıkmaz hatta 1500ü bulursan öpüp başına koy , adam alıp yetiştiren çok kurumsal türkiye ortalamasının çok çok üstünde sistemleri olan yerler istisnai olarak bu rakamları zorlayabilir çeşitli garantiler verebilirler araştırmanda fayda var ama ümit bağlama olay yine torpilde kitlenicektir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 17 Eylül 2013; 5:02:12 >

• Kürdistan'a gideceğine dil öğren amerika veya almanya tarzı bir ülkeye git.2500 dolar fazla değil orda çalışan memur ile aynı alacaksın düz memur olanlar 2000 2500 dolar alıyor ve orası ucuz Erbil gelişmiş bir yer ama ben olsam gitmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim oyle bi imkanim olsa kesinlikle giderdim sosyal hayat demissinde daha yenisin bolumunde bence sosyal hayati bosver gencsin para lazim tecrube l azim varsin sosyalik olmasin hem 6 ay olan askerlikten yirtarsin az parami 15 bin dolar yapiyor 6 ayda :) ickin sigaranda yoksa temiz guzel parayla ulkeye donersin tatilini yapar ise girersin guzel bi maasla hem evin olur araban olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.