Bildirim
IRAK-Erbilde İş Teklifi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kurca88
Arkadaşlar merhaba..Türkiyenin kaliteli üniversitelerinden birinden mezunum ve Irak-Erbilden kaliteli bir firmadan iş teklifi aldım.maaş 2500 dolar felan olacak galiba..Orada bulunmuş olan veya fikri olan var mı ne dersiniz? Teşekkürler
Dostum sana şöyle söyleyim şu saatten sonra aylık 5000 dolar verseler Ortadoğu'ya gitme derim.Türkiye'deki veya Avrupa'daki işlere yönel derim.Daha az ücret alsan bile... -
LAs_vegas kardeş erbil güvenli bi sıkıntısı olmaz dediler ama bilemiyorum? Avrupada ekonomik krizden sonra iş felan yok ki..Türkiyede de askerlik istiyolar hep..Bi de bu alıntı nasıl yapılıyor ben çok yeniyim sitede : (quote:
Orijinalden alıntı: Las_Vega$quote:
Arkadaşlar merhaba..Türkiyenin kaliteli üniversitelerinden birinden mezunum ve Irak-Erbilden kaliteli bir firmadan iş teklifi aldım.maaş 2500 dolar felan olacak galiba..Orada bulunmuş olan veya fikri olan var mı ne dersiniz? Teşekkürler
Dostum sana şöyle söyleyim şu saatten sonra aylık 5000 dolar verseler Ortadoğu'ya gitme derim.Türkiye'deki veya Avrupa'daki işlere yönel derim.Daha az ücret alsan bile...
-
2500 İÇİN IRAKA GİTMEK BİLEMEDİMquote:
LAs_vegas kardeş erbil güvenli bi sıkıntısı olmaz dediler ama bilemiyorum? Avrupada ekonomik krizden sonra iş felan yok ki..Türkiyede de askerlik istiyolar hep..Bi de bu alıntı nasıl yapılıyor ben çok yeniyim sitede : (
Alıntıları Göster
bEnce türkiyeden bak -
quote:
Hocam bizzat peder müteahhit oradaki amerikan firmasında çalışmıştı. Gerçekten maaşı güzel ve asla ve asla can tehliken yok seni temin ederim kaldıki pederin gittiği dönemde oradaki şirket amerikan askerleri tarafından korunuyodu yani kimse senin canına kesinlikle dokunmuyo seni temin ederim maaşını al bak dalgana derim.
Not: Pederde erbil ve kerkük tarafında çalışmıştı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: derindarbe200
quote:
Hocam bizzat peder müteahhit oradaki amerikan firmasında çalışmıştı. Gerçekten maaşı güzel ve asla ve asla can tehliken yok seni temin ederim kaldıki pederin gittiği dönemde oradaki şirket amerikan askerleri tarafından korunuyodu yani kimse senin canına kesinlikle dokunmuyo seni temin ederim maaşını al bak dalgana derim.
hocam öyle ama şimdi suriye olayları felan bilemiyorum ki? Sonuçta şantiye yaşamı yani sosyal hayat yok 4-5 ayda bi türkiyeye geliceksin o da bi haftalık,3 yıl orda çalışman gerekecek askerlikten yırtmak için..Tüm bunlar da etken..Kararsızım
-
2500$'lık maaş için yurtdışına çıkmaya değmez çok büyük bir meblağ değil avrupa filan olsa tamam derdimde ırağa gidiyorsunquote:
Orijinalden alıntı: kurca88quote:
Orijinalden alıntı: derindarbe200
quote:
hocam öyle ama şimdi suriye olayları felan bilemiyorum ki? Sonuçta şantiye yaşamı yani sosyal hayat yok 4-5 ayda bi türkiyeye geliceksin o da bi haftalık,3 yıl orda çalışman gerekecek askerlikten yırtmak için..Tüm bunlar da etken..Kararsızım
Alıntıları Göster
-
quote:
Denemiyin yoksa normal. Deneyimin varsa kendini doğrun pazarlayarak 5k alabilirsin. -
bence suan erbil turkiyeden guvenli.. maasi 300 yaptirtmaya calis.. vermezlerse de 2500e eyw de git.. gecen erbili gordum.. baya insaat var ve cvre duzenlemeleri falan gayet basarili..quote:
Orijinalden alıntı: mırat01quote:
Denemiyin yoksa normal. Deneyimin varsa kendini doğrun pazarlayarak 5k alabilirsin. -
Herkes Türkiyede devam et demişde verilen para yaklaşık 5.000 TL Türkiyede o paraları alabilmek için ya dahi olman lazım yada sağlam torpil...quote:
Orijinalden alıntı: Heîsenberg
2500$'lık maaş için yurtdışına çıkmaya değmez çok büyük bir meblağ değil avrupa filan olsa tamam derdimde ırağa gidiyorsun
Alıntıları Göster -
hocam şöle biliyorum seninle de paylaşayım.ırakta başkent bağdatta yeşil bölge diye bi yer var.buranın dışında hemen hiçbir yerde güvenliğin yüzde yüz değil.sabahları bombaların patlatılma saati var o derece olağanlaşmış bu olaylar.ama erbil filan biraz daha güvenli gibi git bence.quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
Herkes Türkiyede devam et demişde verilen para yaklaşık 5.000 TL Türkiyede o paraları alabilmek için ya dahi olman lazım yada sağlam torpil...
Alıntıları Göster -
Parası az.Pakistana işçi olarak giden tanıdıklarım var onlar da 2500 dolar alıyorlar.Sakıncası yoksa nereden mezunsun dostum?quote:
Orijinalden alıntı: radar_
hocam şöle biliyorum seninle de paylaşayım.ırakta başkent bağdatta yeşil bölge diye bi yer var.buranın dışında hemen hiçbir yerde güvenliğin yüzde yüz değil.sabahları bombaların patlatılma saati var o derece olağanlaşmış bu olaylar.ama erbil filan biraz daha güvenli gibi git bence.
Alıntıları Göster -
İTÜ Makine ortak..askere gidip gelirsem 2500-3000 TL arası da Türkiyede alırım ama askerliği de hiç istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
Herkes Türkiyede devam et demişde verilen para yaklaşık 5.000 TL Türkiyede o paraları alabilmek için ya dahi olman lazım yada sağlam torpil...
mühendis olarak o paraları türkiyede 3-4 yıl deneyimle alabilirsin mesut kardeş..5K oralar için az bence de.. -
quote:
İTÜ Makine ortak..askere gidip gelirsem 2500-3000 TL arası da Türkiyede alırım ama askerliği de hiç istemiyorum.
3250-3500 Dolar iste. Ortadoğuya gidiyorsun, can güvenliğini riske atıyorsun. 2500 dolarda çok iyi para gençsen, 5000 lira... -
Yeni mezunum.Kardeş şantiye şartları,4-5 ayda bir izin durumu..Askerliğimi yapmış olsam türkiyede de 2000-2500 TL iş bulabilirim..Keşke erbil felan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olsam orda yaşamış olan çalışmış olan felan. -
Hem parası güzel, hem de Irak'ın en güvenli şehirlerinden birisi söz konusu. Gelişen ve aktif bir şehir Erbil, problem olacağını sanmam hocam. Üstelik güzel de para kazanacaksın. Ben kaçırmamanı tavsiye ederim.quote:
Yeni mezunum.Kardeş şantiye şartları,4-5 ayda bir izin durumu..Askerliğimi yapmış olsam türkiyede de 2000-2500 TL iş bulabilirim..Keşke erbil felan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olsam orda yaşamış olan çalışmış olan felan. -
Hocam gidersin gitmesine de para az geldi ama Irak için o para bir servet olabilir orada ne kadar değerli bu para bilinmez yani yaklaşık 5.000tl para ediyor Irak'ta durum bizden kötü o yüzden para orada çok olabilir bunu araştır derim.Ayrıca orada para biriktirip tecrübe yapıp burada iş kurabilirsin ? Düzenleme:Hocam Kürdistan Bölgesel Yönetimi diyor PKK bayrağı var Vikipedi'de bak istersenquote:
Orijinalden alıntı: Islami vibrator
Hem parası güzel, hem de Irak'ın en güvenli şehirlerinden birisi söz konusu. Gelişen ve aktif bir şehir Erbil, problem olacağını sanmam hocam. Üstelik güzel de para kazanacaksın. Ben kaçırmamanı tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediyekafatutanfare -- 4 Eylül 2013; 14:55:22 >
-
Verdikleri para gittiğin yere göre can güvenliğini de hesaba katarsak az.quote:
Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare
Hocam gidersin gitmesine de para az geldi ama Irak için o para bir servet olabilir orada ne kadar değerli bu para bilinmez yani yaklaşık 5.000tl para ediyor Irak'ta durum bizden kötü o yüzden para orada çok olabilir bunu araştır derim.Ayrıca orada para biriktirip tecrübe yapıp burada iş kurabilirsin ? Düzenleme:Hocam Kürdistan Bölgesel Yönetimi diyor PKK bayrağı var Vikipedi'de bak istersen
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare
Hocam gidersin gitmesine de para az geldi ama Irak için o para bir servet olabilir orada ne kadar değerli bu para bilinmez yani yaklaşık 5.000tl para ediyor Irak'ta durum bizden kötü o yüzden para orada çok olabilir bunu araştır derim.Ayrıca orada para biriktirip tecrübe yapıp burada iş kurabilirsin ? Düzenleme:Hocam Kürdistan Bölgesel Yönetimi diyor PKK bayrağı var Vikipedi'de bak istersen
Evet benim de tamamen hayır diyemememin sebebi de bu..Bu üç yıl boyunca güzel bir para biriktirip de gelebilirm ama para para diyerek te 3-4 yılımı oralarda pek de hoş olmayan bir sosyal ortamda da geçirmek istemiyorum açıkçası..Tşkler düşüncelerin için..Kararsızım henüz vaktim varken bol bol düşünüorum kardeş
Benzer içerikler
- neden para transferi yapamıyorum
- hayatımda biri var yalanı
- yıllarca cünüp gezmek
- +372 nerenin kodu
- 300 m2 arsaya kaç m2 ev yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X